Posted by : Unknown


Στις 27.06.2014 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 5 . 37΄΄ πρώτα λεπτά του Καρκίνου . Πρόκειται για μια πολύ δυναμική αλλά και αντιφατική Νέα Σελήνη η οποία ανοίγει έναν κύκλο γεγονότων τα οποία όπως φαίνεται διαδραματίζονται πέρα και έξω από κάθε δικιά μας επιρροή , επιθυμία ή δικαιοδοσία φαινομενικά ή πιο απλά θα έχουν τα χαρακτηριστικά των γεγονότων που χαρακτηρίζουμε ως  << μοιραία>>.

























Όλη αυτή  η ενέργεια καθορίζεται από την αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα ( πολύ περισσότερο δε, που ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Σελήνη )  η οποία φέρνει εντάσεις , δοκιμάζει τις ψυχικές και συναισθηματικές μας αντοχές και εντείνει τα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης τόσο σε προσωπικό επίπεδο ,σπίτι , οικογένεια κλπ  όσο και σε κοινωνικό επίπεδο ενώ έχοντας ως δεδομένο πως η Νέα Σελήνη γίνετε στον 11ο οίκο του χάρτη της, τότε θα πρέπει να προσέξουμε μήπως ομαδικές ή συλλογικές δραστηριότητες , φίλοι ή απλά κάποιες βαθύτερες επιθυμίες μας  μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων .

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα σαφώς εμπνέει και παροτρύνει να θέσουμε ιδεαλιστικούς και όχι ουτοπικούς στόχους παρ΄ όλα αυτά όμως λόγω του ότι κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης ( Ωροσκόπος Παρθένος ) θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί σε τομείς όπως οι συνεργασίες και συνεταιρισμοί καθώς ο κίνδυνος  εξαπάτησης λόγο εξιδανίκευσης κάποιων ανθρώπων ή και καταστάσεων είναι κάτι παραπάνω από μια πιθανότητα  .
Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου της Νέας Σελήνης , ο Ερμής ,  κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων, στον 10ο οίκο του χάρτη, πράγμα που σημαίνει πως κοινωνικό-επαγγελματικές εκκρεμότητες ψάχνουν λύσεις οι οποίες τώρα θα μπορούσαν να τελεσφορήσουν αρκεί να μη προβείτε, άμεσα τουλάχιστον , σε υπογραφές συμβολαίων ή εκ νέου συμφωνίες .

Τα μεσοδιαστήματα που ενεργοποιούνται με την Νέα Σελήνη είναι τα εξής :

Σελήνη = Ερμής / Πλούτωνας το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει συναισθηματικές και πνευματικές διαμάχες για εξουσία. Οικογενειακά δράματα .

Σελήνη = Ερμής / Ουρανός που σημαίνει νευρική ένταση μέσα στην οικογένεια

Και Σελήνη = Ερμής / Άρης που μιλάει για έντονες λεκτικές διαμάχες λόγο συναισθηματικής φόρτισης αλλά και υπεράσπιση των θέλω μας δια μέσω του λόγου .

Εν κατακλείδι με αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να εναρμονίσουμε τα θέλω μας με τα μπορώ μας,  μιας και η συναισθηματική φόρτιση του Καρκίνου μας <<σπρώχνει >> στην χειραγώγηση για την επίτευξη των θέλω μας, κάτι που με την ολοκλήρωση του κύκλου των γεγονότων ( Πανσέληνος Ιουλίου ) να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για εμάς (!)

Το μεγαλύτερο κουπί θα το τραβήξουν , φυσικά , τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού , Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγώκεροι του 1ου Δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα ( +/- 1ο μοίρα ) οι οποίοι επηρεάζονται άμεσα από τις ενέργειες της Νέας Σελήνης .

Επιφυλακτικοί πολύ επίσης θα πρέπει να είναι και τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού , Δίδυμοι , Παρθένοι , Τοξότες , Ιχθείς  όσον αφορά σχέσεις , συνεργασίες και οικονομικές δοσοληψίες λόγο Ποσειδώνα , εκτός αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα και καλλιτεχνικούς χώρους .

Από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θετικά επηρεάζονται οι Σκορπιοί και οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου  ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι κάντε και καμιά προσευχή γιατί άμα εισακουστεί δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα !!!!

Μαριάννα Μπατζέρη 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -