Posted by : Unknown



Η πρώτη πανσέληνος του φετινού καλοκαιριού  πραγματοποιείται στις 13.06.2014 στις 6.11 πμ ώρα Αθήνας . Όπως δείχνει και ο χάρτης γίνετε  στην 22η μοίρα του Τοξότη στον άξονα 6ου/ 12ου άξονας που κατεξοχήν σχετίζεται με θέματα υγείας και εργασίας που σημαίνει πως η γενικότερη εικόνα δείχνει κούραση λόγο αυξημένων ίσως υποχρεώσεων τόσο σε θέματα εργασίας όσο και καθημερινής ρουτίνας. 





Γενικότερα η ψυχολογία δεν θα είναι καλή τις μέρες αυτές μιας και οι μεγάλες προσδοκίες που φέρνει ο κυβερνήτης της πανσελήνου , Δίας , από το ζώδιο έξαρσης του αλλά και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου, η Σελήνη  δηλαδή, στον 6ο οίκο και στον Τοξότη δείχνουν υπερεκτίμηση δυνάμεων σωματικών και ψυχολογικών με αποτέλεσμα την διάψευση των προσδοκιών .


Ο Ερμής ανάδρομος , σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της πανσελήνου δημιουργεί ακόμα πιο έντονα φαινόμενα καθυστερήσεων και ασυνεννοησίας ενώ αναμοχλεύει καταστάσεις παρελθοντικές που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση μιας και η σύνοδος γίνετε από τον 12ο οίκο .

Αξιοσημείωτη είναι και η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου μιας και την ημέρα της πανσελήνου η αντίθεση αυτή είναι ακριβείας φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα και δυσκολίες στον τομέα των οικονομικών και των αισθηματικών .
Ο Άρης ορθόδρομος πλέον εδώ και λίγο καιρό την μέρα αυτή είναι σε ιδιομοιριάς τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στενή αντίθεση με τον Ουρανό σε γωνιακούς οίκους του χάρτη της πανσελήνου ( 4ο – 7ο- 10ο ) δημιουργώντας ένα Τ- τετράγωνο το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και η Σελήνη το πρωί της επομένης μέρας το ενεργοποιεί πράγμα που σημαίνει πως λόγο κακής ψυχολογίας και κούρασης μπορεί να τιναχτούν κάποια πράγματα στον αέρα .

Ψάχνοντας τα μεσοδιαστήματα πάνω στα οποία γίνετε η πανσέληνος αυτή,  βλέπουμε πως ενεργοποιεί τον άξονα Ποσειδώνα/ Ωροσκόπου του χάρτη επιβεβαιώνοντας τις καταστάσεις συναισθηματικής δυσαρμονίας
Παρ όλα αυτά όμως η υπεραισιοδοξία δεν λείπει , κάτι που ιδανικά θα μπορούσε να βοηθήσει την όλη κατάσταση αν δεν μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε την τρίχα , τριχιά .   
Την περισσότερη πίεση θα την δεχθεί το δίπολο Καρκίνου – Αιγόκερου ακολουθώντας το του Κριού - Ζυγού αλλά και τα Μεταβλητά ( Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότης – Ιχθείς ) ζώδια του τρίτου δεκαημέρου όπως επίσης οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού ( Ταύροι- Λέοντες –Σκορπιοί και Υδροχόοι )  που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο . 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -