Posted by : Unknown


 0ο ως 1o Κριού: Ένας άνδρας ρωμαλέος, όρθιος, ντυμένος μ' ένα δέρμα ή μ' ένα βαρύ, κυματιστό και ακατέργαστο ύφασμα, με ώμους σχεδόν γυμνούς. Κρατά στο χέρι ένα ρόπαλο. ' Ενας Ηρακλής. Μοίρα της Δύναμης και του Πάθους. -- Ικανότητα να αντέχεις στην πολλή δουλειά, δύναμη και αντοχή του χαρακτήρα. Παθιασμένος και επιθετικός, εξοπλισμένος καλά για τις συγκρούσεις.

 1ο ως 2ο Κριού: Ενας άνδρας όρθιος, οπλισμένος μ ένα ξίφος και μια λόγχη, πλούσια ντυμένος με κόκκινα χρώματα και πορφύρα, με κοσμήματα που σχηματίζουν αγκράφες, με αστραφτερό χάλκινο ή χρυσό κάλυμμα στο κεφάλι, έτοιμος να χτυπηθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στη νίκη του. Μοίρα της Επίδειξης. -- Ιδιοσυγκρασία αγωνιστική, ανυπόμονη ως προς τον τρόπο του ζειν. 

2ο ως 3ο Κριού: Μια γυναίκα καθισμένη σε μια καρέκλα σα να κουβεντιάζει με κάποιον τρίτο, με τα χέρια σταυρωμένα πάνω στα γόνατα* το πρόσωπό της έχει μια έκφραση ικανοποίησης. Είναι ντυμένη μ' ένα φόρεμα ελληνικό, ντεκολτέ, με το λαιμό και τα μπράτσα γυμνά.ο Μοίρα της Καλοπέρασης και της Πολυτέλειας. Τρόποι ευχάριστοι και ευγενικοί, άτομο κοινωνικό. Βαθιά αγάπη για την αρμονία, την ειρήνη και την υψηλότητα.

 3ο ως 4ο Κριού: Ένα δάσος με πολλά άγρια ξερόχορτα και διάφορα είδη φυτών. .Μοίρα της Ωριμότητας και της Τραχύτητα -- Φύση παθιασμένη για την αγροτική ζωή, καρδιά πλούσια και μεγάλη αλλά άπειρη. Άτομο σπάταλο στις ενέργειες και στα δώρα του.

 4ο ως 5ο Κριού: Ένας άνθρωπος σκαρφαλωμένος σ ένα απότομο βράχο ενώ μαίνεται η καταιγίδα. Οι αστραπές διαγράφουν μια σιλουέτα σκοτεινή, δυνατή που σκαρφαλώνει γερά. Μοίρα της Αβεβαιότητας, του Κινδύνου και της τελικής Επιτυχίας. -- Δύναμη του χαρακτήρα, το άτομο θα βρει την κλίση του, παρ' όλες τις αρχικές δυσκολίες που μοιάζουν ανυπέρβλητες.

 5ο ως 6ο Κριού: Ένας άνθρωπος που σεργιανίζει με τ' άλογο στην άκρη μιας απόκρημνης ακτής και κοιτάζει σε μια χαράδρα όπου δουλεύουν εργάτες.ο Μοίρα της Ανωτερότητας, του Ταλέντου και της Τιμής που όμως είναι φορτωμένη με κινδύνους. -- Ιδιοσυγκρασία ταγμένη να κυριαρχήσει πάνω στους άλλους, που το πεπρωμένο θα την τοποθετήσει σε μια υψηλή θέση με κίνδυνο να έχει δυστυχίες.

 6ο ως 7ο Κριού: Μια αλεπού που τρέχει σ' ένα μονοπάτι κάτω απ' τη σκιά ενός τοίχου. Μοίρα της Φρόνησης. -- Πανουργία και περίσκεψη* την ώρα του κινδύνου, μια έντονη παρουσία του πνεύματος μπορεί να γίνει μέσο απαλλαγής απ' αυτόν.

 7ο ως 8° Κριού: Ενας άνθρωπος περιτριγυρισμένος από άλλους που του ζητούν φασαρίες. Μοίρα της Βιασύνης και της Ορμητικότητας. -- Τάση να τρέχεις προς τον κίνδυνο, συγκρούσεις χαρακτήρων.

 8ο ως 9ο Κριού: Ένας άνθρωπος όρθιος σ' ένα ύψωμα, με τα χέρια σταυρωμένα και το κεφάλι ψηλά. Μοίρα της Αλαζονείας. -- Άτομο γενναίο και γεμάτο τόλμη που αγαπά την ελευθερία και περιφρονεί κάθε βοήθεια απ' τους άλλους, πολύ περήφανο για να δεχτεί συμβουλές.

 9ο ως 10ο Κριού: Ένας άνθρωπος πάνω στ' άλογο, μονάχος στη μέση του πεδίου της μάχης όπου κείτονται νεκροί και ετοιμοθάνατοι Μοίρα της Νίκης. -- Αξιόλογος χαρακτήρας, επικίνδυνα ανδραγαθήματα, επιτυχία στις επιχειρήσεις.

 10ο ως 11ο Κριού: Μια γυναίκα χαριτωμένη, όρθια, μόνη, μισοντυμένη μ' ένα φόρεμα που πέφτει απ' τον ώμο της. Μοίρα της Ομορφιάς και της Γλυκύτητας. -- Χαρακτήρας γλυκός αλλά με αδύνατη θέληση που αφήνεται να παρασύρεται απ τον πόθο.

 11ο ως 12ο Κριού: Eνας άνδρας που οδηγεί ένα παιδί απ' το κάθε του χέρι. Μοίρα της Διαφύλαξης. -- Φύση κοινωνική που αρέσκεται στους οικογενειακούς δεσμούς.

 12ο ως 13ο Κριού: Ένας άνδρας στην κορυφή του βουνού ενώ τον φωτίζει ο ήλιος που δύει, κρατά ένα ραβδί στο δεξί του χέρι και μια κορώνα στο αριστερό. Μοίρα της Aνταμοβής . -- Μέσα από οδύνες και σκληρό κόπο θα φθάσει κανείς, προς το τέλος της ζωής του σε μεγάλο τίτλο και σημαντικές τιμές. Η υπεροχή και οι διακρίσεις έρχονται να αποζημιώσουν μια πεισματώδη προσπάθεια.

 13ο ως 14ο Κριού: Ένας άνδρας πάνω σε μια σχεδία, στη μέση του ωκεανού, πεινασμένος, αξιολύπητος και σε απόγνωση Μοίρα της Απομό-νωσης. -- Μοναξιά και απογύμνωση. Πιθανότης εξορίας.

 14ο ως 15ο Κριού: Ενας άνδρας που παλεύει μέσα στα νερά κάτω από ένα σπασμένο γεφύρι. Μοίρα της Προδοσίας. Χαρακτήρας που υποπίπτει σε λάθη κρίσεως. Άτυχες εμπορικές εκμεταλλεύσεις ή συνεταιρισμοί.

 15ο ως 16ο Κριού: Ένας άνδρας μ' ένα βιβλίο στο χέρι, που περιπλανιέται σ' ένα ξέφωτο του δάσους. Ο ήλιος που λάμπει ανάμεσα στις, φυλλωσιές φωτίζει το πρόσωπό του. Μοίρα της παθητικής Ομορφιάς -- Αγάπη για τη φύση και μελέτη των νόμων της.

 16ο ως 17ο Κριού: Μια γυναίκα που κρατά μια ζυγαριά, με μια κούπα κόκκινο κρασί στη μιά της πλευρά και μ' ένα τάσι χρυσά νομίσματα στην άλλη. Μοίρα της Προσκόλλησης στα ίνα πράγματα. -- Απ' τη μια η μυσταγωγία, απ' την άλλη ο χρυσός. Πιθανότης διπλής εκλογής. 

17ο ως 18ο Κριού: Ένας γέρος άνδρας, ντυμένος με μια απλή και πολλή φθαρμένη φορεσιά, που κρατά δύο σακούλες με χρυσάφι και τις σφίγγει νευρικά στο στήθος του. Μοίρα της Κατοχής. __Φιλαργυρία. Χαρακτήρας μισάνθρωπος.

 19ο ως 20ο Κριού: Ένας άνδρας σιδερόφρακτος κι αρματωμένος που ξεκινά για ένα δύσκολο ταξίδι. Μοίρα της Περιέργειας. -- Τάση στα ταξίδια και τις ανακαλύψεις. Φύση περιπετειώδης.

 20ο ως 21ο Κριού: Ένας άνδρας δυνατός, όρθιος, με την όψη ευτυχισμένη, που έχει τα χέρια του απλωμένα μπροστά και κρατά μια κούτα γεμάτη κρασί. Μοίρα της Σπάνιας συνείδησης. -- Χαρακτήρας φιλόξενος, πρόθυμος, άδολος και γενναιόδωρος. Πολλοί φίλοι.

 21ο ως 22ο Κριού: Ένας άνδρας με βήμα αβέβαιο και ασταθές, που χύνει στη γη το νερό που κουβαλά. Μοίρα της Αστάθειας. -- Χαρακτήρας αδύνατος και άστατος που μπορεί να απωλέσει τα αγαθά του. Πεπρωμένο αμφίβολο.

 22 ως 23ο Κριού: Ενας άνδρας όρθιος, με ένα κανάτι σκεπασμένο τα βλέμματά τους απ' αυτόν. Μοίρα της Αδυναμίας. -- Κακά που προέρχονται από ζήλεια και ίντριγκες των φίλων. Τάση ν' αφήνεις τον εαυτό του να παρασύρεται.

23ο ως 24ο Κριού: Ένας άνδρας που παίζει με χρωματιστές μπάλες. Μια γυναίκα ξεδιάντροπη στέκεται όρθια πίσω του. Μοίρα της Ανοησίας . -- Το άτομο θα δοκιμάσει δυσκολίες απ' το αντίθετο φύλο. Ελάχιστη φιλοδοξία.

 24ο ως 25ο Κριού: Ένας άνδρας με φαρδιές πλάτες ανεβασμένος σ' ένα ατίθασο άλογο πού χει στο στόμα του χαλινάρι. Μοίρα της Κυριαρχίας. -- Χαρακτήρας δυνατός που ξέρει να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια και τη θέση του, χάρη στις ενεργητικές του ικανότητες και την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του.

 25ο ως 26ο Κριού: Ένας βασιλικός που παρουσιάζει ένα σκήπτρο σε κάποιον που βρίσκεται στα γόνατα. Μοίρα του Ταλέντου -- Η Αξία, η φιλοδοξία και μια πολύτιμη βοήθεια θα μπούν στην πρώτη θέση

 26ο ως 27ο Κριού: Ένας άνδρας πλούσια ντυμένος που χάνει το βήμα του και πέφτει κάτω. Μοίρα της Παρακμής. -- Γυρίσματα της τύχης και πιθανότης διαμελισμού της οικογένειας.

 27ο ως 28ο Κριού: Μια γυναίκα ξανθή, πλούσια ντυμένη, μόνη, που στέκεται όρθια. Μοίρα της Ευεργεσίας -- Επιτυχία που οφείλεται σε μια γυναίκα ή στο κοινό.

 28ο ως 29ο Κριού: Ένας άνδρας με όψη ταπεινή αλλά με μεγάλη δύναμη που ρίχνει κάτω με το τσεκούρι του ένα δένδρο. Μοίρα της Εργασίας. -- Πάλη νικηφόρα ενάντια στα εμπόδια. Φύση ενεργητική και παρορμητική.

 29ο ως 30ο Κριού: ' Ενας καβαλάρης οπλισμένος σα να πηγαίνει σε μάχη, ενώ ατενίζει το φεγγάρι που βρίσκεται στη χάση του. Μοίρα της Απομόνωσης -- Χαρακτήρας ανεξάρτητος που μπορεί να υποφέρει από μια γυναίκα.

 Οο ως 1ο Ταύρου: Μια γυναίκα με χαριτωμένο βάδισμα, καλοντυμένη, όρθια μπροστά σ' ένα σπαθί με τη μύτη προς τα κάτω. Το κεφάλι της περιλούζεται απ' το μεσημεριάτικο ήλιο κι εκείνη κοιτάζει προς το βοριά. Μοίρα της προσωπικής Άμυνας. -- Πνεύμα που θα νικήσει χάρη στη δύναμη και την έμφυτη διπλωματία του.

 1ο ως 2ο Ταύρου: Ένας άνδρας πεσμένος στη γή τελευταίες στιγμές της ζωής του. Ο ήλιος δύει ανάμεσα στα σύννεφα. Μοίρα του 'Ολέθρου από προσωπικά λάθη. -- Οι ελπίδες μπορεί να διαψευστούν. Οι προσπάθειες μπορεί νάναι μάταιες.

 2ο ως 3ο Ταύρου: Μια γυναίκα μαζεύει σταφύλια και γεμίζει μ' αυτό πολλά πανέρια. Μοίρα των Αποκτημάτων και της Συγκομιδής -- Ευεργετήματα και οφέλη στην ωριμότητα. Καθυστερημένο πεπρωμένο.

 3ο ως 4ο Ταύρου: Ένας δαυλός καίγεται κάτω απ' το πόδι ενός λιονταριού που γι αυτό είναι θυμωμένο. Μοίρα της Αποσύνθεσης -- Βία και διαμάχες που μπορεί να στραφούν ενάντια στο ίδιο το άτομο.

 4ο ως 5ο Ταύρου: Ένας άνδρας με καλοκάγαθη όψη, όρθιος, που κόβει ξύλα κοντά σε μια βίλλα. Γύρω του λαχανικά, φρούτα και μια προβατίνα που βόσκει. Μοίρα του Πλούτου της καρδιάς. -- Ευτυχισμένες και πατριαρχικές διαθέσεις. Καλό τέλος της ζωής.

 5ο ως 6ο Ταύρου: Ενας άνδρας στο άνθος της ηλικίας του όρθιος πάνω σε ένα θόλο, ενώ κρατά ένα μάτσο χαρτιά στο δεξί του χέρι* στο κεφάλι του φορεί δάφνινο στεφάνι. Μοίρα του πνευματικού Πλούτου -- Τιμές και ευεργετήματα που αποκτώνται μέσω της εξυπνάδας.

 6ο ως 7ο Ταύρου: Μια όμορφη αγελάδα που βόσκει σ ένα πάρκο Kάτω από τη σκιά δυό δένδρων. Μοίρα του σωματικού Πλούτου -- Ευχάριστος χαρακτήρας. Για μια γυναίκα, ομορφιά και πιθανότητα, πολυτέλειας.

 7ο ως 8ο Ταύρου: Ένας γέρος, ντυμένος φτωχικά, όρθιος στην όχθη του ποταμού, όπου με μια τσουγκράνα ψαρεύει κομμάτια ξύλου και άχυρου* Μοίρα της Κόπωσης -- Πιθανότης απώλειας της πατρικής περιουσίας, φιλόπονα γεράματα.

 8ο ως 9 Ταύρου: Ένας άνδρας χονδρός που περπατά ανάμεσα σε περιστέρια, ενώ εκείνα μαζεύονται στα πόδια του. Μοίρα του Υπουργήματος -- Ενδιαφέρον για την εστία, την εκπαίδευση, τα κοινά.

 9ο ως 10ο Ταύρου: Ένα βόδι καταγής κοιμάται στον ήλιο' πάνω στη ράχη του κάθονται δυό πουλιά. Μοίρα της Χοντροκοπιάς -- Εδώ θα πρέπει να περιμένουμε τεμπελιά και φυσικές ορέξεις. Πιθανότης παρασιτισμού.

 10ο ως 11ο Ταύρου: Ένας εστεμμένος που κάθεται σ' ένα θρόνο και κρατά ένα σκήπτρο ενώ γύρω του υπάρχουν δείγματα πλούτου. Μοίρα της Κατάκτησης μέσω των ίδιων σου ενεργειών. -- Λαμπρά οφέλη απο ίδιες ενέργειες.

 11ο ως 12ο Ταύρου: Ένα ολόδροσο άνθος πορτοκαλιάς που πάνω του αναπαύονται δυό πεταλούδες χτυπώντας τα φτερά τους. Μοίρα της Αμοιβαιότητας -- Χαρακτήρας συμπαθητικός, ικανοποιητικός γάμος ή συνεταιρι¬σμοί.

 12ο ως 11ο Ταύρου: Δύο σκύλοι που τρέχουν* ό ένας κρατά ένα κόκαλο ενω ο άλλος τον ακολουθεί. Μοίρα του εγωϊσμού. __Φύση φθονερή και εριστική που μπορεί να τρέχει πίσω από πλάνες. Οι πόθοι συχνά δεν ικανοποιούνται. Ελάχιστα ευτυχισμένος γάμος.

 13ο ως 14ο Ταύρου: Ένα τραπέζι που πάνω του βρίσκονται ένα τρίγωνο κι ένα σχεδιάγραμμα. Μοίρα του Φιλελευθερισμού -- Αίσθηση της αποτελεσματικότητας και της δικαιοσύνης, ζωή ταγμένη σ' ένα ιδανικό.

 14ο ως 15ο Ταύρου: Ένας άνδρας σεβάσμιος, καθισμένος μέσα σ' ένα ακαθόριστο φως, με πολλά βιβλία μπροστά του και επιστημονικά όργανα γύρω του. Μοίρα του Μυστηρίου. -- Φύση διαισθητική και διεισδυτική, ενδόμυχη αίσθηση των έργων της φύσης στα οποία το άτομο ανακατεύει τις μυστικές προθεσεις του. Μυστήριο και απομόνωση.

 15ο ως 16ο Ταύρου: Δύο όμορφες αγέλαδες μέσα στη ζούγκλα* πίσω τους μια τίγρη έτοιμη να ορμήσει πάνω τους. Μοίρα της Χαλάρωσης -- Υπάρχει κίνδυνος το δεύτερο μέρος της ζωής να σημαδευτεί από μια αποτυχία.

 16ο ως 17ο Ταύρου: Ένας άνδρας που κολυμπά μέσα στο ποτάμι αντίθετα προς το ρέυμα, χωρίς να προχωρεί. Μοίρα της Αδράνειας (έλλειψη αποτελεσματικότητας). -- Κίνδυνος αντιδημοτικότητας και αποτυχίας μετά από μακρές προσπάθειες.

 17ο ως 18ο Ταύρου: Δύο ταύροι που χτυπιούνται. Μοίρα της Πάλης. Χαρακτήρας μαχητικός.

 18ο ως 19ο Ταύρου: Μια γυναίκα ντυμένη ελαφρά ξαπλωμένη σ' έναν αγρό και περιτριγυρισμένη από λουλούδια βιολετιά. Μοίρα της Αναρμοδιότητας. -- Χαρακτήρας επιρρεπής στην αλήθεια, που δύσκολα παίρνει μια απόφαση.

 19ο ως 20ο Ταύρου: Ένας κόρακας ή κουρούνα όρθιος πάνω σ' ένα δοχείο νερό. Μοίρα του Φθόνου. -- Χαρακτήρας δολοπλόκος και πανούργος που μπορεί να είναι ένας μεσάζων ή ένας σύμβουλος. 

20ο ως 21ο Ταύρου: Μια κουκουβάγια κουρνιασμένη σ ένα δένδρο* ανάμεσα στα κλαδιά είναι κουλουριασμένο ένα φίδι. Μοίρα της Πρόβλεψης -- Φύση συνετή και πανούργα, χαρίσματα που σχετίζονται με τον αποκρυφισμό, τη μελαγχολία κ.λ.π.

 21ο ως 22ο Ταύρου: Ένας αγρός με παχύ χορτάρι κι ένα δένδρο που το πολιορκεί ένα σμήνος από μέλισσες. Μοίρα της Χρησιμότητας. -- Αποκτήματα, μόχθος και οικονομία. 

22ο ως 23ο Ταύρου: Ένας βασιλιάς καθισμένος πάνω σ' ένα θρόνο πίσω του, ορθή, μια μορφή νεφελώδης και μαύρη. Μοίρα της Κατάρρευσης __Δυστυχία ή πτώχευση στο αποκορύφωμα ή στο μέσον της καριέρας.

 23ο ως 24ο Ταύρου: Μια αποξηραμένη κοίτη ποταμού όπου τρώνε κουρούνες. Μοίρα της Παρέκκλισης -- Θα μπορούσε να είναι κανείς ένα χρήσιμο παράδειγμα αλλά βρίσκεται εκτεθειμένος στην αχαριστία.

 24ο ως 25ο Ταύρου: Ένα λιοντάρι που έρπει, όρθιο πάνω σ ένα ύψωμα. Μοίρα της Υπερηφάνειας. -- Χαρακτήρας ισχυρός, αλαζόνας και αγέρωχος.

 25ο ως 26ο Ταύρου: Μια γυναίκα που κρατά ένα παιδί απ' το χέρι. Μοίρα της Ομόνοιας. -- Προστασία στη διάρκεια της νεότητας. Κοινωνικές δυνατότητες.

 26ο ως 27ο Ταύρου: Ένας αλχημιστής που δουλεύει μέσα στο εργαστήριό του* πάνω στο τραπέζι υπάρχει πολύ χρυσάφι. Μοίρα της Επιτυχίας. -- Επάγγελμα που συνεπάγεται μια ευκολία για συμπεράσματα, και εφευρετικότητα ή αποκρυφιστικές ικανότητες. Κέρδη.

 27ο ως 28ο Ταύρου: Ένας άνδρας που σκαρφαλώνει πάνω σ ένα ξύλινο στύλο ο οποίος βρίσκεται πάνω σ ένα ύψωμα. Μοίρα της Χίμαιρας. -- Φιλοδοξία για πράγματα μάταια, σπατάλη δυνάμεων για ένα σκοπό πέρα απ' τις δυνατότητες του ατόμου.

 28ο ως 29ο Ταύρου: Ένας άνδρας δυνατός, μ' ενα μαστίγιο στο χέρι, που σπρώχνει μπροστά του δυό αλυσοδεμένους σκλάβους. Μοίρα του Δεσποτισμού. -- Κλήση στο στρατιωτικό επάγγελμα* επίσης το άτομο μπορεί να βρίσκεται επί κεφαλής βιομηχανικής αυτοκρατορίας.

 29ο ως 30ο Ταύρου: Ένας άνδρας μελαχρινός, πλούσια ντυμένος, τριγυρισμένος από υπηρέτες και αυλικούς, που αναπαύεται σ' ένα ντιβάνι Μοίρα της Τρυφηλότητας -- Προτίμηση στην πολυτέλεια, τη διακόσμηση, τις ανέσεις, τις φιλικές σχέσεις.

 Οο ως 1ο Διδύμων: Δύο κίτρινα λουλούδια που φυτρώνουν στη σκιά ενός δένδρου. Μοίρα της Ασφάλειας. -- Το άτομο προστατεύεται μια υψηλή και φιλική επιρροή. Χαρακτή¬ρας αγαπητός.

 1ο ως 2ο Διδύμων: Ένας άνδρας που σκαρφαλώνει σ' έναν τοίχο από μια σχοινένια σκάλα. Ανάμεσα στα δόντια του κρατά ένα σπαθί και στο δεξί του χέρι ένα αυτόματο Μοίρα του Ανδραγαθήματος. -- Φύση παράτολμη, Θαρραλέα, προορισμένη να νικήσει ένα ισχυρό εμπόδιο.

 2ο ως 3ο Διδύμων: Ένας τροβαδούρος που ακουμπά το πόδι του στην άκρη ενός βράχου ενώ πλάϊ του έχει το όργανο του, ακούει τη μουσική που βγαίνει απ' τα νερά ενός καταρράκτη. Μοίρα της Αρμονίας. -- Συνήθειες μποέμικες και ονειροπόλες. Μεγάλη φαντασία, αγάπη για το θαυμαστό

 3ο ως 4ο Διδύμων: Ένας άνδρας με όψη σεβάσμια και φιλάνθρωπη, ντυμένος σαν Κρατικός Λειτουργός. Μοίρα της Αξιοπρέπειας (των τίτλων) -- Το άτομο θα καταλάβει εμπιστευτικές θέσεις, θ' ανέβει με την αξία του.

 4ο ως 5ο Διδύμων: Δύο άνδρες μονομαχούν μέσα σ' ένα δάσος. Ανάμεσά τους, καταγής, ένα ρούχο από πορφύρα και μια κασετίνα με κοσμήματα. Μοίρα της Τύχης -- Παράτολμες μάχες και συναπαντήματα με αντιπάλους.

 5ο ως 6ο Διδύμων: Μια γυναίκα όρθια, που κρατά ένα βιβλίο ανάμεσα στα χέρια και μια ζυγαριά. Μοίρα της Κρίσης -- Κρίσης αμερόληπτη, ελάχιστη δημοτικότητα, οφέλη από μια κλήση.

 6ο ως 70 Διδύμων: Μια ήρεμη, κοιλάδα και μια λίμνη όπου κολυμπά ένας κύκνος. Στο βάθος ένα ψηλό βουνό. Μοίρα της Ειρήνης -- Γαλήνια ευτυχία, πνεύμα ρεμβώδες και πεπρωμένο ήρεμο.

 7ο ως 8ο Διδύμων: Ένα σπίτι που καίγεται μέσα στη νύχτα. Μοίρα του Αγώνα. -- Επιρρεπής στην καταστροφή, προβληματική οικογενειακή ζωή.

 8ο ως 9ο Διδύμων: Η μορφή μιας γυναίκας που κρατά στο χέρι μια σφαίρα κι ένα σκήπτρο. Μοίρα της Κυριαρχίας -- Σημαντική θέση, πιθανώς κλήση στο να κυβερνάς. Οφέλη. 

9ο ως 10° Διδύμων: Μια γυναίκα με χαριτωμένη όψη, ορθή, που προσφέρει σ ένα παιδί ένα ποτήρι με υγρό. Μοίρα της Ίασης -- Χαρακτήρας ελεήμων, έλξη για την επιστήμη ή τις ιατρικές τέχνες.

 10ο ως 11ο Διδύμων: Μια ομάδα αλήτες που κάθονται γύρω απ' τον καζάνι και ετοιμάζουν φαγητό. Μοίρα της Υπερβολής -- Τύχη ασταθής. Το άτομο προορίζεται να κάνει πολλά ταξίδια.

 11ο ως 12ο Διδύμων: Ένα νεαρό δέντρο δάφνης, σπασμένο απ τον άνεμο και ξερό. Μοίρα της Σύλησης -- Απρόβλεπτη κακοτυχία, κυρίως σχετικά με τις ερωτικές υποθέσεις.

 12ο ως 13ο Διδύμων: Δυό λύκοι που καταβροχθίζουν το σκελετό ενός ζώου στο φως του φεγγαριού. Μοίρα της Λαιμαργίας και του Εγωισμού. -- Ιδιοσυγκρασία πανούργα, αφιερωμένη σε μια άστατη ζωή.

 13ο ως 14ο Διδύμων: Ένας άνδρας μασκοφορεμένος στη σκιά ενός δένδρου, τη νύχτα. Στα πόδια του κείτεται νεκρή μια αγελάδα. Μοίρα της Λεηλασίας. -- Πλούτη από συναλλαγές, πανουργία, από αμφίβολα καμιά φορά μέσα.

 14ο ως 15ο Διδύμων: Μια γυναίκα αναμαλλιασμένη απ' τον άνεμο που κρατά ένα δεμάτι. Περιπλανιέται ψάχνοντας. Μοίρα της Σύγχυσης. -- Χαρακτήρας ευμετάβλητος, που άν έχει τύχη, θα λάμψει μέσω των γνώσεών του.

 15ο ως 160 Διδύμων: Ένας άνδρας ανακαθισμένος στις φτέρνες του, που σπάει πέτρες μο ένα σφυρί. Μοίρα της Στέρησης. -- Έλλειψη ικανότητας ή τύχης.

 16ο ως 17ο Διδύμων: Μια στάμνα σπασμένη καταγής με γύρω της αναποδογυρισμένα φρούτα. Μοίρα της Αναπηρίας. -- Πολύ λίγη εύνοια που να διαρκεί, πτώχευση ή απώλεια κάποιας δύναμης. 

17ο ως 18ο Διδύμων: οΈνα μέλος που πετά.ο Μοίρα της Εκτέλεσης -- Υψηλές φιλοδοξίες, ικανότητα στην εκτέλεση.

 18ο ως 19ο Διδύμων: Μια γυναίκα όρθια, με ύφος αποθαρρημένο που σκεπάζει το γυμνό στήθος της με τα μαλλιά της. Μοίρα του Κινδύνου. -- Εγκατάλειψη από φίλους ή από ερωτικούς δεσμούς, διάψευσητων ελπίδων.

 19ο ως 20ο Διδύμων: Δύο άνδρες καλοντυμένοι, που ο ένας τους κρατα ένα άλογο από το χαλινάρι. Μοίρα της Δυσαναλογίας. -- Πνευματικές ικανότητες, όνειρα και οράματα. Προτίμηση στις επιστήμες.

 20ο ως 21ο Διδύμων: Ένας νεαρός άνδρας που πετά νομίσματα μέσα σ ένα τάσι. Μοίρα της Αδιαφορίας -- Εκκεντρικές συνήθειες, εργασία σε χώρους διασκεδάσεων.

 21ο ως 22ο Διδύμων: Μια νεαρή γυναίκα ξαπλωμένη κάτω από ένα δένδρο, ενώ πετά τροφή στα πουλιά που βρίσκονται κοντά της. Μοίρα της καλής Συναδέλφωσης. __Χαρακτήρας γοητευτικός, παθιασμένος για την ποίηση και την αρμονία.

 22ο ως 23ο Διδύμων: Μια γέρικη βαλανιδιά, χωρίς φύλλα και καρπό, τσακισμένη απ' τις καταιγίδες, μόνη, ορθή μέσα σ' ένα απογυμνωμένο βάλτο. Μοίρα της Εγκατάλειψης -- Εγκατάλειψη απ' τους γονείς. Φύση επιρρεπής στη μοναξιά ή στην αγαμία.

23ο ως 24ο Διδύμων: Πολλά μαζεμένα σπουργίτια τιτιβίζουν και χώνονται μέσα στη ακόνη. Μοίρα της Φιλίας. -- Χαρακτήρας κοινοτικός, προικισμένος με την τέχνη της πειθούς.

24ο ως 25ο Διδύμων: Ένα παλιό βιβλίο ανοιγμένο πάνω σ' ένα γραφείο και στο πλάι αναμμένη μια λάμπα. Μοίρα της Κουλτούρας --Άτομο εξαιρετικά νοήμον, επάγγελμα διανοητικό.

 25ο ως 26ο Διδύμων: Μια αγορά που βρίσκεται σε μια πλατεία όπου οι νέοι άνθρωποι διαπληκτίζονται υποστηρίζοντας τις γνώμες τους με ρόπαλα. Μοίρα της Μάχης -- Χάρη που πολύ λίγο τραβά τις συμπάθειες, ισχυρογνώμων και θεληματικός.

 26ο ως 27ο Διδύμων: Ένας νέος άνδρας αναμαλλιασμένος που κάθεται και κλαίει πάνω σ' ένα βράχο κοντά στη θάλασσα. Μοίρα της Θλίψης -- Φύση μελαγχολική, ερωτικές θλίψεις, απογοητεύσεις της καρδιάς ή πένθος.

 27ο ως 28ο Διδύμων: Μια μεγάλη έκταση γης, καλλιεργημένη. Μοίρα της Γονιμότητας. -- Αγροτικές ασχολίες πολλοί φίλοι, έλξη για τη ζωή της υπαίθρου

 28ο ως 29ο Διδύμων: Ένας μουντός ουρανός γεμάτος σύννεφα που τα σπρώχνει ο αέρας* γύρω πετούν κοτσίφια. Μοίρα της Αμφιβολίας και της Αλλαγής -- Χαρακτήρας απαισιόδοξος, πολλά σχέδια, εύκολες αλλαγές. Έλ-λειψη εμπιστοσύνης.

 29ο ως 30ο Διδύμων: Ενας λύκος που ακολουθεί ένα πρόβατο σ' ένα απομονωμένο μονοπάτι. Μοίρα της Διάψευσης -- Δολοπλοκίες, απάτες, πιθανότης να ζεις σε βάρος των άλλων. 

Οο ως 1ο Καρκίνου: Μια κληματαριά με πολλούς καρπούς που σκαρφαλώνει στον ήλιο πάνω σ' έναν παληό τοίχο, μια καλοκαιριάτικη μέρα. Μοίρα της Συμπάθειας. -- Προσκολλήσεις, καλός γάμος, στενοί δεσμοί με τη χώρα και την οικογένεια.

 1ο ως 2ο Καρκίνου Ένας σκύλος όρθιος πάνω σ' ενα γδαρμένο κόκκαλο μπροστά του δύο άλλοι μισοπεθαμένοι απ' την πείνα. Μοίρα της Απάθειας -- Χαρακτήρας εγωιστικός, φινέτσα και επιδεξιότητα σε βάρος των άλλων.

 2ο ως 3ο Καρκίνου: Μια γυναίκα καθισμένη σε μια στάση απελπισίας, με τα ρούχα στραπατσαρισμένα και τα μαλλιά ξεχτένιστα που κρατά στο χέρι πολλά λουλούδια που ανάμεσά τους υπάρχουν και τριαντάφυλλα. Μοίρα της Απογύμνωσης -- Αδύνατη θέληση και δυνατά συναισθήματα, πάθος και στη συνέχεια εγκατάλειψη και λυπηρές αναμνήσεις.

 3ο ως 4ο Καρκίνου: Ένα τραπέζι γεμάτο αποφάγια. Μοίρα της Φιληδονίας. -- Τάσεις για τα εγκόσμια, παθιασμένες ορμές, ροπή προς την υπερβολή.

 4ο ως 5ο Καρκίνου: Ένα δένδρο νεαρό λυγισμένο στη μέση που μ' αυτό τον τρόπο έχει φυτρώσει κατά πλάτος. Μοίρα της Προδοσίας. -- Τάση να δίνει την εμπιστοσύνη του εκεί που δεν πρέπει. Ερωτική προδοσία.

 5ο ως 6ο Καρκίνου: Μια γυναίκα ντυμένη επιδεικτικά που παίζει με μερικά κοσμήματα που υπάρχουν ανάμεσα στα γόνατά της. Μοίρα της Επιφάνειας. -- Τάση να κρίνεις από τα εξωτερικά πράγματα, τύχη αλλά ιδιοτροπίες.

 6ο ως 7ο Καρκίνου: Ένα σιδερένιο γάντι, ένα ξίφος κι ένα μαστίγιο, μαζεμένα πάνω στα κούτσουρα ενός δέντρου. Μοίρα της Επιβεβαίωσης του εαυτού σου (Αυτο-Επιβεβαίωσις). -- Ισχυρή προσωπικότητα, χέρι ρωμαλέο, άτομο που προορίζεται ν επιβεβαιωθεί και να γίνει αποδεκτό.

 7ο ως 8ο Καρκίνου: Ένα περιστέρι πεσμένο καταγής, ενώ από πάνί του ζυγίζεται ένα φίδι έτοιμο να επιτεθεί. Μοίρα της Αυτο-Εγκατάλειψης. -- Το πεπρωμένο θα εξαρτηθεί από μια επιτήδεια γοητεία ή από μκι μυστική αγάπη.

 8ο ως 9ο Καρκίνου: Ένα μικρό χωριό μέσα σε μια εύφορη κοιλάδα. Μοίρα της Ικανοποίησης -- Συνετή εκπλήρωση μεγάλων πραγμάτων. Προσωπικές τάσεις.

 9ο ως 10ο Καρκίνου: Μια πολλή πλατιά βελανιδιά* γύρω από τις ρίζες της νεαροί βλαστοί* τα πουλιά κελαηδούν μες στα κλαδιά της. Μοίρα της Ευφορίας. -- Προστασία απο τους άλλους, πλούσια γεράματα, οφέλη απ την οικογένεια.

 10ο ως 11ο Καρκίνου: Ένα πλοίο που έχει προσαράξει σε μια αβαθή και αμμώδη παραλία. Μοίρα της Παρεμπόδισης -- Πιθανότης δικαστικής πλάνης και κρυφές δυσκολίες. 

11ο ως 12ο Καρκίνου: Ένα στιλέτο δίπλα σ' ένα κρανίο. Μοίρα της Παρεμπόδισης. -- Πιθανότης δικαστικής πλάνης και κρυφές δυσκολίες.

 12ο ως 13ο Καρκίνου: Ένα στιλέτο δίπλα σ ενα κρανίο. Μοίρα του Αφανισμού. -- Καταστροφικές τάσεις. Δυνατά συναισθήματα.

 12ο ως 13ο Καρκίνου: Ένα κηρύκειο ανάμεσα σε δύο σελήνες* η μια φθίνουσα και η άλλη αύξουσα. Μοίρα της Επιστήμης -- Αξιόλογες ικανότητες πνεύμα διεισδυτικό, αγάπη για ταξίδια. Ιατρική. φύση ανθρώπινη και ευσπλαχνική που γνωρίζει την πραγματική ελεημοσύνη.

 13ο ως 14ο Καρκίνου: Ενα μπουκέτο ανοιξιάτικα λουλούδια που πάνω τους λάμπει ένα αστέρι, ρίχνοντας ακτίνες και σπίθες σε μια σκούρα γαλανή ατμόσφαιρα. Μοίρα της Επιτυχίας -- Ποιητικές διαθέσεις, υψηλό αξΙωμα, ικανότητες για τη βοτανική κ.λ.π.

 14ο ως 15ο Καρκίνου: Ένα θόλος που πάνω του είναι τοποθετημένος ένας θρόνος και πάνω σ' αυτό το θρόνο κοιμάται ένας σκύλος. Μοίρα του Σφετερισμού -- Περισσότερη τύχη παρά αξία. Απροσδόκητη άνοδος.

 15ο ως 16ο Καρκίνου: Ένας άνδρας που μοιάζει με τον Ηρακλή ή τον Σαμψών, όρθιος δίπλα σ' ένα σκοτωμένο λιοντάρι. Μοίρα της Κατάκτησης -- Δύναμη και αντοχή φυσική ή ψυχική. Το άτομο φοβάται μη νικηθεί.

 16ο ως 17ο Καρκίνου: Μια εκθαμβωτική αστραπή. Μοίρα του Σκαπανέα. -- Νευρική δύναμη, πηγή φωτός για τους άλλους, πιθανότης μεταρρύθμισης.

 17ο ως 18 Καρκίνου: Ένα μπουκέτο μαραμένα εξωτικά φυτά που η μυρωδιά τους έχει αλλοιωθεί Μοίρα του Κορεσμού -- Ζωή πολυτελής* τέτοια περίπου είναι και τα μέσα του χαρακτήρα. 18ο ως 19ο Καρκίνου: Ένας θυρεός που πάνω του έχει χαραγμένα μια άρπα κι ένα γάντι. Μοίρα της Εκτέλεσης -- Ατομο προορισμένο για τη μουσική ή το στρατό. Πολλές δυνατότητες.

 19ο ως 20ο Καρκίνου: Ένας άνδρας με ρούχα ιπποκόμου, πάνω σ' ένα εύρωστο άλογο. Μοίρα της Υπηρεσίας Από μια δευτερεύουσα θέση το άτομο θα υπηρετήσει τα αίτια της αλήθειας.

 20ο ως 21ο Καρκίνου: Μια φθίνουσα σελήνη ανάμεσα απ' τα σύννεφα, που φωτίζει μέσα στον ωκεανό ένα πλοίο τελείως εγκαταλειμμένο. Μοίρα της Αστάθειας -- Τυχοδιωκτικές τάσεις, πολλές ικανότητες και εύκολες αλλαγές.

 21ο ως 22ο Καρκίνου: Ένας άνδρας με τα εργαλεία του παρατημένα πλάϊ του, που κοιμάται στη ζέστη της μέρας. Μοίρα της Τεμπελιάς. -- Το περιβάλλον του ατόμου έχει ευχέρεια και είναι ευτυχισμένο. Όνειρα και ποίηση.

 22ο ως 23ο Καρκίνου: Ένας άνδρας όρθιος πάνω σ' ένα βουνό με το ραβδί στο χέρι. Ο ήλιος που δύει δείχνει ανάγλυφο το πρόσωπό του. Μοίρα της Ανύψωσης -- Το άτομο θα τραβήξει την προσοχή όλων στα τελευταία χρόνια της ζωής του.

 23ο ως 24ο Καρκίνου: Ένα ισχυρό κάστρο πάνω σ' ένα ύψωμα* στις επάλξεις του φρουρίου μια σημαία στολισμένη μ' ένα στέμμα κυματίζει στον άνεμο. Μοίρα της Ανωτερότητας -- Χαρακτήρας ισχυρός και κυριαρχικός που ξέρει να αντιστέκεται και να νικά.

 24ο ως 25ο Καρκίνου: Ενας καβαλάρης οπλισμένος που μέσα απο την έρημο κατευθύνεται προς τα δασωμένα υψώματα. Μοίρα της Εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. -- Ανεξαρτησία πνεύματος, ελεύθερο επάγγελμα, έλξη για τη φυσική ζωή.

 25ο ως 26ο Καρκίνου: Ένας μετεωρίτης ή ένας διάττων αστέρας. Μοίρα της Αβεβαιότητας. -- Φύση καλλιτεχνική, θέση που υπόκεινται σε αλλαγές. Νους οξυδερκής.

 26ο ως 27ο Καρκίνου: Μια γερή δαμαλίδα μπροστά σ' ένα αλέτρι. Μοίρα της Ευπείθειας -- Πνεύμα που μπορεί να πετύχει χάρη στην ώθηση ή την πρωτοβουλία των άλλων.

 27ο ως 28ο Καρκίνου: Ένα μαγευτικό τοπίο που όλα του τα στοιχεία συντείνουν στο να γοητεύσουν το μάτι και να θέσουν το πνεύμα σε μια διάθεση θαυμασμού. Μοίρα της Αρμονίας -- Φύση που μπορεί να κάνει τη ζωή της μια ευτυχία. Προτίμηση στην πολυτέλεια.

 28ο ως 29ο Καρκίνου: Ένα νεαρό άλογο με σηκωμένο το κεφάλι ενάντια στον άνεμο και ρουθουνίζοντας στον αέρα, που τρέχει διασχίζοντας, έναν αγρό, σέρνοντας πίσω του ένα σχοινί. Μοίρα της Ελευθερίας -- Χαρακτήρας φλογερός, που περιφρονεί την κοινή γνώμη. Φύση παθιασμένη.

 Οο ως 1ο Λέοντος: Ενα λιοντάρι πάνω σ' ένα ύψωμα, κοιτάζει τον ήλιο που ανατέλλει. Μοίρα του Αξιώματος -- Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ικανότητα να οργανώσεις και να διευθύνεις. 1ο ως 2ο Λέοντος: Ένα λάβαρο, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ναύτες για να δείχνει την κατεύθυνση το ανέμου. Μοίρα της Αδυναμίας -- Άτομο αμφιταλαντευόμενο, γνώμη που αλλάζει συχνά, υπερβολική νευρικότητα.

 2ο ως 3ο Λέοντος: Μια κυματιστή γραμμή από νεφελώδες φως που σκοτεινιάζει στο μέσο της από ένα σύννεφο. Μοίρα της Πλάνης -- Πνεύμα με αβέβαιες αρχές, διανοητική ανησυχία και αστάθεια.

 3ο ως 4ο Λέοντος: Ένας γάτος που παραμονεύει ένα θήραμα. Μοίρα της Σύνεσης -- Χαρακτήρας φρόνιμος και διπλωμάτης. Οφέλη χάρη στην καρτερικότητα.

 4ο ως 5ο Λέοντος: Ένα φίδι κουλουριασμένο γύρω από ένα δένδρο, έτοιμο να χτυπήσει. Μοίρα της Οξυδέρκειας -- Στρατηγικά χαρίσματα, ζωή μαχητική, χαρακτήρας πανούργος, επιστήμη και τέχνη. 

5ο ως 6ο Λέοντος: Δύο σταυρωτά ξίφη πάνω από ένα γάντι, που σχηματίζουν ένα θυρεό. Μοίρα* του Ανδραγαθήματος -- Χαρακτήρας περήφανος, πολεμικός, προορισμένος να αγωνίζεται και να διοικεί. 

6ο ως 7ο Λέοντος: Ενα σκήπτρο που πάνω του λάμπει ένα διαμάντι, αστράφτοντας γύρω σαν αστέρι. Μοίρα της Ανωτερότητας -- Η θέληση και η ενεργητικότητα θα οδηγήσουν σε μια κυρίαρχη θέση.

 7ο ως 8ο Λέοντος: Ενα φωτοστέφανο από σύννεφα που στο μέσον του εμφανίζεται ένα φωτεινό τρίγωνο* μέσα σ' αυτό το τρίγωνο διαγράφεται ένα μάτι. Μοίρα της Ζέσης -- Ψυχικές και θρησκευτικές δυνάμεις, πνευματικές ικανότητες και φιλοδοξία.

 8ο ως 9ο Λέοντος: Ένας πύργος με πάρκα και βεράντες. Σε πρώτο πλάνο κορδώνεται ένα παγώνι και διαγράφει κύκλους. Μοίρα της Επίδειξης -- Προτίμηση για την πολυτέλεια, πιθανώς αριστοκρατική καταγωγή, περηφάνια και μεγαλοπρέπεια.

 9ο ως 10ο Λέοντος: Ένας άνδρας καί μια γυναίκα καθισμένοι μπροστά σ' ένα τραπέζι γεμάτο με άφθονα κρέατα και κρασιά. Μοίρα της Αυτο- Επιείκειας -- Χαρακτήρας φιλήδονος, διαθέσεις ευχάριστες και φιλικές. Ελάχιστη ενεργητικότητα.

 11ο ως 12ο Λέοντος: Ένας ωραίος λευκός ταύρος που βόσκει μέσα σ' ένα πάρκο στη σκιά ενός μεγάλου δέντρου. Μοίρα της Ανωτερότητας -- Ζωή ήσυχή, κυρίως στην εξοχή. Υπομονή και καρτερία.

 12ο ως 13ο Λέοντος: Ένας απότομος βράχος που προεξέχει και που πάνω του μερικές τούφες χόρτα βρίσκονται σε μια κατάσταση άθλια αλλά ασφαλή . Μοίρα της Σταθερότητας -- Αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Μπορεί το άτομο να ωφεληθεί μέσα από αγώνες.

 13ο ως 14ο Λέοντος: Ένας τροχός σπασμένος καταγής κι ένα άλογο που βόσκει δίπλα. Μοίρα χωρίς σκοπό. -- Χαρακτήρας που αφήνεται να παρασυρθεί, πολλές αλλαγές προσανατολισμού.

 14ο ως 15ο Λέοντος: Μια φιγούρα ορθή, σαν τον Άγγελο του Ήλιου (Μιχαήλ) που κτυπά το έδαφος με τη μύτη της φλογερής ρομφαίας του. Μοίρα της Ανωτερότητας -- Φιλοδοξία, δύναμη και ικανότης δράσης πανω στους ανθρώπους και στα γεγονότα.

 15ο ως 16ο Λέοντος: Ένα κριάρι όρθιο πάνω σ' έναν άγονο βράχο, χτυπά το έδαφος. Μοίρα της Παρόρμησης. -- Άτομο με εκπληκτικές ικανότητες εκτέλεσης, με ενθουσιασμό και ανησυχίες. Ελάχιστα πλούτη.

 16ο ως 17ο Λέοντος: Ένας άνδρας πάνω σε μια καμήλα, ενώ τον ακολουθούν υπηρέτες. Μοίρα του Ταξιδιού -- Μπορεί το άτομο να διευθύνει ένα στράτευμα ή μια εμπορική επιχείρηση. Μακρινό πεπρωμένο.

17° ως 18ο Λέοντος: Ένας αστραφτερός καθρέπτης που μέσα του αντανακλούν οι ακτίνες του Ηλιου. Μοίρα Λαμπερή. __Μυαλό αστραφτερό, ικανό να εφευρίσκει. Μεγαλοφροσύνη.

 18ο ως 19ο Λέοντος: Ένας άνδρας που τρέχει ενάντια στον κόσμο χωρίς να προχωρεί καθόλου* τα ρούχα του ξεχύνονται κουρελιασμένα. Μοίρα της Ανοησίας -- Το άτομο πηγαίνει κόντρα στις γνώμες και τα γεγονότα. Ισχυρογνωμοσύνη και σφάλματα.

 19ο ως 20ο Λέοντος: Μια φθίνουσα σελήνη μ' ένα λαμπερό αστέρι Μοίρα της Υπεροχής -- Πολλές αλλαγές μερικές απ' τις οποίες οφείλονται στις γυναίκες. Λαμπερό πνεύμα.

 20ο ως 21ο Λέοντος: Ένα ανδρικό πρόσωπο που υπερνικά ένα κουλουριασμένο φίδι κι ένα υψωμένο χέρι που παρουσιάζονται στο πλάι του. Μοίρα της Διείσδυσης -- Νους οξυδερκής που θα του αποκαλυφθούν τα μυστικά της φύσις

 21ο ως 22ο Λέοντος: Μια φωλιά μικρών πουλιών που από πάνω του ζυγίζεται ένα γεράκι. Μοίρα της Αδικίας -- Κίνδυνος να μείνεις ορφανός. Πιθανότης ν απογυμνωθείς από την απληστία.

 22ο ως 23ο Λέοντος: Ένα λαμπερό αστέρι, απαλό γαλάζιο, που λάμπει πάνω σε μια λίμνη. Μοίρα της Αντίληψης -- Πνεύμα διαισθητικό, διπλωματικά χαρίσματα. Το άτομο θα λάμψει μέσα στη σφαίρα της ύπαρξής του.

 23ο ως 24ο Λέοντος: Ένας άνδρας που ρίχνει κάτω ένα δέντρο. Μοίρα της Απλότητας __Ικανότητα για μια εργασία μακρόχρονη, σκληρή και συνεχή. Νομιμοφροσύνη και αντοχή. 

24ο ως 25ο Λέοντος: Ένα ανάποδο τρίγωνο πάνω σε κόκκινο φόντο.ο Μοίρα της Αστάθειας. -- Πάθος και διεισδυτικότης, αλλά το άτομο δεν ακολουθεί το συνηθισμένο δρόμο.

 25ο ως 26ο Λέοντος: Evα πυκνό δάσος στο βάθος ενός αγρού όπου ένας, άνδρας οργώνει με ένα βόδι. Μοίρα της Στερεότητας. -- Τάση ν' ακολουθήσεις δουλειές φυσικές και ηθικές, αντοχή και δύναμη.

 26ο ως 27ο Λέοντος: Ένα στιλέτο. Μοίρα της Καταστροφής Ενέργειες παρορμητικές, πιθανότητες να καταστρέψεις, για το καλλίτερο ή για το χειρότερο.

 27ο ως 28ο Λέοντος: Δυό χέρια ενωμένα σ' ένα φιλικό σπρώξιμο. Μοίρα της Βοήθειας και της Υποστήριξης. -- Χαρακτήρας κοινωνικός, αγαπητός και ανθρώπινος

 28ο ως 29° Λέοντος: Δύο χρυσοί κύκλοι ενωμένοι με μια γαλάζια κορδέλα σ ένα διπλό κόμπο. Μοίρα της Ένωσης -- Πιθανότης διπλού γάμου, χαρακτήρας αγαπητός και φίλος της ομόνοιας.

 29ο ως 30ο Λέοντος: Ένας σκύλος ξαπλωμένος σε μια αξιοθρήνητη κατάσταση, κλαίει και σέρνεται. Μοίρα της Ανέχειας -- Χαρακτήρας δουλοπρεπής που κλαίγεται αντί να δραστηριοποιηθεί.

 0ο ως 1ο Παρθένου: Μια γιορτή ή μια ευκαιρία για τη συνάθροιση χωρικών με επίσημα ρούχα. Μοίρα της Συνεστίασης -- Υπόσχεση φιλίας και ευτυχίας χάρη στη δημοτικότητα του ατόμου. 1ο ως 2ο Παρθένου: Ένας μοναχικός βράχος μέσα στην έρημο. Μοίρα της Φτώχειας -- Στερεότητα, σταθερότητα, αντίσταση και υπομονή. Καθυστερημένη τύχη και μοναξιά.

 2ο ως 3ο Παρθένου: Ένας άνδρας που φορεί σκούφο και δείχνει ενδιαφέρον για επιστημονικά όργανα. Μοίρα της Έρευνας -- Ικανότητες για τη χημεία και την επιστήμη, διερεύνηση και έλεγχος. 

3ο ως 4ο Παρθένου: Ενας αγρός με σιτάρι, ψηλό και ώριμο. Μοίρα της Παραγωγής -- Ικανότης και επιτυχία. Γόνιμη φαντασία. Πλούσιο έργο.

 4ο ως 5ο Παρθένου: Ένας στρατιώτης έτοιμος για τη μάχη. Μοίρα της Αποτελεσματικότητας -- Ευκολία να εκτελείς και ικανότητα να παίρνεις αποφάσεις.

 5ο ως 6ο Παρθένου: Ένας ανδρας και μια γυναίκα παίζουν μαζί κοντά τους, πάνω σ' ένα τραπέζι, φρούτα, λουλούδια και κρασιά. Μοίρα της Διασκέδασης -- Ζωντάνια και εκδήλωση ευθυμίας* ρόλος κοινωνικός

 6ο ως 7ο Παρθένου: Ένας άνδρας και μια γυναίκα όρθιοι, με γυρισμένες πλάτες ο ένας στον άλλο. Μοίρα της Φρονιμάδας -- Ειλικρινείς ερωτικοί δεσμοί οι οποίοι όμως επιφυλάσσουν δοκιμασίες. Επιφυλάξεις και σεμνότης.

7ο ως 8ο παρθένου: Ένα τοπίο που δείχνει ένα δάσος και στο βάθος έναν πύργο πάνω σ ενα ύψωμα. Μοίρα της Έκστασης. -- Επιτυχία στη ζωή, ιδανικά, πνεύμα θεωρητικό, αποτραβηγμένα γεράματα.

 8ο ως 9ο Παρθένου: ο' Ενα στάσιμο βούρκο γεμάτο παλιόχορτα και μια πλούσια βλάστηση. Μοίρα της Στασιμότητας -- Χαρακτήρας οκνηρός και σπάταλος, γάμος με κακές συνέπειες.

 9ο ως 10ο Παρθένου: Ένας σάκος με λεφτά πάνω σ' ένα τραπέζι, που κοντά του στέκεται μια γυναίκα καστανή και μασκοφορεμένη. Μοίρα της Επιτυχίας μέσω της γοητείας -- Πλεονεξία και πάθος. Μια γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πεπρωμένο του ατόμου.

 10ο ως 11ο Παρθένου: Το χέρι ενός άνδρα με το δείκτη τεντωμένο προς τα πάνω σα να διατάζει. Μοίρα της Χρησιμότητας -- Το άτομο θά ναι το κύριο πρόσωπο μέσα στη σφαίρα της ύπαρξής του Πνεύμα πρακτικό και επινοητικό.

 11ο ως 12ο Παρθένου: Μια γυναίκα με μπανταρισμένα μάτια που την οδηγεί ένας άνδρας. Μοίρα της Περιπλοκής -- Οποιο κι άν είναι το φύλο του ατόμου, θα οδηγηθεί από ένα πάθος χωρίς κρίση.

 12ο ως 13ο Παρθένου: Ένα ευρύχωρο πλάτωμα από αγρούς, όπου κυλά ένα ποτάμι κάτω απ' τς ακτίνες που έλκεται απ' τις τέχνες.

 13ο ως 14ο Παρθένου: Ένας άνδρας που ανοίγει τρύπες σ' έναν βράχο μ εναν κασμά. Μοίρα της Υπηρεσίας. -- Ζωή καθιστική, που υπόκειται σε σκληρή εργασία. Το άτομο ακολουθεί ισχυρά το ιδανικό του.

 14ο ως 15ο Παρθένου: Μια όμορφη γυναίκα που σφίγγει δυό περιστέρια στο στήθος της, κρατώντας ένα από κάθε χέρι. Μοίρα της Αφοσίωσης, -- Τρυφερότητα και δυό αξιοσημείωτοι ερωτικοί δεσμοί στη ζωή του ατόμου.

 15ο ως 16ο Παρθένου: Πολλοί άνδρες που φλυαρούν φορώντας γιορταστικά ρούχα. Μοίρα της Συλλογικότητας -- Επιτυχία που ενώνει τα άτομα τα οποία θα είναι χρήσιμα το ένα στο άλλο.

 16ο ως 17ο παρθένου: Ένας γέρος που μαζεύει σταφύλια από ένα αμπέλι. Μοίρα της Φρόνησης -- Χαρακτήρας εργατικός που δουλεύει έχοντας τη σκέψη του στο μέλλον.

 17ο ως 18ο Παρθένου: Ένας γέρος με άσπρα μαλλιά περιστοιχισμένος από ευτυχισμένα παιδιά. Προστατευτική μοίρα. __Το άτομο θάχει αξιόλογες οικογενειακές χαρές κι ευτυχισμένα γεράματα 

18ο ως 19ο Παρθένου: Ένας κτηνοτρόφος ή ζωέμπορος που κρατα στο χέρι ένα ραβδί μ ένα μαστίγιο στην άκρη. Μοίρα της Ευρωστίας -- Χαρακτήρας τραχύς και δυνάστης

 19ο ως 20ο Παρθένου: Δύο άνδρες που ξιφομάχουν. Κοντά τους, τους κοιτάζει ένας άνδρας με μαύρα - Μοίρα του Αγώνα. -- Προδιάθεση για λογομαχίες ή καυγάδες. Ζωή μαχητική.

 20ο ως 21ο Παρθένου: Ένας άνδρας που κουβαλά από μια τσάντα με χρήματα σε κάθε χέρι. Μοίρα της Άπληστης Επιθυμίας. -- Πλούτη, ευκολίες, σημαντικές εκμεταλλεύσεις. 

21ο ως 22ο Παρθένου: Μια πλούσια γυναίκα, με όψη κακιά, μπροστά σ' έναν καθρέπτη. Μοίρα της τρυφηλότητας -- Χαρακτήρας φιλήδονος και άστατος που εύκολα κοροϊδεύει ή κοοοϊδεύεται.

 22° ως 23ο Παρθένου: Ένα καράβι με ολάνοιχτα πανιά. Μοίρα του Τυχοδιωκτισμού -- Χαρακτήρας ιδιότροπος που έλκεται από τη θάλασσα ή τις αποικίες.

 23ο ως 24ο Παρθένου: Ενας άνδρας γυμνός, καθισμένος πάνω σ' ένα βράχο που τον τριγυρίζει η θάλασσα, σκεπάζει τα μάτια με τα χέρια του. Μοίρα της Μοναξιάς -- Χαρακτήρας μισάνθρωπος που θα μπορούσε να καταδικαστεί η να εξοριστεί.

 24ο ως 25ο Παρθένου: Δυό διασταυρωμένα ξίφη που από πάνω τους βλέπουμε ένα στέμμα. Μοίρα της Επιθετικότητας -- Χαρακτήρας πολεμικός και επιθετικός με προδιάθεση για τον αγώνα και τη νίκη.

 25ο ως 26ο Παρθένου: Δυό γυναίκες που περπατούν μαζί πιασμένες χέρι-χέρι μεταξύ τους εμπιστευτικά. Μοίρα της Ομόνοιας. -- Φύση αγαπητή, προδιατεθειμένη να ενώνεται με τους άλλους και να τους πλησιάζει. Ευτυχισμένο σπιτικό.

 26ο ως 27ο Παρθένου: Ένα σφυρί σπασμένο πάνω στον πάγκο ενός ξυλουργού. Μοίρα της Απότομης Συμπεριφοράς -- Διστακτικότητα και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα.

 27ο ως 28ο Παρθένου: Ένα δένδρο που τα κλαδιά του είναι φορτωμένα καρπούς. Μοίρα της Γονιμότητας -- Ανώτερη νοητικότης, περισσότερα απ' όσα χρειάζονται διανοητικά μέσα. Επιτυχία. 

28ο ως 29ο Παρθένου: Ένας άνδρας ντυμένος σαν Καρδινάλιος. Εκκλησιαστική μοίρα. -- Προδιάθεση στην εκκλησιαστική ζωή ή σε κυβερνητική θέση.

 29ο ως 30ο Παρθένου: Ένας άνδρας όρθιος χωρίς κεφάλι, ή που το κεφάλι του καλύπτεται από ένα μαύρο πανί. Μοίρα της Συσκότισης -- Μελαγχολικές διαθέσεις, κίνδυνος για τη φυσική ή διανοητικά ζωή του ατόμου.

 0ο ως 1ο Ζυγού: Ενας άνδρας μ' ένα σπαθί τραβηγμένο απ' το θηκάρι σε στάση απειλητική. Μοίρα του Τραυματισμού -- Χαρακτήρας πολεμοχαρής και εριστικός που δεν υπολογίζει τους άλλους.

 1ο ως 2ο Ζυγού: Ένας άνδρας που φορεί γιατρού μιας μοναστικής τάξης Μοίρα της Έρευνας -- Επιστημονικές έρευνες, εξυπνάδα και πνευματικότητα.

 2° ως 3ο Ζυγού: Ένας άνδρας αλυσσοδεμένος. Μοίρα της Υποδούλωσης. -- Πιθανότης δίκης ή περιορισμού κατά οποιονδήποτε τρόπο.

 3ο ως 4ο Ζυγού: Ένα κοκκινο τρίγωνο.ο Μοίρα της Παρόρμησης -- Υψηλή νοητικότης, αξιοσημείωτες ικανότητες, απόκρυφη προστασία.

 4ο ως 5ο Ζυγού: Ένα μοσχάρι που τόχει κεντρίσει ένα βουκέντρα και τραβά ένα αλέτρι. Μοίρα της Εργασίας -- Υπομονή και ανθεκτικότης. Το άτομο θα συλλέξει τους καρπούς των κόπων του.

 5ο ως 6ο Ζυγού: Ένας άνδρας γυμνός που πέφτει από ένα βράχο σι; μια λίμνη. Μοίρα της Πτώσης -- Φύση αδύνατη. Το άτομο πρέπει να φυλάγεται μην το εξαπατήοουν.

 6ο° ως 7ο Ζυγού: Μια παρθένα που κλαίει πάνω σ' έναν τάφο. Μοίρα του Αφανισμού -- Χαρακτήρας ευαίσθητος, πιθανότης πένθους στην οικογένεια.

 7ο ως 8ο Ζυγού: Ένας μονομάχος οπλισμένος μο ένα σπαθί και μκι ασπίδα, έτοιμος για τον αγώνα. Μοίρα της Μάχης -- Δύναμη και ικανότης δράσης. Το άτομο είναι κύριος της δύναμής του.

 8ο ως 9ο Ζυγού: Μια πόρτα φυλακής στολισμένη με πρόκες και πλαισιωμένη από μικρά σιδερένια δοκάρια. Μοίρα της Απομόνωσης. -- Το άτομο θα προσφέρει τις δυνάμεις του για μια αποστολή ή μια σημαντική εργασία.

 9ο ως 10ο Ζυγού: Ένας κένταυρος με τόξο και βέλη. Μοίρα της Αναλαγής. -- Χαρακτήρας οξυδερκής που ωθείται απ' τη φιλοδοξία και την επιθυμία.

 10ο ως 11ο Ζυγού: Μια γυναίκα ξανθιά που κοιτάζεται σ' έναν καθρέπτη. Μοίρα της Επιπολαιότητας -- Κοσμικός τύπος. Χαρακτήρας κοινωνικός και θηλυπρεπής

 11ο ως 12ο Ζυγού: Μια στήλη απο μαύρο μάρμαρο φτιαγμένη ακαλαίσθητα μέσα σ' ένα βράχο. Μοίρα της Απομόνωσης -- Το άτομο θα αντιταχθεί στις αντιθέσεις της τύχης. Χαρακτήρας ισχυρός και δυνατός,

 12 ως 13ο Ζυγού: Η μάσκα ενός μασκαρά. Μοίρα της Μίμησης -- Χαρακτήρας ταγμένος, για ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, ελάχιστη ειλικρίνεια.

 13ο ως 14ο Ζυγού: Ένας όγκος πάγου που ίσως του μισο διακρίνουμε μια αρκτική αυγή. Μοίρα της Δύναμης. -- Επιστημονικές τάσεις, προτίμηση στα ταξίδια, πεπρωμένο που ξεφεύγει απ' το συνηθισμένο.

 15ο ως 16ο Ζυγού: Μια παληά πόρτα που πάνω της είναι μπηγμένο ένα στιλέτο. Μοίρα της Τρέλλας -- Πνεύμα κριτικό και εριστικό 17ο ως 18ο Ζυγού: Ένα καλοφωτισμένο σπίτι με την πόρτα του ανοιχτή. Μοίρα της Φιλοξενίας -- Φιλικές διαθέσεις. Δημοτικότης.

 16ο ως 17ο Ζυγού: Μια τετράγωνη μαρμάρινη πέτρα που πάνω της έχει χαραγμένα ένα σκήπτρο κι ένα στέμμα. Μοίρα της Διοίκησης -- Χαρακτήρας περήφανος και φιλόδοξος, πιθανότης καρριέρας σε κρατικό πόστο.

 17ο ως 18ο Ζυγού: Ένας άνδρας όρθιος, ντυμένος παπάς μέσα σ' ένα κοινόβιο, κάτω απ' το φως που πέφτει από ένα παραμύθι. Μοίρα της Θρησκείας -- Τάσεις θρησκευτικές, προτίμηση σο ένα θεωρητικό επάγγελμα.

 19ο ως 20ο Ζυγού: Ένα γεφύρι πεσμένο και κατεστραμμένο πάνω στην ξερή κοίτη ενός ποταμού. Μοίρα της Κατάρρευσης -- Μπορεί το άτομο ν' ακολουθήσει έναν κακό δρόμο και να μη συναντήσει βοήθεια

 20ο ως 21ο Ζυγού: Ένας άνδρας του κοιμάται και δίπλα του σάκοι με χρήματα. Μοίρα της αμεριμνησίας -- Φύση αυτο-επιεικής αλλά με. προδιάθεση για πλούτη.

 21ο ως 22ο Ζυγού: Ένα μοναχικό δένδρο* πιο κει. σ' ένα βραχώδες ύψωμα, διακρίνουμε ένα σύννεφο απειλητικό και σκούρο. Μοίρα της Αλαζονείας -- Χαρακτήρας ανεξάρτητος. θα μπορούσε να προσελκύσει το κοινό και να κάνει χρέη οδηγού.

 22ο ως 23ο Ζυγού: Ένα ψηλό ακρωτήριο φωτισμένο απ' το μεσημεριάτικο ήλιο και στεφανωμένο με πολλά λουλούδια όλων των χρωμάτων. Μοίρα της Ανύψωσης. -- Χάρη, γοητεία όλων των ειδων* και δημιουργικότητα- χαρακτήρας καλλιτέχνη.

 24ο ως 25ο Ζυγού: Ένας άνδρας δυνατός, με πανοπλία. στολισμένος με φτερά, έτοιμος για επίθεση: ένα ιππότης. Μοίρα της Νίκης. -- Δύναμη και ανεξαρτησία. Στρατιωτική ζωή.

 25ο ως 26ο Ζυγού: Μια εξοχική βίλα σκεπασμένη από έναν κέδρο με πλατιά φυλλώματα. Μοίρα της Αγαθοεργίας -- Απλότης, φιλοξενία, επιτυχία κι ευτυχισμένη οικογενειακή ζ(ι)ή.

 26ο ως 27ο Ζυγού: Ένας γάιδαρος πιασμένος στα φτερά ενός ανεμόμυλου που δουλεύει. Μοίρα της Δουλείας. -- Σκληρός δουλευτής που εργάζεται για τους άλλους.

 27ο ως 28ο Ζυγού: Ένα σκοτεινό έλος στη σκιά ενός πυκνού φυλλώματος. Μοίρα του Διαλογισμού -- Ζωή ήσυχη, εμπνεύσεις και διαθέσεις ποιητικές ή ονειροπόλες.

 28ο ως 29ο Ζυγού: Ένας άνδρας που κοιμάται πάνω σ' ένα μπόγο ρούχα. Από πάνω του ζυγίζεται ένα γύπας ενώ ένα φίδι πλησιάζει να τον δαγκώσει και μια λεοπάρδαλη είναι έτοιμη να ορμήσει πάνω του. Μοίρα της Αδιαφορίας. -- Το άτομο θα συναντήσει ποικίλους αντιπάλους στην κοινωνική ζωή. Ανασφάλεια.

 0ο ως 1ο Σκορπιού: Ένας πολεμιστής νομάς, οπλισμένος μ' ένα ακόντιο κι ένα τουφέκι. Μοίρα της Δύναμης -- Το άτομο διαθέτει ποικίλα μέσα. Δύναμη και φρόνηση.

 1ο ως 2ο Σκορπιού: Ένα ακρωτήριο που εξέχει απ' τη θάλασσα και πάνω του υψώνεται ο ήλιος. Μοίρα του Μεγαλείου -- Σταθερότης και ελπίδα. Το άτομο θα προοδεύσει μέχρι να φθάσει στην επιτυχία.

 2ο ως 3ο Σκορπιού: Ένας γέρος σκεφτικός κάθεται κάτω από ένα δένδρο με το κεφάλι σκυμμένο. Μοίρα της Απογοήτευσης -- Φιλοσοφία στο γέρμα της ζωής, κίνδυνος μοναξιάς και ανικιινο τητας να κατανοεί και να γίνεται κατανοητός.

 3 ως 4ο Σκορπιού: Μια λύρα κι ένα στεφάνι από δάφνη. Μοίρα ίου Ηχου. -- Έμπνευση και αισθήματα. Πιθανή καλλιτεχνική καρριέρα.

 4ο ως 5ο Σκορπιού: Ένα λιβάδι σαρωμένο απ' την καταιγίδα. Μοίρα της Αστειότητας. -- Βία κα καταστροφή. Το άτομο θα περάσει σαν ένας μετεωρίτης.

 5ο ως 6ο Σκορπιού: Ένα ανάχωμα από πέτρες και χώματα που στην κορυφή του ανθίζουν αγκάθια. Μοίρα της Αλληλουχίας. -- Υπόληψη και πόστο χάρη στις προσπάθειες του ίδιου του ατόμου. Ζωή χρήσιμη.

 6ο ως 7ο Σκορπιού: Ενας άνδρας με το πόδι στηριγμένο πάνω σε μια αξίνα, σηκώνει μέσα στο χέρι του ένα κόσμημα που ακτινοβολεί στον ήλιο.ο. Μοίρα της Τύχης -- Μοναδική τύχη στη ζωή που θα ανεβάσει το άτομο και θα του δώσει διακρίσεις χωρίς το ίδιο να καταβάλει προσπάθεια.

 7ο ως 8ο Σκορπιού: Ένας τοξότης που ρίχνει τα βέλη του σε ένα σμήνος πουλιών Μοίρα τικ Ασυνέπειας __Χαρακτήρας ταραγμένος, και ασταθής με πολλούς ενδοιασμούς, 

8ο ως 9' Σκορπιού: Μια φωλιά άφτερων πουλιών, πεσμένη καταγής Μοίρα της ορφάνιας -- Δύσκολη νεότητα οικογενειακό πένθος, δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της ζωής.

 9ο ως 10ο Σκορπιού: Ενας άνδρας που φορεί μια μάσκα όπως αυτές που χρησιμοποιούν στο θέατρο. Μοίρα της Προσποίησης -- Επιτήδευση και διπλωματία. Βαθειά σκέψη.

 Ι0ο ως 11ο Σκορπιού: Ένας λαγός καθισμένος έξω απο τη φωλιά του* πίσω του υψώνεται το φεγγάρι. Μοίρα της Ανασφάλειας . -- Αόριστοι φόβοι και δυσκολίες ενάντια στις οποίες το άτομο προτείνει την επαγρύπνησή του.

 11ο ως 12ο Σκορπιού: Μια βίλα περιτριγυρισμένη από ένα δασάκι. Μοίρα της Άμυνας __Πνεύμα συνετό, γεμάτο πηγές ευμάρειας και πάντα σε επαγρύπνηση.

 12ο ως 13ο Σκορπιού: Ένας μεγάλος ερημικός πύργος χτισμένος ψηλά σ' ένα βράχο. Μοίρα της Σταθερότητας. -- Χαρακτήρας ισχυρός και ανεξάρτητος. Το άτομο θα γίνει παράδειγμα για πολλούς. Υψηλή θέση.

 13ο ως 14ο Σκορπιού: Πολλοί άνδρες καθισμένοι σ' ένα τραπέζι με κούπες κρασί μπροστά τους. Μοίρα της Συναδελφοσύνης -- Το άτομο διαθέτει ελευθερία και ευθύτητα πνεύματος αλλά σπαταλά το χρόνο και τα μέσα που διαθέτει.

 14ο ως 15ο Σκορπιού: Μια αρκούδα που κοιμάται κάτω από ένα δένδρο περιτριγυρισμένη από ένα σμήνος μέλισσες. Μοίρα της Απάθειας -- Δύναμη και ικανότης δράσης στην περίοδο της ωριμότητας.

 15ο ως 16ο Σκορπιού: Μια κούπα ή ένα κύπελλο απ' όπου ξεπετάγονται ακτίνες από κοκκινωπό φως. Μοίρα της Πραότητας. -- Χαρακτήρας ελεήμων και ανθρώπινος. Ρόλος κοινωνικός και ανθρωπιστικός.

 16ο ως 17ο Σκορπιού: Ένα παλιό καραβόσκαρο στην άκρη της θάλασσας. Μοίρα της Εγκατάλειψης -- Ζωή ναυαγισμένη. Αποτυχία στο σπιτικό ή τυχοδιωκτική ζωή.

 17ο ως 18ο Σκορπιού: Ένα στιλέτο. Μοίρα της Απληστίας. -- Πνεύμα έτοιμο για άμυνα, γεμάτο δύναμη και ζωτικότητα.

 18ο ως 19ο Σκορπιού: Μια χαριτωμένη γυναίκα με φίδια τυλιγμένα στο λαιμό της. Μοίρα της Ζήλιας -- Απόκρυφες ή δραματικές ικανότητες αλλά δύσκολη ερωτική ζωή.

 18ο ως 19ο Σκορπιού: Ένα στιλέτο. Μοίρα της Απληστίας -- Πνεύμα έτοιμο για άμυνα, γεμάτο δύναμη και ζωτικότητα.

 19ο ως 20ο Σκορπιού: Ένας ήλιος που ανατέλλει απ' τον ωκεανό. Μοίρα της Λάμψης -- Άνοδος και τιμές. Πολλές αλλαγές και πολυάριθμα ταξίδια.

 20ο ως 21ο Σκορπιού: Ένα βουβάλι όρθιο πάνω σ ένα ύψωμα, που ξύνει με τα πόδια του και ρουθουνίζει. Μοίρα της Ανεξαρτησίας -- Χαρακτήρας χωρίς συστολές που επιβάλλει τις ιδέες και τις γνώμες του.

 21ο ως 22ο Σκορπιού: Ένας καταρράκτης που πέφτει από βράχο σε βράχο. Μοίρα του Περιορισμού. -- Πνεύμα ανήσυχο και παρορμητικό, ώριμο απ' τη γονιμότητα και την έρευνα. 

22ο ως 23ο Σκορπιού: Ένας άνδρας που σέρνει αντίθετα προς τη φορά του ανέμου. Μοίρα της Διασκόρπισης. -- Χαρακτήρας άσωτος και ελάχιστα πρακτικός. Δυσκολίες στη συγκομιδή.

 23ο ως 24ο Σκορπιού: Ένας άνδρας ντυμένος με συνηθισμένα ρούχα, που κόβει ξύλα κοντά σε μια καλύβα. Μοίρα της Χρησιμότητας -- Εργασία και αντοχή. Το άτομο θα οικοδομήσει για τον εαυτό του και τους δικούς του.

 24ο ως 25ο Σκορπιού: Ένας λύκος όρθιος πάνω στο σκελετό ενός, αλόγου. Μοίρα της Άλωσης -- Μυαλό πανούργο και άπληστο.

 25ο ως 26ο Σκορπιού: Ένας άνδρας που κολυμπά μέσα σε μια ταραγμένη λίμνη. Μοίρα της Θυσίας -- Χαρακτήρας αποφασιστικός και γενναίος που ενθουσιάζεται με τον κίνδυνο. 

26ο ως 27ο Σκορπιού: Ένας πολεμιστής στολισμένος με φτερά προσφωνεί ένα πλήθος οπλισμένων στρατιωτών. Μοίρα της Πειθούς -- Ισχυρός χαρακτήρας, ικανός να συγκεντρώσει γύρω του οπαδούς 

27ο ως 28ο Σκορπιού: Ένα βραχώδες ύψωμα με χαραγμένο μέσα σε ένα σταυρό που ορθώνεται απέναντι στον ήλιο που ανεβαίνει. Μοίρα της, Ασφάλειας -- Λαμπερός χαρακτήρας. Θρησκευτικές διαθέσεις ή πνευματικοί,

 28ο ως 29ο Σκορπιού: Ένας άνδρας με μια πέννα στο χέρι που κάθεται σ' ένα γραφείο. Μπροστά του, πάνω σ' ένα φύλλο χαρτί υπάρχουν μερικά βότσαλα. Μοίρα του Ταλέντου -- Περιουσία και διασημότης από λογοτεχνικό ή επιστημονικό ταλέντο.

 29ο ως 30ο Σκορπιού: Μια γυναίκα που φορεί μια ρόμπα που οέρνεται παίζει μ' ένα ραβδί που γύρω του τυλίγεται ένα φίδι. Μοίρα της έλξης -- Πανουργία και γοητεία, πιθανότης μεγάλης δύναμης πάνω στους, άλλους.

 0ο ως Iο Τοξότη: 'Ενας άνδρας πεσμένος στην άκρη του δρόμου, πάνω σε ένα σωρό πέτρες. Μοίρα της στέρησης -- Ελευθερια πνεύματος και φυσική απλότητα.

 Iο ως 2ο Τοξότη: Ένας άνδρας όρθιος με τραβηγμένο το σπαθί. Μοίρα των τραυματισμών -- Χαρακτήρας που αγαπά τον αγώνα ή την πολεμική. Πνεύμα πολεμικό.

 2ο ως 3ο Τοξότη: Η θεά του Ελέους. Μοίρα της Συμπάθειας -- Φύση ανθρώπινη και ευσπλαχνική που γνωρίζει την πραγματική ελεημοσύνη.

 3ο ως 4ο Τοξότη: Ενας στρατιώτης μ' ένα τόξο στο χέρι, όρθιος πίσω απ' το κούφωμα ενός παράθυρου. Μοίρα της Φρόνησης -- Φρόνηση και επιφύλαξη μέσα στην κοινωνική ζωή. Οξύτατη αίσθηση της δικαιοσύνης.

 4ο ως 5ο Τοξότη: Ένας άνδρας μεσήλικας που ξαγρυπνά πάνω από μι κούνια. Μοίρα της Λύπης -- Λύπη και χωρισμός που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Καταστροφή της οικογενειακής εστίας.

 5ο ως 6ο Τοξότη: Η ρόδα ενός μύλου που τη σπρώχνει ο άνεμος. Μοίρα της Δουλείας -- Πνεύμα επινοητικό που όμως αφήνεται να υποδουλώνεται απ την αδικία.

 6ο ως 7ο Τοξότη: Ένα κοπάδι οικόσιτα ζώα που βόσκουν στον ήλιο. Μοίρα της Πραότητας -- Χαρακτήρας υπομονετικός που έλκεται απ' τις οικογενειακές χαρές και την εξοχή. 

7ο ως 8ο Τοξότη: Δύο άνδρες που παίζουν χαρτιά. Μοίρα της Τύχης -- Πνεύμα εύθυμο και κοινωνικό. Επιτυχημένες εκμεταλλεύσεις.

 8 ως 9 Τοξότη: Ένα σπίτι που καίγεται. Μοίρα του Ενθουσιασμού -- Πνεύμα διαισθητικό και φιλοσοφικό, μυαλό έξοχο και εφευρετική ιδιοφυΐα.

 9ο ως 10ο Τοξότη: Ένα ολόγιομο φεγγάρι που φέγγει σ' έναν καθαρό ουρανό. Μοίρα της Επιτηδειότητας -- Άνεση και χάρη. Γύρω απ' το άτομο θα εκφραστούν ταλέντα και ικανότητες. 10ο ως 11ο Τοξότη: Μια τίγρης που έρπει σα να πρόκειται να πηδήσει. Μοίρα της Στρατηγικής -- Δύναμη που θυσιάζεται στην οξυδέρκεια, μυαλό δυνατό και πανούργο.

 11ο ως 12ο Τοξότη: Μια ξανθή γυναίκα ξαπλωμένη σ' ένα ντιβάνι. Μοίρα της Φιληδονίας -- Πνεύμα παραδομένο στις ηδονές των αισθήσεων. Πολλή μεγάλη επίδραση του αντίθετου φύλου πάνω στο άτομο.

 12ο ως 13ο Τοξότη: Μια μεγάλη σβάρνα στην πόρτα μιας φυλακής. Μοίρα του Περιορισμού -- Φύση προορισμένη για τη μοναξιά ή το χωρισμό. Πνεύμα ισχυρό.

 13ο ως 14* Τοξότη: Ένα πλήθος βιβλία και χαρτιά σε ακαταστασία. Μοίρα της Διανόησης -- Διανοητικό επάγγελμα, ζωηρή φαντασία.

 14ο ως 15ο Τοξότη: Ένα βέλος στον αέρα. Μοίρα της Κατεύθυνσης -- Πνεύμα διεισδυτικό και παθιασμένο για πρόοδο.

 15ο ως 16ο Τοξότη: Μια μαύρη τρύπα ή μια σπηλιά μέσα σ ένα βράχο. Μοίρα του Κενού -- Πνεύμα παραδομένο σε τιποτένιους στόχους. Πνεύμα απαισιόδοξο.

 16ο ως 17ο Τοξότη: Ένας άνδρας πάνω σε μια σχεδία μέσα στα κύματα. Μοίρα της Εγκατάλειψης -- Παράτολμες επιχειρήσεις, ασταθής θέση.

 17ο ως 18ο Τοξότη: Το πρόσωπο ενός άνδρα που είναι οπλισμένος χονδροειδέστατα με τα μαλλιά ανακατωμένα. Μοίρα της Αταξίας -- Πνεύμα παραδομένο σε μάταιους στόχους, εκκεντρικός τρόπος ζωής.

 18ο ως 19ο Τοξότη: Ένα φίδι περικυκλωμένο από φωτιά. Μοίρα της Αιχμαλωσίας -- Πνεύμα οξυδερκές που μπλέκεται σε δυσκολίες αλλά ξεφεύγει απ αυτές

 19ο ως 20ο Τοξότη: Ένας κήπος με διάφορα λουλούδια. Μοίρα της. Ομόνοιας -- Ζωή τριγυρισμένη από στοιχεία ομόνοιας και φιλίας. Κοινωνικότης.

 20ο ως 21ο Τοξότη: Δυό τρίγωνα που συμπλέκονται ενώ ένα τρίτο βρίσκεται από πάνω. Μοίρα της Ανωτερότητας -- Φυσικές και πνευματικές δυνάμεις που οδηγούν σε μια κυριαρχία.

 21ο ως 22ο Τοξότη: Δυό διασταυρωμένα βέλη. Μοίρα της Πάλης -- Πνεύμα προκλητικό. Απειλή ανταγωνισμού ή δίκης.

 22ο ως 23ο Τοξότη: Μια ανθρώπινη καρδιά που περιβάλλεται από ένα σιδερένιο κορδόνι κι είναι τρυπημένη μ' ένα ξίφος που η λαβή του στολίζεται με πολύτιμες πέτρες. Μοίρα του Περιορισμού. -- Αβέβαιοι ερωτικοί δεσμοί, αγάπη χωρίς ανταπόκριση.

 23ο ως 24ο Τοξότη: Ένα δένδρο πεσμένο, χτυπημένο από κεραυνό Μοίρα της Αποτομής -- Στόχοι που δεν φέρνουν αποτέλεσμα ξαφνικές δυσκολίες από μια μοιραία κοινή εργασία.

 24ο ως 25ο Τοξότη: Τρεις κούπες κρασί που σχηματίζουν ένα τρίγωνο. Μοίρα της Υπερβολής -- Νοητικές ασχολίες και ζήλος αλλά πιθανή διαφθορά.

 25ο ως 26ο Τοξότη: Μια μάσκα που δείχνει το πρόσωπο ενός σκύλου. Μοίρα της Απομίμησης -- Πίστη και φιλία.

 26ο ως 27ο Τοξότη: Ένας άνδρας κάτω απ' την πατούσα ενός λιονταριού. Μοίρα της Ανικανότητας -- Φύση που παλεύει με εχθρότητες ή ισχυρούς ανταγωνισμούς. 

27ο ως 28ο Τοξότη: Μια χελώνα. Μοίρα της Υπομονής -- Επιμονή, υπομονή και καρτερία θα οδηγήσουν στην επιτυχία.

 28ο ως 29° Τοξότη: Ένας λαγός Μοίρα της Ανικανότητας -- Ψυχική δύναμη αλλά υπερβολικός δισταγμός. Ανήσυχη συμπεριφορά.

 29ο ως 30ο Τοξότη: Μια αξίνα που ξεπροβάλλει απ' τη γη. Μοίρα της Ανακάλυψης -- Επιστημονικές, αρχαιολογικές ή άλλου είδους έρευνες. Το άτομο είναι αξιόλογος δουλευτής.

 Οο ως 1ο Αιγόκερω: Ένας άνδρας και μια νεαρή κοπέλα όρθιοι κι αγκαλιασμένοι. Μοίρα της Εναλλαγής -- Φινέτσα και υπεροχή. Πιθανότης διπλής ζωής

 1ο ως 2ο Αιγόκερω: Ένας ανεμοδείκτης πάνω στο καμπαναριό που προσανατολίζεται προς το βοριά. Μοίρα του Κλονισμού -- Ενεργητικές αλλά παράξενες προσπάθειες. Η μοίρα του ατόμου βρίσκεται στην ξενιτιά.

 2ο ως 3ο Αιγόκερω: Ένα φίδι κουλουριασμένο γύρω από έναν ψηλό φάρο. Μοίρα της Λάμψης -- Πνεύμα οξυδερκές και βαθύ. Ιατρικές η αποκρυφιστικές ικανότητες, διόραση.

 3ο ως 4ο Αιγόκερω:Μια λάμπα που ανάβει. Μοίρα της Μύησης -- Πνεύμα ανώτερο αφιερωμένο στη μελέτη των πνευματικών προ-βλημάτων.

 4ο ως 5ο Αιγόκερω: Μια καρδιά με ένα φωτοστέφανο. Μοίρα της Αφοσίωσης -- Φύση στοργική και αφοσιωμένη, πιστή στις ερωτικές σχέσεις και στις γνωριμίες της.

 6ο ως 7ο Αιγόκερω: Μια καρδιά τρυπημένη με ένα καρφί. Μοίρα της Ζήλειας -- Δυνατές προσκολλήσεις αλλά εγωισμός. Μνησικακία και πικρίες.

 7ο ως 8ο Αιγόκερω: Ένας αετός που κουβαλά τη λεία του. Μοίρα της Αλαζονείας -- Οραματιστής στην πολιτική ή στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Πνεύμα ισχυρό.

 8ο ως 9ο Αιγόκερω: Ένας σταυρός κι ένα σπασμένο κλειδί. Μοίρα της Ανικανότητας -- Πνεύμα που διαβλέπει τη μύηση, ορμητικότης και αυθάδεια.

 9ο ως I0ο Αιγόκερω: Μια κουκουβάγια που κάθεται στο φως του φεγγαριού. Μοίρα του Αποκρυφισμού -- Πνεύμα συνετό και βαθύ που βλέπει καθαρά εκεί που οι άλλοι τα χάνουν.


 10ο ως 11° Αιγόκερω: Μια αλεπού που τρέχει στο φως του φεγγαριού. Μοίρα της Κατεργαριάς -- Οξυδέρκεια και πανουργία, πιθανότης εξορίας ή εκπατρισμού.

 12ο ως13ο Αιγόκερω: Μια πυρωσιά με ζωηρές φλόγες που ξεπηδούν από ένα μαγκάλι. Μοίρα της Φιλοδοξίας -- Χαρακτήρας φιλόδοξος και δραστήριος που προσπαθεί να κατακτήσει.

 13ο ως 14ο Αιγόκερω: Μια σβάρνα σ' έναν αγρό. Μοίρα της Κριτικής, -- Φύση σαρκαστική που δημιουργεί πολύ λίγες συμπάθειες και δεσμούς.

 14ο ως 15ο Αιγόκερω: Μερικά άσπρα πυκνά σύννεφα σ' έναν καθαρό ορίζοντα. Μοίρα της Πραότητας -- Καλοκαγαθία, ανοχή και γλυκύτητα. Πιθανή πρόοδος.

 15ο ως 16ο Αιγόκερω: Ενας άνδρας πάνω σ' ένα άλογο που καλπάζει Μοίρα της Εκπαίδευσης -- Ζωή μυθική, πολλά ταξίδια. Το άτομο είναι προορισμένο να υποτάξει τις περιστάσεις.

 16ο ως 17ο Αιγόκερω: Μια λύρα πάνω σ' ένα στεφάνι με λουλούδια Μοίρα της Πειθούς -- Χαρακτήρας που πείθει εύκολα τους άλλους, γλώσσα αρμονική και έντεχνη. Έκφραση ταλαντούχα. 

17ο ως 18ο Αιγόκερω: Δυό άνδρες που παλεύουν με μανία. Μοίρα του Αγώνα. -- Χαρακτήρας επιθετικός και φίλερης, έτοιμος πάντα για διαφωνίες.

 18ο ως 19ο Αιγόκερω: Ένας βράχος που εξέχει από μια τρικυμισμένη θάλασσα. Μοίρα της Αντοχής -- Χαρακτήρας ακλόνητος και άφοβος που ξέρει να αντέχει στην αντιδημοτικότητα.

 19ο ως 20ο Αιγόκερω: Μια μαϊμού καθισμένη μπροστά σ' έναν καθρέπτη. Μοίρα της Μίμησης -- Κενότης και γελοιότης. Το άτομο λανσάρει μόδες ή είναι κωμικός.

 20ο ως 21ο Αιγόκερω: Ένα παλιό χειρόγραφο με ιερογλυφικά, ένα κέρας κι ένα χωνευτήρι μετάλλων. Μοίρα της Ανανέωσης -- Εργασία επιστημονική ή αποκρυφιστική, πνεύμα οξυδερκές. Το άτομο είναι βαθύς ερευνητής.

 21ο ως 22ο Αιγόκερω: Ενα αλέτρι. Μοίρα της Αποφασιστικότητας; -- Σκληρός και διαρκής μόχθος, ακρίβεια στους στόχους. Πίστη και καρτερία.

 22ο ως 23ο Αιγόκερω: Ένα ποτήρι κρασιού αναποδογυρισμένο. Μοίρα της Ακολασίας -- Το άτομο θα είναι ανίκανο να κυριαρχήσει στα πάθη του και θα δείξει σπατάλη και ελάχιστη φρονιμάδα.

 23ο ως 24ο Αιγόκερω: Ένα σκεπασμένο κανάτι που βρίσκεται πάνω σ ένα τραπέζι. Μοίρα της Ειλικρίνειας -- Χαρακτήρας σοβαρός, ικανός να επιδοθεί σε μια ζωή χρήσιμη και γόνιμη.

 24ο ως 25ο Αιγόκερω: Δυό φυσαλίδες που πετούν στον αέρα. Μοίρα της Επιπολαιότητας -- Έλλειψη σταθερότητας. Θα υπερισχύσουν τα ελαφρά και φανταστικά πράγματα.

 25ο ως 26ο Αιγόκερω: Ένα μεγάλο θαλασσινό τοπίο* μακριά φαίνεται ένα ιστιοφόρο. Μοίρα της Φιλοφροσύνης -- Ιδιοσυγκρασία σκεπτική που δείχνει συμπάθεια για τα ταξίδια ή το εξωτερικό.

 26ο ως 27ο Αιγόκερω: Μια ανώμαλη πεδιάδα και η άκρη ενός δάσους. Μοίρα της χωριατιάς -- Χαρακτήρας δύστροπος και τραχύς, απότομος στις εκφράσεις. Ζωή αποτραβηγμένη.

 27ο ως 28ο Αιγόκερω: Ένας εξάντας κι ένας διαβήτης. Μοίρα της Ακρίβειας -- Γνώσεις και ορθότητας. Ναυτικές ή αστρονομικές ικανότητες.

 28ο ως 29ο Αιγόκερω: Ένα σκοτεινό και απομονωμένο έλος με δασωμένες όχθες. Μοίρα της Έκστασης -- Φύση που διαλογίζεται πάνω στις βαθειές αφοσιώσεις. Διαίσθηση και δημιουργία.

 29ο ως 30ο Αιγόκερω: Ένα βέλος που πετά. Μοίρα της Παρέκκλισης -- Φύση φιλόδοξη που τείνει σε απομακρυσμένους στόχους.

 0ο ως 1ο Υδροχόου: Ένας άνδρας που κοιμάται πάνω σ' ένα δεμάτι στάρι και πλάϊ του υπάρχουν τροφές. Μοίρα της Κόπωσης -- Ισχυρή φαντασία αλλά πολύ λίγη υπομονή για την πραγματοποίηση των στόχων.

 1ο ως 2ο Υδροχόου: Ένα βιβλίο, ένας διαβήτης και μια κλεψύδρα. Μοίρα της Επέκτασης -- Πνεύμα επιστημονικό που μελετά τους νόμους της φύσης και τα προβλήματά της.

 2ο ως 3ο Υδροχόου: Ενας άνδρας που περπατά με σκυμμένο το κεφάλι, ακουμπώντας σ' ένα μπαστούνι. Μοίρα της Καρτερίας -- Μεγάλες ατυχίες αλλά το άτομο είναι εξοπλισμένο για ένα μακρύ και επίμονο ταξίδι.

 3ο ως 4ο Υδροχόου: Ενας αξιωματικός κι ένας δημόσιος λειτουργός ντυμένος σα μανδαρίνος με ρόμπα της λειτουργίας, πορφύρα, γαλάζια και χρυσή. Μοίρα της Εξουσίας -- Προσωπικός ή κληρονομημένος τίτλος. Πιθανώς Κρατικός λειτουργός.

 4ο ως 5ο Υδροχόου: Μια γυναίκα γυμνή που κοιτάζει την εικόνα της μέσα σε μια λιμνούλα. Μοίρα της Φιλαυτίας -- Χαρακτήρας συμπαθητικός που αντανακλά το περιβάλλον του, καλλιτεχνικές προτιμήσεις.

 5ο ως 6ο Υδροχόου: Ένας Τοξότης που τραβά ένα μεγάλο τόξο. Μοίρα της συνειδητής Θέλησης -- Το άτομο λανσάρει ιδέες, έχει φιλοδοξία και υπεροχή.

 6ο ως 7ο Υδροχόου: Ένα στόχαστρο τρυπημένο από ένα ξίφος. Μοίρα του Τρωτού. -- Το άτομο έχει την ικανότητα να διεισδύει και να ενεργεί αλλά φοβάται την επιστροφή.

 7ο ως 8ο Υδροχόου: Ένα λιοντάρι όρθιο σε μια ανοιχτή αρρένα Μοίρα της Δραπέτευσης -- Χαρακτήρας ορμητικός και ανεξάρτητος που δεν αντέχι.στους, καταναγκασμούς. 

8 ως 9 Υδροχόου: Ένας μεγάλος βράχος που τον σχίζει μια αστραπή. Μοίρα της Μεταστροφής -- Χαρακτήρας ισχυρός, επιθετικός σφοδρός και ορμητικός* μεγάλη δύναμη.

 9ο ως 10ο Υδροχόου: Δυό ταύροι που χτυπιούνται στην άκρη ενός γκρεμού. Μοίρα της Ορμητικότητας -- Δύναμη και ενέργεια αλλά μόνο για ανταγωνιστικούς λόγους. Το άτομο πρέπει να μάθει την μετριοπάθεια.

 9ο ως 10ο Υδροχόου: Ένα κεφάλι κι ένα χέρι αποχωρισμένα απ' το σώμα. Μοίρα της Ρήξης -- Κίνδυνος νευρικής πάθησης, άσχημα οργανωμένη ζωή ή οικογενειακός χωρισμός.

10ο ως 11ο Υδροχόου: Δυό ταύροι που χτυπιούνται στην άκρη ενός γκρεμού. Μοίρα της Ορμητικότητας -- Δύναμη και ενέργεια αλλά μόνο για ανταγωνιστικούς λόγους. Το άτομο πρέπει να μάθει την μετριοπάθεια.

 11ο ως 12ο Υδροχόου: Ένα λιοντάρι που πέφτει με θυμό πάνω οτα κάγκελα του κλουβιού του. Μοίρα του Εξαναγκασμού -- Δύναμη και ισχύς αλλά το άτομο θα είναι σκλάβος του πείσματος. Περιορισμός.

 12ο ως 13 Υδροχόου: Ενας οπλισμένος ιππότης. Μοίρα της επιβεβαίωσης -- Χαρακτήρας προσεκτικός που πάντα βρίσκεται σε επιφυλακή, καριέρα πολεμιστή ή στρατιωτικού.

 13ο ως 14ο Υδροχόου: Ένα γεφύρι πάνω από ένα ποτάμι. Μοίρα της Κατάρρευσης -- Απρόβλεπτοι κίνδυνοι' κίνδυνος για πτώχευση ή άλλου είδους.

 14ο ως 15ο Υδροχόου: Ένα καράβι μ' ολάνοιχτα πανιά σε μια θάλασσα που λούζεται στον ήλιο. Μοίρα της Αφθονίας — Χαρακτήρας επιχειρηματικός και περιπετειώδης, πνεύμα κοσμοπο­λίτικο και άστατο.

 15° ως 16° Υδροχόου: Το σιδηρουργείο και το φυσερό ενός σιδερά. Μοίρα της Έμπνευσης — Σπίθα πίστης ή αγάπης, υψηλός ενθουσιασμός ή φιλοδοξία.

 16ο ως 17ο Υδροχόου: οΈνας άνδρας ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πόνου με το πρόσωπο μες στο προσκέφαλο. Μοίρα της Απάθειας — Χαρακτήρας οκνηρός- το άτομο έχει ανάγκη παρατεταμένης ανάπαυσης.

 17ο ως 18ο Υδροχόου: Μια γριά καθισμένη σ' ένα σκαμνί ενω οι πτυχές μιας ρόμπας την περισφίγγουν στενά. Μοίρα της Απομόνωσης — Αισθήματα εγωιστικά και ζηλόφθονα. Μισανθρωπία και κίνδυνος εγκατάλειψης.

18ο ως 19ο Υδροχόου: Ένα πλοίο στη θάλασσα που πάνω του γαντζώνεται ένας άνδρας που βυθίζεται. Μοίρα της Ανασφάλειας — Πιθανή συμφορά αλλά στο μέσον του κινδύνου θά ρθει μια βοήθεια που θα προστατεύσει το άτομο.

 19ο ως 20ο Υδροχόου: Μια μεγάλη χελώνα. Μοίρα της Προνοητικό­τητας — Πνεύμα συνετό και οξυδερκές, προικισμένο με μεγάλη ανθεκτικότητα.

 20ο ως 21ο Υδροχόου: Ένας άνδρας ξαπλωμένος καταγής, τραυματισμένος ή άρρωστος. Μοίρα της Αδυναμίας — Ψυχική ή φυσική αδυναμία. Πιθανή ανικανότητα.

 21ο ως 22ο Υδροχόου: Ένας θυμωμένος ταύρος που τυραννά το σώμα ενός σκύλου. Μοίρα της Βίας — Πάθη που φθάνουν μέχρι την υπερβολή, φόβος για τις συνέπειες των πράξεών του.

 22ο ως 23ο Υδροχόου: Ένας κάστορας που δουλεύει πάνω σ' ένα δένδρο που είναι κρεμασμένο πάνω από ένα φαράγγι. Μοίρα της Εργασίας — Ζήλος και πίστη, εξαιρετική ισχυρή ανθεκτικότητα 

23ο ως 24ο Υδροχόου: Ενα λυγισμένο κοτσάνι που πάνω του κρέμεται ένα βαρύ στάχυ σιταριού. Μοίρα της Κάμψης — Αξιοσημείωτες διανοητικές ικανότητες αλλά λιγότερη φυσική δύναμη.

 24ο ως 25ο Υδροχόου: Μια σκοτεινή μορφή που δείχνει βίαιο θυμό, ενώ μια κορδέλα από άλικο κόκκινο χρώμα σκεπάζει το μέτωπο της. Μοίρα της Μοχθηρίας — Πνεύμα εκδικητικό και παθιασμένο που δεν ελέγχει καμιά απ' την πράξεις του.

 25ο ως 26ο Υδροχόου: Ένας άνδρας με δεμένα μάτια που προχωρεί προς μια βαθειά τάφρο. Μοίρα της Τύφλωσης — Χαοτικοί και μπερδεμένοι στόχοι που οδηγούν το ίδιο το άτομο προς τον κίνδυνο.

26ο ως 27ο Υδροχόου: Μια επιβλητική έπαυλη τριγυριαμένη από δένδρα, μέσα σ' ένα βοσκότοπο. Μοίρα της Κατοχής — Αγάπη για την οικογένεια, φυση ευχάριστη και ειλικριvή

27ο ως 28ο Υδροχόου: Μια κούπα, μια τράπουλα και ζάρια. Moίρα της Σύλησης — Κίνδυνος για μια ζωή άτακτη και ακανόνιστη, ψυχική αδυναμία

 28ο ως 29ο Υδροχόου: Δυό διασταυρωμένα σπαθιά κι ένα δάφνινο στεφάνι Μοίρα της Εκτέλεσης — Μεγάλη επιδεξιότητα και ψυχική δύναμη, στρατιωτικές ή πολεμικές ικανότητες.

 29ο ως 30ο Υδροχόου: Ένα σκήπτρο κι ένα στέμμα. Μοίρα της, Εξουσίας — Προορισμός για υψηλά πόστα και άνοδο. Δύναμη και ταλέντο

 0ο ως 1ο Ιχθύων: Ένας άνδρας και μια γυναίκα αντίκρυ ο ένας στον άλλο με τα χέρια ενωμένα. Μοίρα της Ένωσης — Χαρακτήρας κοινωνικός που ζει σε αρμονία με τους άλλους. Αγαπη που προστατεύεται.

 1ο ως 2ο Ιχθύων: Ένα κιβώτιο που επιπλέει στη θάλασσα. Μοίρα της Αδιαφορίας — Χαρακτήρας γαλήνιος και ήσυχος που έχει την ικανότητα της έμπνευσης.

 2ο ως 3ο Ιχθύων: Το κεφάλι ενός αγριογούρουνου σ' ένα πιάτο. Μοίρα του Εύθυμου Συνδαιτυμόνα — Διαθέσεις κοινωνικές, γενναιόδωρες και φιλόξενες. Μεγαλοψυχία

 3ο ως 4ο Ιχθύων: Δυό πέτρινοι στύλοι μ' ένα επίσης πέτρινο υπέρθυρο κι ένα σφραγισμένο σιδερένιο κιγκλίδωμα. Μοίρα της Άμυνας — Πνεύμα σταθερό και εγωιστικό, ανεξαρτησία και υπερβολική φροντίδα για τον ίδιο τον εαυτό σου.

 4ο ως 5ο Ιχθύων: Τρεις άνδρες που δίνουν τα χέρια, Μοίρα της Συμφωνίας — Αξιόλογες κοινωνικές σχέσεις αλλά υπερβολική αγάπη για τις διασκεδάσεις

 5° ως 6ο Ιχθύων: Ένα ναυάγιο που επιπλέει σε μια ήρεμη θάλασσα.ο Μοίρα της Διάσωσης — Το άτομο δυσπιστεί τον όλεθρο και στις υπερβολές. Το προστατεύει η προνοητικότητά του.

 6ο ως 7ο Ιχθύων: Ένα κοίλωμα όπου βρίσκονται τοποθετημένα μια λάμπα και ένα βιβλίο ή ένα προσευχητάρι. Μοίρα της Λάμψης — Θρησκεία, φιλοσοφία, ή καλές τέχνες. Πνεύμα μελετηρό και αποτραβηγμένο.

 7ο ως 8ο Ιχθύων: Ενας άνδρας με σηκωμένα χέρια που καταποντίζεται στο νερό, ενώ πέφτει ραγδαία βροχή. Μοίρα της Αρμοδιότητας. — Αναποδιές της τύχης, έμπνευση, αλλά ελάχιστη αίσθηση της πρα­κτικότητας.

 8 ως 9ο Ιχθύων: Ένας άνδρας μ' ένα μπαστούνι στο χέρι, που κουβαλά ένα δεμάτι στον ώμο και κατεβαίνει από ένα ύψωμα. Μοίρα του Προσκυνήματος — Πνεύμα περιπετειώδες, ήσυχη καρτερικότητα, προορισμός τα ξένα.

 9ο ως 10ο Ιχθύων: Όργανα χημείας, αποστακτήρες, κοπανιστήρια και γουδιά πάνω σ' ένα τραπέζι. Μοίρα της Δοκιμής — Επιστημονικές ικανότητες, Το άτομο προορίζεται για τη βιομηχανία ή τις επιστήμες.

 10ο ως 11° Ιχθύων: Ενα άγριο άλογο που πηδά πάνω από ένα φράγμα. Μοίρα της Ελευθερίας — Χαρακτήρας ελεύθερος και ενεργητικός που δεν δέχεται κανένα καταναγκασμό.

 11ο ως 12ο Ιχθύων: οΈνας κόλουρος κώνος Μοίρα της Ελάττωσης — Το άτομο μπορεί να καταλάβει υψηλή θέση αλλά στο μέσον της καρριέρας του υπάρχει κίνδυνος

 12ο ως 13ο Ιχθύων: Ένας κύκλος μέσα σ' έναν άλλο κύκλο.ο Μοίρα της Προστασίας — Ζωή περιορισμένη από μια άλλη, ευτυχία στο γάμο.

 13ο ως 14ο Ιχθύων: Ένας άνδρας γυμνός μέσα μέχρι την μέση που κόβει ξύλα. Μοίρα της Εργασίας — Μέτρια οικονομικά μέσα, ζωή γεμάτη μόχθο αλλά απλότης και φυσική ζωή. 

14ο ως 15ο Ιχθύων: Ένα βέλος που πετά διαπερνώντας ένα σύννεφο καπνού. Μοίρα της Αφέλειας και της κατ' ευθείαν Κίνησης — Πνεύμα οξυδερκές και φιλόδοξο που γνωρίζει το δρόμο του. Μεγάλα ταξίδια.

 15ο ως 16ο Ιχθύων: Μια τίγρης που φυλάει την περιοχή της. Μοίρα της Επαγρύπνησης — Ισχυρές προσκολλήσεις, ισχυρές αφοσιώσεις, άμυνα που φθάνει μέχρι την θηριωδία. 

16ο ως 17ο Ιχθύων: Ένας άνδρας που πέφτει ανάμεσα στα ξύλα που ξέφυγαν από ένα σπασμένο γεφύρι. Μοίρα της Κατάρρευσης. — Κίνδυνος από ατυχήματα στο μέσο της ζωής. Χρεωκοπία των στόχων.

 17ο ως 18ο Ιχθύων: Ένα άλογο κι ο καβαλλάρης του που πέφτουν δρασκελώντας ένα φράχτη με αγκάθια. Μοίρα της Καταστροφής — Περιπετειώδεις επιχειρήσεις, πάθος για τα σπορ της ιππασίας ή του αυτοκινήτου.

 18ο ως 19ο Ιχθύων: Δυο διασταυρωμένα σπαθιά. Μοίρα του Τραύματος — Φύση που ρέπει προς τον αγώνα, πνεύμα πολεμικό.

 19ο ως 20ο Ιχθύων: Ένας σπειροειδής κύλινδρος. Μοίρα της Αποπλάνησης — Χαρακτήρας αναποφάσιστος, άστατος και ευμετάβλητος.

 20ο ως 21ο Ιχθύων: Ένα φεγγάρι στη χάση του που ξεπροβάλλει από ένα σύννεφο και το χτυπά μια αστραπή. Μοίρα της Έκρηξης — Ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, έμπνευση και διορατικότητα;. 

21ο ως 22ο Ιχθύων: Μια γυναίκα με σκοτεινό πρόσωπο, όρθια πάνω από έναν καταβεβλημένο άνδρα. Μοίρα της Κατάπτωσης — Χαρακτήρας που υφίσταται τις ζημιές από το αντίθετο. Αδυναμια ή ατιμία.

22ο ως 23ο Ιχθύων: Ένας πολεμιστής με περικεφαλαία που κρατά ένα μεγάλο τόξο μ' ένα καλοσημαδεμένο βέλος. Μοίρα της Εκμετάλλευσης — Χαρακτήρας δυνατός με καθωρισμένους στόχους. Ικανότης δράσης

 23ο ως 24ο Ιχθύων: Μια γυναίκα ελαφρά ντυμένη ξαπλωμένη σ' ένα ντιβάνι. Μοίρα της Φιληδονίας — Πολυτέλεια και μαλθακότητα μπορούν να διαφθείρουν το χαρακτήρα κυρίως μιας γυναίκας.

 24ο ως 25ο Ιχθύων: Ένα στέμμα και μια σπίθα. Μοίρα της Νίκης — Απ' την δύναμη και την πεποίθηση του ατόμου θα περιμένουμε έναν μεγάλο τίτλο.

 25ο ως 26ο Ιχθύων: Ενας άνδρας με πανοπλία και ασπίδα. Μοίρα της Ασφάλειας — Πνεύμα προσεκτικό που μπορεί να νικά στους ανταγωνισμούς. Πίστη και νομιμότης. 

26ο ως 27ο Ιχθύων: Ενας σεισμός. Μοίρα του Αναποδογυρίσματος — Ξαφνική και απρόβλεπτη συμφορά. Το άτομο μπορεί να νοιώσει μέσα του μεγάλες δυνάμεις.

 27ο ως 28ο Ιχθύων: Ενα φίδι όρθιο μέσα σ'εναν κύκλο. Μοίρα της Γνώσης __Σπάνια διανοητικότητα, μελέτη των μυστικών της φύοης. Ιατρικά χαρίσματα.

 28ο ως 29 των Ιχθύων Ένας άνδρας επάνω σε μια σχεδία που επιπλέει στην μέση της θάλασσας Μοίρα της απομόνωσης __Έλλειψη πρωτοβουλίας, ιδιοσυγκρασία τυχοδιωκτική και αβέβαιη.

 29ο ως 30ο Ιχθύων: Μια χελώνα κι ένα κιονόκρανο Μοίρα του Εγωισμού __Μεγάλη προσωπική επιρροή αλλά έλλειψη ευλυγισίας και ομορ­φιάς

πηγή

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
  Πριν από 3 μήνες
 • - 123
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 2 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 3 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -