Posted by : Unknown

Ο Νοέμβρης έφτασε και προβλέπεται να είναι ένας μήνας ιδιαίτερα κουραστικός. Ήδη από την 1η του μήνα η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού τις πρωινές ώρες ενώ το βράδυ θα κάνει αντίθεση με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού. Η κούραση λόγω εσωτερικών κυρίως εντάσεων, θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας.
Οι Πλανητικέ εικόνες που θα δούμε αυτόν το Μηνά είναι οι παρακάτω :

Στις 3 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο από την 24:59 μοίρα Ζυγού/Τοξότη μια όψη η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά θέματα.
Την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από την 11η  Σκορπιού/Ιχθύ χαρίζοντας μας έμπνευση και όραμα. Τονίζει ιδιαίτερά ότι έχει να κάνει με τη θάλασσα ή το στοιχείο του νερού γενικότερα.

Στις 4 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Μήνα στην 11:58 μοίρα Ταύρου/Σκορπιού ενώ την ίδια ημέρα κορυφώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού από την 25η μοίρα Ζυγού/Κριού. Οι επιρροές αυτής της Πανσελήνου ίσως να μην γίνουν άμεσα αντιληπτές μιας και τόσο το ζώδιο του Σκορπιού όσο και ο 12ος οίκος ο οποίος συμμετέχει στη πανσέληνο αυτή, χαρακτηρίζονται στην καλύτερη περίπτωση για την εσωστρέφεια τους, αν όχι για τις κρυφές τους ενέργειες. 

Στις 5 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει έως τις 11 Ιανουαρίου 2018 αφού στις 03 Δεκεμβρίου γυρίζει ανάδρομος από την τελευταία μοίρα του Τοξότη. Για τον ανάδρομο Ερμή λίγο έως πολύ γνωρίζουμε τι πρέπει να αποφεύγουμε. Σε γενικές γραμμές θέλει πάντα προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στο τι υπογράφουμε ή συμφωνούμε όπως επίσης και στις αγορές ηλεκτρονικών συσκευών και μέσων μεταφοράς. Δύο φορές προσοχή στα παραπάνω θέματα μιας και ο Ερμής είναι σε ζώδιο αδυναμίας. Εφόσον όμως η ζωή όμως δεν σταματάει λόγω ανάδρομου Ερμή, οπλιστείτε με υπομονή.

Στις 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει εκεί μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Επίσης σε ζώδιο αδυναμίας, δεν ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά-αισθηματικά που είναι και οι βασικοί τομείς που επηρεάζει η Αφροδίτη, βοηθιέται ωστόσο ιδιαίτερα από τις όψεις που θα σχηματίσει προσφέροντας ευκαιρίες οικονομικής κυρίως φύσεως, σε όσους θα επηρεάσει.

Στις 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από την 17η μοίρα Σκορπιού/Αιγόκερου δίνοντας την αίσθηση πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Στις 11 Νοεμβρίου πραγματοποιείται για Τρίτη και τελευταία φορά το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από την 25η  Τοξότη/Κριού. Παλιές και νέες ιδέες, παλιές και νέες καταστάσεις, παλιά και νέα δεδομένα συνεργάζονται από κοινού με τελικό σκοπό την πρόοδο. Οι αλλαγές δεν μοιάζουν τόσο τρομαχτικές όσο και αν φαίνονται ριζοσπαστικές ή παράδοξες.

Στις 13 Νοεμβρίου η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Δία από την 7η μοίρα Σκορπιού ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από την 11η μοίρα Τοξότη/Ιχθύ. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται με τις δύο αυτές όψεις μιας και η υλική/συναισθηματική εύνοια που υπόσχεται η σύνοδος Αφροδίτη/Δια μπορεί εύκολα να καταλήξει σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δεν αφήνεις πολλά περιθώρια αντικειμενικής κρίσης των δεδομένων. Τα παραμύθια καραδοκούν και κάποιοι σίγουρα θα πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ποιος θα αγοράσει; Όσοι πάντως ασχολείστε με τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο είστε οι προνομιούχοι των παραπάνω όψεων.

Στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από την 11η μοίρα  Σκορπιού/Ιχθύ. Ιδιαίτερα ρομαντική ημέρα με τάση να επενδύουμε υλικά σε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα εσωτερικά.

Στις 17 Νοεμβρίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Άρη  από την 16η μοίρα Ζυγού/Τοξότη και παρ’ όλο που και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια αδυναμίας η ημέρα χαρακτηρίζεται από νοητική και πνευματική εγρήγορση, τηρουμένων των αναλογιών.

Στις 18 Νοεμβρίου  έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μήνα η οποία γίνετε στην 26η μοίρα Σκορπιού.

Στις 19 Νοεμβρίου ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από την 17η μοίρα Ζυγού/Αιγόκερου μια όψη αρκετά σκληρή η οποία φέρνει συγκρούσεις και «εμπόλεμες» καταστάσεις.

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από την 17η μοίρα Σκορπιού/Αιγόκερου φέρνει οικονομικές και συναισθηματικές/ερωτικές ευκαιρίες.


Ενώ στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο Ζώδιο του Τοξότη.

Ο μήνας κλείνει με την σύνοδο Ερμή/Κρόνου την 28η Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Τοξότη και η μέρα έχει μια πεσιμιστική διάθεση αφού όλες μας οι προσπάθειες που καταβάλουμε δείχνουν να συναντάνε διαρκώς εμπόδια.

Καλό Μήνα 
 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
  Πριν από 1 χρόνια
 • - 123
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 3 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 4 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -