Posted by : Unknown

Στις 23 Οκτωβρίου η ενέργεια του Άρη αλλάζει, μιας και ο πλανήτης φεύγει από το ζώδιο της Παρθένου για να εγκατασταθεί για το επόμενο διάστημα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού.

Το Ζώδιο του Ζυγού δεν είναι και από τις καλύτερες θέσεις για την πολεμοχαρή και ανταγωνιστική ενέργεια του Άρη, ωστόσο θα κυριαρχήσει ο ενθουσιασμός και η αγάπη για την ομαδική εργασία. Τονίζει την παρόρμηση του να κάνουμε πράγματα μαζί και από κοινού, είτε αυτό έχει να κάνει με τον/την σύντροφο είτε με τους συνεργάτες. Οι φιλικοί και διπλωματικοί τρόποι προσέγγισης των στόχων, βοηθούν ώστε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση τους.
Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ) αλλά και Καρκίνους/Αιγόκερους καθώς και όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία σε αυτά τα ζώδια.

Για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς θα είναι ένα διάστημα με το βλέμμα στραμμένο σε θέματα υγείας, καθημερινότητας και στην έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση ενώ για τους Παρθένους και τους Ιχθύες ο τομέας των οικονομικών θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό αφού οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει και νέες ισορροπίες πρέπει να βρεθούν.  

 Οι όψεις που θα κάνει στο διάστημα αυτό είναι οι παρακάτω :

Στις 17 Νοεμβρίου κορυφώνεται το  Εξάγωνο με τον Ερμή/Άρη από την 16η μοίρα Ζυγού/Τοξότη το οποίο θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε με μεγαλύτερη ευκολία στις πνευματικές προκλήσεις αυτού του διαστήματος. Οι διαπραγματευτικές ικανότητες βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα προωθώντας με ευκολία  τις συμφωνίες που προσπαθούμε να κάνουμε. Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους), της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ) αλλά και τους Καρκίνους/Αιγόκερους καθώς και όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία από την 14η έως την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 19 Νοεμβρίου κάνει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από την 17η μοίρα  Ζυγού/Αιγόκερου φέρνοντας εντάσεις μιας και η επιθυμία του να κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες συγκρούεται με την ανάγκη να επιβάλουμε τα δικά μας θέλω. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι δεδομένα. Τα ζώδια που κυρίως επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος) και όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία από την 15η έως την 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Την 1η Δεκεμβρίου η αντίθεση με τον Ουρανό από την 25η μοίρα του Κριού/Ζυγού δοκιμάζει τις αντοχές σε σχέσεις και συνεργασίες μιας και τα όρια δείχνουν να μην υπάρχουν ή τουλάχιστον το αίσθημα ότι έχουν ξεπεραστεί θα είναι έντονο. Πιθανές είναι και οι ρίξεις στις σχέσεις ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες. Και πάλι, τα ζώδια που επηρεάζονται είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος) και ιδιαίτερα οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

Η τελευταία όψη που θα κάνει ο Άρης λίγο πριν εγκαταλείψει τον Ζυγό για να πάει στο Σκορπιό είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο από την 28η μοίρα Ζυγού/Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου, το οποίο μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες χωρίς ιδιαίτερο κόπο, διοχετεύοντας την ενέργεια μας προς τους στόχους που έχουμε θέσει, με σύνεση. Ωστόσο καλό θα ήταν να είμαστε αρκετά προσεχτικοί στους χειρισμούς μας μιας και οι ενέργειες των δύο αυτών πλανητών μαζί, έστω και με μια θετική όψη, δεν εγγυάται πάντα θετικό αποτέλεσμα.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
  Πριν από 1 χρόνια
 • - 123
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 3 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 4 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -