Posted by : Unknown

Ένας διετής κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού κλείνει στις  23 Οκτωβρίου 2014. Ένας κύκλος ο οποίος ξεκίνησε στις  13 Νοεμβρίου 2012 και ο οποίος μας έβαλε στην διαδικασία, θέλοντας και μη, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας (και όχι μόνο). 

Στις 21.56 ώρα Ελλάδος πραγματοποιείτε λοιπόν, η τελευταία έκλειψη  για τα επόμενα 19 χρόνια στην 0 (μηδενική) μοίρα του Σκορπιού και γίνετε σε ακριβείας σύνοδο με την Αφροδίτη.



Μια έκλειψη στον Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη εντείνει τα πάθη, φουντώνει τα συναισθήματα και έχει ως αποτέλεσμα την κατασπατάληση της ζωτικής ενέργειας. Αρκετά συμπλέγματα μπορεί αυτό το διάστημα να αναδυθούν προκαλώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και για θέματα οικονομικά  μιας και η Αφροδίτη, όπως ξέρουμε, συνδέετε εκτός των άλλων και με τα υλικά αγαθά.

Σχέσεις και συνεργασίες που γίνονται αυτό το διάστημα αλλά και οικονομικές δοσοληψίες πιθανόν να βγουν προβληματικές αργότερα, μιας και λόγο της επιρροής του Σκορπιού τα όποια προβλήματα δεν γίνονται εύκολα ή άμεσα αντιληπτά.

Ο ωροσκόπος της Ηλιακής  Έκλειψης στον Λέοντα, ο οποίος κυβερνάται από τον Ήλιο μας δίνει την εντύπωση πως οι επιδράσεις της  συγκεκριμένης έκλειψης δε θα περάσουν καθόλου απαρατήρητες ενώ ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Πλούτωνας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνει τις ισχυρές και ανατρεπτικές επιδράσεις που θα δεχθούμε κατά την διάρκεια της επιρροής της.

Σε κοσμικό και πολιτικό επίπεδο για την Ελλάδα, η παρουσία του Ήλιου και της Σελήνης στον 4ο οίκο του χάρτη δείχνει πιθανόν προβλήματα με τον καιρό, τις σοδειές, τα δημόσια κτήρια ,το Κόμμα της Αντιπολίτευσης και τα Υπουργεία Γεωργίας και Ανάπτυξης.

Ωστόσο η Ηλιακή αυτή Έκλειψη όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα επηρεάζει κυρίως τα κράτη των Η.Π.Α.





Σε προσωπικό επίπεδο υποδηλώνει προβλήματα τόσο με την πατρίδα και την οικογένεια όσο και με την εξουσία, υπό μια γενικότερη έννοια.

Άμεσα επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών και όσους έχουν προσωπικά σημεία ή πλανήτες στις πρώτες πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων ή στην τελευταία μοίρα των Παρορμητικών (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω) .

Καλή Έκλειψη ...



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -