Posted by : Unknown

Η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς έφτασε και οι αλλαγές που φέρνει μαζί της είναι πλέον γεγονός μιας και γίνετε σε στενή σύνοδο με τον πλανήτη της επανάστασης και των ξαφνικών γεγονότων, τον Ουρανό.

Μια έκλειψη κυριολεκτικά έκπληξη μιας και τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν με τόσο γρήγορους ρυθμούς που μας φέρνουν ζάλη, μας βάζουν σε κατάσταση επιφυλακής και αναμοχλεύουν τις φοβίες μας. Οι προσπάθειες αλλαγών θα προσπαθήσουν να γίνουν μέσω των Μ.Μ.Ε, των επιστολών και των συζητήσεων μιας και η έκλειψη γίνετε στον 3ο οίκο του χάρτη.
Όλα τα παραπάνω φαίνεται να έχουν μια βαθιά επίδραση μέσα μας όπως δηλώνει η παρουσία του Πλούτωνα στον 1ο οίκο. Ευτυχώς όμως,  παρ όλο που εμπλέκεται με όψη τετραγώνου με την μοίρα της έκλειψης η δυναμική του είναι αρκετά εξασθενισμένη και υπερκαλύπτεται από άλλους, πιο δυναμικούς και ελπιδοφόρους πλανητικούς συνδυασμούς όπως το τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού και τη συμμετοχή του Βορείου Δεσμού της Σελήνης με την Αφροδίτη.

   Στις παρακάτω δενδρικές βλέπουμε την δομή των όψεων της έκλειψης στην 12η Αρμονική 
Τι μπορεί να φέρει όμως μια έκλειψη σε σύνοδο με Ουρανό ; 

Μια Σεληνιακή Έκλειψη γίνετε πάντα σε Πανσέληνο και ξέρουμε πως κατά την Πανσέληνο ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε αντίθεση (180ο) , άρα όταν έχουμε πανσέληνο στον άξονα Κριού / Ζυγού καταλαβαίνουμε αμέσως πως ο Ήλιος είναι στον Ζυγό και η Σελήνη στον Κριό ενώ στην συγκεκριμένη Πανσέληνο - Έκλειψη είναι και σε σύνοδο με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκετε στον Κριό, ακριβώς στην μοίρα της Έκλειψης.   

Άρα η πρώτη πλανητική εικόνα που βλέπουμε είναι το Σελήνη/Ουρανός = Ήλιος/Ουρανός η οποία μεταφράζετε σε συναισθηματική + σωματική ένταση και αναστάτωση η οποία προέρχεται απο ξαφνικά γεγονότα στο περιβάλλον (Άρης/Ουρανός) τα οποία υποκινούνται απο τον σύντροφο ή τους συνεργάτες (Αφροδίτη/Β.Δεσμός) φέρνοντας αναπάντεχη επιτυχή έκβαση (Δίας/Ουρανός)

Όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο για το Μεγάλο τρίγωνο στα Ζώδια της Φωτιάς ο συνδυασμός Άρη-Δία-Ουρανού πιο αναλυτικά μεταφράζεται σε : 

1) Άρης = Δίας/Ουρανός - γρήγορες και τυχερές αποφάσεις καθώς και την επιθυμία αν φτιάχνουμε την τύχη μας, μόνοι μας. 
2) Δίας= Άρης/Ουρανός - σωστή αντίληψη, γνώση και έλεγχο μιας κατάστασης συνδυασμένα με ακριβείς ενέργειες 
3) Ουρανός = Άρης/Δίας - ανεξαρτησία και να αντίσταση σε κάθε είδους κηδεμονία. Φέρνει επίσης ξαφνικά επεισόδια μεταξύ συνεργατών και συντρόφων.

Αυτό βέβαια που θα εισπράξουμε σε πρώτη φάση είναι η τρομάρα που θα πάρουμε απο  κάποιες εξελίξεις αλλά μην ξεχνάτε πως ότι γίνεται με Ουρανό και ειδικά πάνω σε έκλειψη... 
easy comes,easy goes !!!

ΟΥΔΕΙΣ θα μείνει παραπονεμένος απο αυτήν την έκλειψη ωστόσο πιο άμεσα και δυναμικά επιρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες και προσωπικά σημεία απο την 14η μοίρα - 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Μαριάννα Μπατζέρη  - Αστρολόγος
Αχαρνών 63, Αθήνα 10440 
Σταθερό: 213-0264514 , 
Κινητό : 697-6134943 
e-mail: marianna.batzeri@gmail.com ·

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • - 123
  Πριν από 6 μήνες
 • Η επιστροφή του τρελού - [image: Image result for parcival verhaal] Η κάρτα του τρελού στα ταρώ (the fool= o ανόητος) είναι η κάρτα με αριθμό 0 και έχει αρχετυπική εικόνα αυτή το...
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 2 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 3 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -