Posted by : Unknown

«...και ο ήλιος χάθηκε μέσα στον ουρανό και μία ανίερη ομίχλη κάλυψε τα πάντα».

Έτσι περιγράφει ο Όμηρος στο έργο του Οδύσσεια την Ολική Ηλιακή έκλειψη της 16ης Απριλίου του 1178 π.χ.


Η φετινή Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζώδιο του Ταύρου και συγκεκριμένα στις 8.51 μοίρες του Ζωδίου αυτού , θα είναι Δακτυλιοειδής και ορατή από τη Νότια Ινδία, την Αυστραλία και την Ανταρκτική. 



Δεν θα έχει διάρκεια και ως εκ τούτου δε θα μας επηρεάσει μακροπρόθεσμα ενώ είναι η προτελευταία λίγο πριν το κλείσιμο του κύκλου των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού



Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού βγάζουν στην επιφάνεια θέματα κυρίως χρηματοοικονομικής φύσεως .

Ευτυχώς η συγκεκριμένη θα είναι αρκετά εποικοδομητική μιας και η σύνοδος που κάνει με τον Ερμή ο οποίος διανύει το ζώδιο του Ταύρου, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και το τρίγωνο που δέχεται από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγώκερο, της δίνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δώσει λύσεις οικονομικής φύσεως μέσα από την επικοινωνία και την έμπνευση .

Την όλη εικόνα υποστηρίζει και ο Ωροσκόπος της Έκλειψης στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και ο Ήλιος με τη Σελήνη που κυβερνάνε τον 2ο και 3ο οίκο αντίστοιχα πόσο μάλλον ο κυβερνήτης της , η Αφροδίτη η οποία είναι στο ζώδιο της έξαρσης της - σχεδόν πάνω στη μοίρα της Απόλυτης Έξαρσης  . Το μισό τετράγωνο που δέχεται ο Ωροσκόπος της Έκλειψης όμως από την Αφροδίτη χρειάζεται λίγο προσοχή  μιας και δίνει την τάση για κακή διαχείριση και σπατάλη .  

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στον 11ο οίκο πολύ κοντά στην ακμή του 12ου υποστηρίζοντας θετικά  τις ομαδικές προσπάθειες, από την μία , από την άλλη όμως δημιουργεί πολύ παρασκήνιο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επίτευξη των στόχων μας,  σε οικονομικό επίπεδο .
Οι άμεσα εμπλεκόμενοι ζωδιακά είναι φυσικά οι του Σταθερού Σταυρού ήτοι Ταύροι , Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών του 1ου δεκαημέρου συν τα ζώδια της γης , Παρθένοι –Αιγώκεροι συν τα ζώδια του Νερού , πάλι των τελευταίων ημερών του 1ου δεκαημέρου .

Τέλος , να θυμάστε πως κάθε έκλειψη δημιουργεί ένα κενό το οποίο λειτουργεί ως πύλη για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα . Τις περισσότερες φορές αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη μιας και δημιουργεί πολλές φοβίες και ανασφάλειες ωστόσο η συγκεκριμένη έκλειψη θα δώσει πολλές ευκαιρίες , όραμα , επιμονή ,  υπομονή , προσήλωση στους στόχους και τα θέλω μας . Το εσωτερικό Φως άλλωστε δεν εκλείπει ποτέ. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -