Posted by : Unknown

Συνεχίζοντας τα παραδείγματα για την λειτουργικότητα του Coalescent Χάρτη Συναστρίας   θα εξετάσουμε  την περίπτωση ενός άλλου διάσημου ζευγαριού με την συγκεκριμένη μέθοδο .

Στο προηγούμενο παράδειγμα είχαμε αναλύσει τη σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταιάνας , τον Γάμο αλλά και τον Χωρισμό τους σε σχέση με τις διελεύσεις στον Coalescent Χάρτη Συναστρίας τους . Δείτε το παράδειγμα εδώ




Ο παραπάνω  Σύνθετος Χάρτης coalescent  είναι του Τζών Λένον και της Γιοκο Ονο , ας δούμε λοιπόν τι μας λέει ….

Αυτό που πρώτα απ όλα σε έναν σύνθετο χάρτη εξετάζουμε είναι τα φώτα,  δηλαδή τον Ήλιο και τη Σελήνη , το ζώδιο , τον οίκο, καθώς και τις όψεις τους  .
Ο Ήλιος βλέπουμε ότι βρίσκετε στο ζὠδιο της Παρθένου και στον 9ο οίκο δίνοντας στο ζευγάρι κάτι το αλλιώτικο , το διαφορετικό , το εξωτικό ενώ παρατηρούμε πως ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τον Κρόνο οι οποίοι κάνουν σύνοδο σε Γωνιακό Οίκο ( 7ο),  πράγμα που αμέσως μας υποψιάζει πως δεν είναι καθόλου τυχαία η σχέση τους .
Την Σελήνη την βρίσκουμε γωνιακά τοποθετημένη στον 1ο Οίκο πράγμα που δείχνει πως πρόκειται για μια σχέση Ζωής κάνοντας μάλιστα αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον 7ο οίκο δείχνει ξεκάθαρα την καρμική φύση της σχέσης αυτής .

Ο άξονας Σελήνης /Βορείου Δεσμού είναι ο άξονας των Καρμικών Σχέσεων ( Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών σελ : 122 )

Make Love Not War

Μετά τα Φώτα σειρά έχουν οι γωνιακοί οίκοι και αφού τη σύνοδο Κρόνου –Βορείου Δεσμού την αναφέραμε παραπάνω αυτό που έμεινε να αναλύσουμε είναι η παρουσία του Ουρανού στον 10ο Οίκο, στο Σκορπιό,  η οποία δείχνει αφενός την εκκεντρική κατά μία έννοια, σχέση που είχαν όσο και την ακτιβιστική δραστηριότητα τους ως ζεύγος διαλύοντας με αυτόν τον τρόπο τα κοινωνικά ταμπού της τότε εποχής .
Η πολυαστρία στον 8ο οίκο δείχνει την βαθιά μεταμορφωτική δύναμη που είχε αυτή η σχέση , το σεξ , τα πάθη αλλά και την εμπειρία του θανάτου .

Ένα άλλο χτυπητό σημείο που επίσης τραβάει το βλέμμα σε αυτόν τον χάρτη είναι η αντίθεση Ποσειδώνα – Πλούτωνα η οποία κατά τον Έμπερτιν έχει να κάνει με παράξενα άτομα , μυστικιστές , εσωτεριστές και άτομα που ασχολούνται με την ψυχική έρευνα .  Ως εκ τούτου περιγράφει την τάση του ζευγαριού να ασχολείται με ασυνήθιστα προβλήματα ενώ βοηθιούνται ως προς την πνευματική τους εξέλιξη . Αυτός ο συνδυασμός βέβαια δίνει και την ροπή προς τις εξαρτήσεις από ουσίες .

H Αρχή και το μοιραίο τέλος της σχέσης .

Η γνωριμία τους λέγετε πως έγινε τον Νοέμβριο του 1966 , τότε που ο διελαύνων Κρόνος έκανε αντίθεση με τον  coalescent  Ήλιο και ο διελεαύνων Ουρανός - Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο με αυτόν . Σημαντική είναι και η συμβολή του transit Ποσειδώνα o οποίος κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο , τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα




Το Μεσουράνημα ( 21.59 Ζυγού ) σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( 22.51 Καρκίνου )  στον σύνθετο χάρτη coalescent  μιλάει για αναγκαστικό χωρισμό λόγο θανάτου πράγμα που έγινε όταν ο διελαύνων Πλούτωνας ήταν στις 23 περίπου μοίρες του Ζυγού σε σύνοδο με το coalescent Μεσουράνημα και τετράγωνο με τον coalescent Κρόνο  , τον διελαύνων Ουρανό να τετραγωνίζει τον  coalescent Άρη και τον διελαύνων Ποσειδώνα από τον Ωροσκόπο να τετραγωνίζει τον σύνθετο coalescent Ήλιο . 



Μαριάννα Μπατζέρη 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -