Posted by : Unknown

Ο Άρης την12η Μαρτίου 2013 μπήκε στο ζώδιο του Κριού και με δεδομένο το βεβαρημένο πλανητικό σκηνικό που υπάρχει αυτό το διάστημα έρχεται και βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Ελπίζω να προλάβατε να φάτε γλυκό γιατί η λυπητερή είναι καθοδόν.

Όλη αυτή η εσωτερική ένταση που συσσωρεύτηκε το προηγούμενο διάστημα με την πολυαστρία στους Ιχθύες  και με τον Ερμή να γυροφέρνει ανάδρομος, αρχίζει σιγά σιγά και εκτονώνεται. Ωστόσο όμως αυτό θα είναι κάτι το λογικό και αναμενόμενο. Το πρόβλημα αυτού του Άρη είναι πως θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. 

Πιο αναλυτικά προχωρώντας στο ζώδιο του Κριού ο Άρης θα κάνει σύνοδο
με τον Ουρανό από την 8η μοίρα του ζωδίου αυτού στις 22/03 που σημαίνει πως όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία σε αυτή τη μοίρα των παρορμητικών ζωδίων ( Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί – Αιγόκεροι ) καλό θα ήταν να προσέχουν έτσι ώστε να μην φτάσουν στα άκρα αφενός και αφετέρου να μην γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα των ακραίων καταστάσεων. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία στην 23 μοίρα των σταθερών ζωδίων ( Ταύροι – Λέοντες – Σκορπιοί – Υδροχόοι ). 

Την όλη δύσκολη πλανητική συγκυρία έρχεται να σιγοντάρει αλλά όχι να ολοκληρώσει η Πανσέληνος στης 27/03 στην 6η μοίρα του Ζυγού. Έρωτες και πάθη στο προσκήνιο αλλά και για κάποιους  οικονομικά ή καταναλωτικά όργια.

Ο Άρης την μέρα εκείνη θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μας προειδοποιεί για καταστάσεις που θα βγουν εκτός έλεγχου και όσο εμείς δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτές τις ενέργειες η επέμβαση από άνωθεν είναι επιβεβλημένη για να επέλθει η ισορροπία στα πράγματα. Άλλωστε η αλλαγή στη ζωή μας είναι πρώτα απ’ όλα μια αλλαγή συνειδησιακής κατάστασης   η οποία μόνο εσωτερικά μπορεί να δουλευτεί και αυτό, έρχεται ο Άρης να μας το θυμίσει μέσα από την όψη χιαστή που θα κάνει με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Σκορπιό.

Όσο πιο συνειδητά και ομαδικά λειτουργήσουμε μέσα από αυτές τις δύσκολες όψεις τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες κερδίζοντας τις μάχες να κερδίσουμε στο τέλος και τον πόλεμο .

Τέλος, ο Άρης στις 4 Απριλίου θα κάνει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μας κόψει λίγο τα ποδάρια, ειδικά για αυτούς που έχουν πλανήτες ή σημεία στην 3η με 5η μοίρα των μεταβλητών και την 18η με 20η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων ενώ δημιουργικά θα επηρεάσει από της 11 Απριλίου όσους έχουν πλανήτες ή σημεία στην 21η με 23η μοίρα των παρορμητικών και  στην 8η με 10η των μεταβλητών .  

Καλή δύναμη . 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • - 123
  Πριν από 6 μήνες
 • Η επιστροφή του τρελού - [image: Image result for parcival verhaal] Η κάρτα του τρελού στα ταρώ (the fool= o ανόητος) είναι η κάρτα με αριθμό 0 και έχει αρχετυπική εικόνα αυτή το...
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 2 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 3 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -