Posted by : Silversurfer



Εφαρμοσμένη κοσμοβιολογία
Paul Joseph Goebbels
        



Ο «υπουργός Προπαγάνδας και Διαφωτίσεως του Λαού» του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (= NAZIonalSozialistik Partei), δηλαδή του σχηματισμού με το οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ έσυρε τη Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Γκέμπελς ήταν ο άνθρωπος με την αποστολή να επιβάλλει στους Γερμανούς τις ιδέες και τις αρχές του Τρίτου Ράιχ. Εμεινε στην Ιστορία για τρεις εξίσου φρικτούς λόγους. Πρώτον, διότι από το 1924 ως την τελική συντριβή της φασιστικής Γερμανίας χρησιμοποίησε τις πλέον ανεπαίσχυντες μεθόδους προκειμένου να πείσει τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες του να στηρίξουν τον Χίτλερ. Και όσους δεν κατάφερε να τους προσηλυτίσει, τους «ξεφορτωνόταν» με τη βοήθεια ενός εκτελεστικού αποσπάσματος. Δεύτερον, διότι ως χαρακτήρας περιγράφεται ως καιροσκόπος, αδίστακτος, διεφθαρμένος, πολιτικάντης, χωρίς σοβαρό ιδεολογικό υπόβαθρο, γεμάτος εμμονές, ιδεοληψίες και φοβίες. Τα μόνα του χαρίσματα ήταν η παροιμιώδης ικανότητά του να χειραγωγεί μέσα από «πύρινους» λόγους και επιθετικά κείμενα και η έφεσή του στις δολοπλοκίες. Ο αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ είχε κάποτε πει για τον Γκέμπελς: «Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές». Τρίτον, διότι ήταν ένας από τους πέντε βασικότερους ανθρώπους πίσω από τις κτηνωδίες των ναζιστών.
Ο Γκαίμπελς γεννήθηκε το 1897 στην τότε ανεξάρτητη πόλη του Ράιντ (Rheydt) της Ρηνανίας, η οποία σήμερα είναι τμήμα του Μενχενγκλάντμπαχ (Mönchengladbach). Ήταν τρίτος γιος του Φρίντριχ (1867-1929), εργοδηγού σε τοπική βιομηχανία υφασμάτων και της Κατερίνας, το γένος Οντενχάουζεν (Odenhausen). Μαζί με τα αδέρφια του Κόνραντ (1895-1949), Χανς (1893-1947), Ελισάβετ (1901-1915) και Μαρία Κατερίνα (γενν. 1910, κατοπινή κληρονόμος του) έλαβε αυστηρή καθολική ανατροφή.
Σε ηλικία τεσσάρων ετών ο Γκαίμπελς, έχοντας προσβληθεί από πολιομυελίτιδα, έμεινε κουτσός από το δεξί πόδι. Αργότερα, θα γράψει ότι "μια ανωτέρα δύναμη τον σημάδεψε με το σωματικό αυτό μειονέκτημα" και ότι προσπάθησε να το αντισταθμίσει σε ολόκληρη την κατοπινή του ζωή. Η αναπηρία και το γεγονός ότι η καταγωγή του στο σχολικό του περιβάλλον θεωρούνταν κατώτερη, ενίσχυσαν τις φιλοδοξίες του. Το 1917 τελείωσε το σχολείο παίρνοντας τους καλύτερους βαθμούς.

Σπούδασε Λογοτεχνία και Φιλοσοφία στην Βόννη, στο Βύρτσμπουργκ, στο Φράιμπουργκ και στη Χαιδελβέργη. Απεφοίτησε από την Χαϊδελβέργη το 1921. Οι λογοτεχνικές του φιλοδοξίες, όμως, δεν βρήκαν την επιθυμητή εκτίμηση από πλευράς εκδοτικών οίκων και εφημερίδων. Παρά το γεγονός ότι είχε πρόσφατα αποκτήσει διδακτορικό δίπλωμα, δεν κατάφερε να βρει ανάλογη εργασία στους τομείς των σπουδών του.
Το 1923 βρήκε εργασία στην Τράπεζα της Δρέσδης (Dresdner Bank), την οποία όμως έχασε μόλις εννέα μήνες αργότερα. Το διάστημα αυτό έγραψε το μυθιστόρημα Michael. Ein deutsches Schicksal in Tagebuchblättern, όπως και διάφορα ανολοκλήρωτα δράματα. Αρχικά δεν βρήκε εκδότη για το βιβλίο του, που δημοσιεύτηκε τελικά το 1929 από τον εκδοτικό οίκο του NSDAP Eher. Αφού στις 9 Δεκεμβρίου του 1925 προσχώρησε στο Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα NSDAP με αριθμό μέλους 8762 , άρχισε προπαγανδιστική δραστηριότητα στην Ρηνανία και την Βεστφαλία.
Μέλος του NSDAP, ο Γκαίμπελς εργάστηκε αρχικά ως γραμματέας του Γκρέγκορ Στράσερ (Gregor Strasser). Με τους αδερφούς Στράσερ άρχισε, από τις 1 Οκτωβρίου 1925, να εκδίδει το περιοδικό Εθνικοσοσιαλιστικές Επιστολές (Nationalsozialistische Briefe).
Ο Χίτλερ, , γνώριζε τον Γκαίμπελς, τον εκτιμούσε ως ικανό δημαγωγό και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον αποσπάσει από την παράταξη των Στράσερ, πράγμα που τελικά κατάφερε μετά την διάσκεψη της Βαμβέργης (Bamberger Führertagung, 14 Φεβρουαρίου 1926). Αφού μελέτησαν μαζί τα κεφάλαια του βιβλίου του Χίτλερ Ο Αγών μου σχετικά με την οργάνωση και την προπαγάνδα, ο Γκαίμπελς ενθουσιάστηκε από τις απόψεις που εξέφραζε ο Χίτλερ. Ο παλαιός θαυμασμός του Γκαίμπελς φούντωσε και πάλι και στη συνέχεια αναδείχθηκε σε πιστό οπαδό του Χίτλερ.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 1926 ορίστηκε Γκαουλάιτερ (Gauleiter) στο Βρανδεμβούργο, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και το Βερολίνο. (Αρχηγός Προπαγάνδας παρέμενε ο Γκρέγκορ Στράσερ). Στο Βερολίνο του τέλους της δεκαετίας του 1920 είχαν πλειοψηφία οι σοσιαλδημοκράτες και οι κομμουνιστές. Το NSDAP της γερμανικής πρωτεύουσας ήταν ανοργάνωτο, δίχως αξιόλογη επιρροή και μετά βίας αριθμούσε 500 μέλη. Σύντομα, όμως, ο Γκαίμπελς απέδειξε τις οργανωτικές αλλά και τις δημαγωγικές του ικανότητες, με αποτέλεσμα μέχρι τον Φεβρουάριο του 1927 να κερδίσει 2.600 νέα μέλη καθώς και 500 περίπου υποψήφιους για την SA.
Στις 4 Ιουλίου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η νεοϊδρυθείσα εφημερίδα του, "Der Angriff" (Η Επίθεση), αφού πριν οργάνωσε και πραγματοποίησε αποτελεσματική διαφημιστική εκστρατεία. Την σχεδίασε με πρότυπο τις αριστερές εργατικές εφημερίδες και την χρησιμοποιούσε κυρίως για επιθέσεις κατά των «εκμεταλλευτών». Όταν στις 29 Οκτωβρίου 1927 του χορηγήθηκε πάλι η ελευθερία λόγου, η εφημερίδα έγινε φερέφωνό του. Στην πρώτη σελίδα κάθε έκδοσης ήταν αυτός που συνέγραφε το κύριο άρθρο με σκοπό πάντα να συκοφαντήσει και να δυσφημήσει πολιτικούς αντιπάλους

Στις 27 Απριλίου 1930 ορίστηκε από τον Χίτλερ ως επικεφαλής της Προπαγάνδας του Ράιχ (Reichspropagandaleiter), αρμόδιος, δηλαδή, του NSDAP για τον Τύπο, τις κινηματογραφικές ταινίες, τη Ραδιοφωνία και την Εθνική Παιδεία. Άρχισε να διοργανώνει τις γνωστές του μαζικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια των οποίων, σαν ομιλητής, συνοδευόταν στην αίθουσα από φρουρούς και σημαιοφόρους. Επειδή ήταν αδύνατο να μιλήσει ο ίδιος σε όλες τις εκδηλώσεις, δημιούργησε τμήμα ομιλητών, οι οποίοι ελάμβαναν ακριβείς οδηγίες και βρίσκονταν πάντα υπό αυστηρή παρακολούθηση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στις οποίες αντιπροσώπευαν τον Γκαίμπελς.
Εκτός από την Προπαγάνδα, προώθησε και οργάνωσε την τρομοκρατία μέσω της παραστρατιωτικής οργάνωσης των SA.
Ο Γκαίμπελς, ικανός να ξεσηκώνει και να οδηγεί τις μάζες, περιφρονούσε πάντα τους ακροατές του και έμενε έκπληκτος με το πόσο απλά μπορούσε να ασκηθεί έντονη επιρροή στους ανθρώπους γενικώς.
Στόχος της δραστηριότητας του Γκαίμπελς ήταν να οδηγήσει το NSDAP στην εξουσία με κάθε μέσο που επέτρεπε το δημοκρατικό Κράτος δικαίου και να ακυρώσει κατόπιν τη δημοκρατική συνταγματική δομή του
Αναλόγως κινητοποίησε ολόκληρο το Κόμμα για τις κοινοβουλευτικές εκλογές στις 14 Σεπτεμβρίου 1930. Ανακοίνωσε δημοσίως το στόχο των Εθνικοσοσιαλιστών να αποκτήσουν 40 έδρες στη νέα Βουλή. Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα, ο ίδιος και άλλοι εκλεγμένοι ομιλητές μίλησαν σε περισσότερες από 6.000 εκδηλώσεις, ενώ αμέτρητες αφίσες σε όλη τη Γερμανία έκαναν γνωστό το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα. Ο αριθμός πωλήσεων των εφημερίδων του NSDAP πολλαπλασιάστηκε.
Αποτέλεσμα των εκλογών: Ο Χίτλερ πήρε το 18 τοις εκατό των ψήφων, αποκτώντας έτσι 107 έδρες στο Ράιχσταγκ. Η δύναμη του Γκαίμπελς αυξήθηκε, αφού από εδώ και εμπρός αρκετοί βιομήχανοι έκαναν μεγάλες δωρεές και χρηματοδοτούσαν, έτσι, την προπαγάνδα του. Η επιτυχία στις εκλογές δεν άρκεσε για να αποδόσει την επιθυμητή δύναμη εξουσίας στο NSDAP. Από τη στιγμή αυτή και εφεξής ο Γκαίμπελς οργάνωνε τις προεκλογικές εκστρατείες στις εκλογές των κρατιδίων ακολουθώντας την γνωστή του στρατηγική.
Ο Γκαίμπελς δεν περιοριζόταν μονάχα στην εκλογική προπαγάνδα. Εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί την πρόκληση και την τρομοκρατία, χρησιμοποιώντας συχνά την παραστρατιωτική οργάνωση του NSDAP, την Sturmabteilung (SA). Ακόμη και στο Ράιχσταγκ σημειώνονταν συχνά επεισόδια βίας.

Ο Χίτλερ γνώριζε πόσα όφειλε στην Προπαγάνδα για την άνοδό του στην εξουσία. Ο Γκαίμπελς είχε, άτυπα, ήδη εξουσιάσει την κρατική ραδιοφωνία, κάνοντας μια ραδιοφωνική περιγραφή της λαμπαδηδρομίας που οργανώθηκε για την ανάληψη της Καγγγελαρίας από τον Χίτλερ. Στις 13 Μαρτίου του 1933 ο Χίτλερ, αδιαφορώντας για τις συμφωνίες του, ονόμασε τον Γκαίμπελς "Υπουργό Λαϊκής Διαφώτισης και Προπαγάνδας" (Volksaufklärung und Propaganda), κάνοντάς τον έτσι μέλος της Κυβέρνησης. Το νέο Υπουργείο στεγάστηκε στην Βίλχελμστράσσε (Wilhelmstrasse), στο παλαιό ανάκτορο του Λεοπόλδου, απέναντι από το γραφείο του Φύρερ στην Καγγελαρία. Στόχος του νέου Υπουργείου (και της ηγεσίας του) ήταν ο έλεγχος της πνευματικής και πολιτιστικής ζωής του Ραιχ. Πράγματι, το Υπουργείο ασκούσε απόλυτο έλεγχο στον Τύπο, το ραδιόφωνο, το θέατρο και τον κινηματογράφο.


-->
Ωροσκόπος/Μεσουράνημα=Ήλιος / Δεσμός =Ήλιος/Ερμής=Ποσειδωνας/Πλουτωνας=Αρης/Μεσουράνημα

Ωροσκόπος / Μεσουράνημα το πιο προσωπικό σημείο
Ο άξονας ωροσκόπου/μεσουρανήματος είναι ίσως ο πιο προσωπικός που υπάρχει σε ένα ωροσκόπιο . Ο άξονας αυτός δείχνει
  • Το ίδιο το άτομο και την προσωπικότητα του .
  • Τις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις
  • Τις σχέσεις του ατόμου με το περιβάλλον του
  • Την δυνατότητα του ατόμου να εντάσσετε σε ομάδες για την επιδίωξη κοινών σκοπών
  • Τα προσόντα-ικανότητες  του ατόμου και τα κίνητρα που τον ωθούν να δράση
1) Ήλιος / Δεσμός
  • Σχέσεις με το δημόσιο
  • Ενώσεις και συνεταιρισμοί
  • Οργανωμένες ομάδες ανθρώπων μέσα στην κοινωνία
2) Ήλιος/Ερμής
  • Διανοητική δημιουργία
  • Νους και κοινή λογική
  • Η δύναμη της σκέψης
  • Διανοητική εργασία
  • Σκέψη διάνοια και λόγος
3) Αρης/Μεσουράνημα
  • Η δραστηριότητα του ατόμου
  • Ικανότητα στο να παίρνει αποφάσεις
  • Οργανωτική ικανότητα
  • Άτομα σε θέσεις ηγεσίας
  • Ηγετική προσωπικότητα
  • Δράση για εξουσία
4) Ποσειδωνας/Πλουτωνας

  • Υπόγειες διαβροτηκες αλλαγές
  • Η επιδίωξη φανταστικών ιδεών
  • Ουτοπία
  • Ψέματα και ανακρίβεια
  • Το υπερφυσικό
  • Μυστικα

Συμπεράσματα και ερμηνεία των συνδυασμών
Από τον συνδυασμό 1*

  • Το ίδιο το άτομο μετέχει σε ομάδες  ενώσεις και συνεταιρισμούς  σχετίζεται με το δημόσιο . Αγωνίζεται μαζί με άλλους για την επιδίωξη κοινών σκοπών
Από τον συνδυασμό 2*
  • Άτομο που αγωνίζεται με όπλα διανοητικά χρησιμοποιεί την επικοινωνία μέσα στις ομάδες που δραστηριοποιείται και στην κοινωνία (1*). Άτομο που καλλιεργεί ιδέες και σκέψεις μέσα σε ομάδες . Άτομο που διεγείρει διανοητικά το περιβάλλον του αλλά και την κοινωνία . άτομο ικανό να υποστηρίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί δημοσιά  τον λόγο  .
Από τον συνδυασμό 3*
  • Οργανωτής ομάδων που επηρεάζουν διανοητικά και επικοινωνιακά την κοινωνία .δραστηριότητα που έχει να κάνει με δημόσιο λογο  .Ηγετική προσωπικότητα με εξουσία στον δημόσιο λογο .
Από τον συνδυασμό 4*
  • Άτομο με μεγάλες πνευματικές φιλοδοξίες . Διαβρώνοντας την κοινωνία με επικοινωνιακά τεχνάσματα (1*-2*). Άτομο που χρησιμοποιεί τον λογο για να διαβάλει μέσα από ψέματα άτομα που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας (πολιτικούς αντιπάλους) . άτομο που επηρεάζει με τρόπο μυστικό και παρασκηνιακά .


Ο πιο ισχυρός συνδυασμός σκληρών όψεων στον χάρτη του  και τα προσωπικά σημεία :

Επηρεάζοντας με το χάρισμα του λόγου.

-->
  • Ερμής 135' Πλουτωνας
  • Ερμής 90' Δεσμός
  • Πλουτωνας 90' Δεσμός
  • Ερμής /Πλουτωνας =Πλουτωνας / Δεσμός


Κοινωνιολογική αντιστοιχία :Eνας πειστικός ομιλητής . Η δύναμη να επηρεάζει  το δημόσιο ή τις μάζες .Ο κριτικός ή ένας συγγραφεύς . Άτομα που είναι ένοχα για απατή , απιστία ή για διαστροφή – παραμόρφωση γραπτών ή ομιλίας.
Η τάση του ατόμου να σχηματίζει εταιρείες , συλλόγους, συνεταιρισμούς για την ενίσχυση – επιδίωξη κοινών ενδιαφερόντων . Μεγάλα επιχειρήματα , διοργανώσεις και μαζικές εκστρατείες.


Ερμηνεία: Η επιθυμία να γίνει ομιλητής στην κοινότητα για να κυριαρχήσει επάνω στους ανθρώπους με τον λόγω .Διανοητική κυριαρχία πάνω στις μάζες. Επιθυμία του ατόμου να είναι διανοητικά ανώτερο. Η ικανότητα να ασκεί μια μαγνητική επιρροή επάνω στην κοινωνία σε μεγάλο βαθμό. Επηρεάζοντας με το χάρισμα του λόγου.        

Στον παραπάνω συνδυασμό συμμετέχει Ο προσωπικός άξονας του Ήλιου/Μεσουρανήματος  και  έχουμε την εξίσωση
-->
Ήλιος/Μεσουράνημα =Ερμής =Πλούτωνας =Δεσμός


Ο άξονας Ήλιος/Μεσουράνημα σχετίζεται με :
  • Το εγώ και την ατομικότητα
  • Τους σκοπούς και τους στόχους στη ζωή του ατόμου
  • Την ατομική πρόοδο
  • Τις ατομικές επαφές και τις σχέσεις

Η εμπλοκή προσωπικού άξονα με τον παραπάνω συνδυασμό υπερτονίζει και κάνει ατομικά  χαρακτηριστικά τις ιδιότητες του συνδυασμού ωστόσο ερμηνεύοντας ως προς τον άξονα Ήλιος/Μεσουράνημα προκύπτουν και νέες ερμηνείες για τις ιδιότητες του χαρακτήρα του

Ήλιος/Μεσουράνημα =Ερμής =Πλούτωνας =Δεσμός

Ερμηνεία:
  • Πρόοδος και προαγωγή στην ζωή με την χρήση βίας
  • Έντονη επιθυμία να επιβληθεί ή να τεθεί επικεφαλής στους άλλους
  • Η πραγματοποίηση εξαιρετικά ασυνήθιστων σχεδίων
  • Μια τραγική μοίρα στον προορισμό κάποιου
  • Άτομο που συνδεεται με κοινή μοίρα μεγάλου αριθμού ατόμων
  • Ο εγκέφαλος ή ηθικός αυτουργός βίαιων πράξεων
  • Αυτός που κατευθύνει ομάδες σε βίαιες ενέργειες





Οι 3 πιο ισχυροί άξονες σε παραλληλία και αντιπαραλληλια


-->
Ήλιος / Ερμής = Πλούτωνας
(αντιπαραλληλια με απόκλιση 0,01’ ) :
  • Άτομο που κάνει μακροχρόνια σχέδια , Ένας ομιλητής που ασκεί υποβλητική δύναμη . Το να γίνει κάποιος γνωστός από μια διάλεξη η ομιλία. Συζήτηση με πάθος .Κρυφές σκέψεις . Επιβάλλοντας με την βία την άποψη του .
-->
Πλούτωνας /Μεσουράνημα = Ερμής
  (αντιπαραλληλια με απόκλιση 0,03’)
  • Ένα μεγάλο πνεύμα. Η πραγματοποίηση της αναγνώρισης και της φήμης στον χώρο της επιστήμης .Ένα άτομο με μεγάλες δυνάμεις υποβολής
-->
Πλούτωνας / Ερμής = Δίας
(παραλληλία με απόκλιση 0,05)
  • Η τέχνη της πειθούς . Η ικανότητα να διδάσκει . Διπλωματία. Αναγνώριση από τις μάζες ή από το δημόσιο . Μια μεγάλη επιτυχία που συνοδεύεται από αναγνώριση ικανοτήτων . Ένας απατεώνας

Πηγές :
βικιπαίδεια
Συνδυασμοί κοσμικών επιρροών Reinhold Ebertin
Rules for Planetary-Pictures      Alfred Witte
tovima.gr









{ 11 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Συγνώμη αλλά τί είναι αυτές οι συντομογραφίες ?
    * $ c < 1z33' 20" S
    * $ ` > 0z09' 32" S
    * < c > 1z23' 47" A
    * <=$/> +1z28' 33"
    * $/<= 00z04' 47"
    και που είναι οι τίτλοι των εξισώσεων και των όψεων ? Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

    O άξονας Ο άξονας !/B ? Τι έχει πάθει ο δαίμων του τυπογραφείου ? Θα μπορούσατε να τα διορθώσετε για να το μελετήσουμε κι εμείς πιο προσεκτικά, έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το Ωροσκόπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. yparxei ena prosorino provlima tha to ftiaxw mexri avrio. ektos apo afto moy xalase kai to pc.gamw ton anadromo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτός ο Ωροσκόπος του δεν με πείθει πολύ, θα περίμενε κανείς ένα πολύ φωτεινό άντρα, αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον 'Αρη στο Σκορπιό, και αρκετοί πλανήτες στον Σκορπιό στον 4ο θα πει μαύρο σκοτάδι που τον έφαγε, και μια σκληρότατη Σελήνη στον Αιγόκερω, στο ίδιο ζώδιο είχε τη Σελήνη και ο Αδόλφος. Επιπλέον Ποσειδώνας σύνοδο Πλούτωνας αν βλέπω σωστά και στους οίκους που παίζει λέει πολλά. Αν και τον χάρτη του δεν τον θυμόμουν, περίμενα αυτά που ακριβώς ανέφερες, ειδικά το αλισβερίσι Πλούτωνα Ερμή Δία 'Ηλιου, σαν εικόνα στο μυαλό μου, το έχουν οι πιο δεινοί ομιλητές και προπαγανδιστές. Τον Πλούτωνα δες, ο πλανήτης που βρίσκεται πιο κοντά στο Μεσουράνημα, δεν είναι τυχαίο...σχεδόν πάντα είναι οι πιο σημαντικοί πλανήτες αυτοί που είναι κοντά στο Μεσουράνημα. Το πάθος για την εξουσία. Μπράβο για την έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραία έρευνα! Για να δουμε και το β μέρος...

    Καλή χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανόλη, το … Σε ηλικία τεσσάρων ετών ο Γκαίμπελς, έχοντας προσβληθεί από πολιομυελίτιδα, έμεινε κουτσός από το δεξί πόδι. Αργότερα, θα γράψει ότι "μια ανωτέρα δύναμη τον σημάδεψε με το σωματικό αυτό μειονέκτημα" και ότι προσπάθησε να το αντισταθμίσει σε ολόκληρη την κατοπινή του ζωή. Η αναπηρία και το γεγονός ότι η καταγωγή του στο σχολικό του περιβάλλον θεωρούνταν κατώτερη, ενίσχυσαν τις φιλοδοξίες του. Το 1917 τελείωσε το σχολείο παίρνοντας τους καλύτερους βαθμούς. ……. μου γεννάει μια απορία πιο ήταν το midpoint εκείνο που αργότερα το χαρακτήρισε σαν μια ανωτέρα δύναμη τον σημάδεψε με το σωματικό αυτό μειονέκτημα . Και όπως καταλαβαίνεις αυτό το γεγονός τον επηρέασε ψυχολογικά και πνευματικά να θέλει να είναι και να ανήκει σωματικά ανώτερος… σε Αρεια φυλή μιλάμε για ένα midpoint που, ισως να, έπαιξε και ρόλο στην παγκόσμια ιστορία!!!!!

    Γιάννης Μπαρδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Giani kalhmera , alimono ean tetoia gegonota ta evgaze mono enas paragontas.
    Tha analysw toys syndiasmoys sta epomena meroi perimenw mono na dw ti exei minei ston skliro giati moy kaike to pc.
    kalh xronia se oloys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρόνια και σε σένα, ελπίζω να μην "κάηκε" ο σκληρός.
    Και να διευκρινίσω, όλοι μας είμαστε "εν δυνάμει Γκαίμπελς" απλά σε αυτόν άναψε το φυτίλι, και δεν εχει ανάψει σε όλους του υπόλοιπους. Π.Χ εμάς! Αυτό το μ/σ που άναψε το «φυτίλι» έπαιξε τον παγκόσμιο ρόλο στην Ιστορία. τα υπόλοιπα μ/σ και οι πλανητικοί συνδυασμοί είναι αλληλουχία γεγονότων. Μια αλληλουχία που δεν θα είχε ξεκινήσει αν «δεν άναβε το φυτίλι». Μια σκέψη, γιατί «Γκαίμπελς» δεν ήταν ενας άλλος συμμαθητής του, γιατί απλούστατα, υποθέτω, σε άλλους συμμαθητές του δεν υπήρχε το ανάλογο μ/σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω δυο συντακτικά λάθη, και οπού δεν υπάρχει νόημα θέλω να πω για ενεργοποιήσεις μ-δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 5 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 8 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -