Posted by : Silversurfer


Η νέα σελήνη γίνεται στις 25 Απριλίου στην 5.03 του ταύρου , ο ωροσκόπος της νέας σελήνης στην 28.13 του κριού και το μεσουράνημα στην 16.14 του αιγόκερου
Η νέα σελήνη ή η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του ταύρου έχει πάντοτε χρηματοοικονομική χροιά λόγω του ότι ο ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού η αλλιώς ο φυσικός δεύτερος οίκος του ζωδιακού .
Στον χάρτη λοιπόν της νέας σελήνης που έχουμε παραθέσει το μάτι μας πέφτει κατευθείαν επάνω στην Αφροδίτη λόγω της εξέχουσας θέσης που καταλαμβάνει στον συγκεκριμένο χάρτη .Η Αφροδίτη συχνά στην αστρολογία χρησιμοποιείται ερμηνευτικά σαν Δίκτης χρηματοοικονομικών λόγω του ότι είναι φυσικός κυβερνήτης του δευτέρου οίκου ωστόσο ο λόγος που είναι σημαντική η θέση της σε αυτόν τον χάρτη είναι το ότι βρίσκεται στην μηδενική του κριού η οποία είναι μια κρίσιμη μοίρα τόσο στην κλασική αστρολογία όσο και στην URANIAN.
Πάμε ώμος τώρα να δούμε τους άξονες που πραγματοποιείται η νέα σελήνη και κάποια σημεία που είναι απαραίτητα για την ερμηνεία του ωροσκοπίου της νέας σελήνης

Η νέα σελήνη γίνεται στις 25 Απριλίου στην 5.03 του ταύρου , ο ωροσκόπος της νέας σελήνης στην 28.13 του κριού και το μεσουράνημα στην 16.14 του αιγόκερου.
Από αμέσους άξονες η νέα σελήνη πέφτει στους Άρης/vesta και juno / kronos αντίστοιχα , την μεγαλύτερη επιρροή ωστόσο την φέρει η όψη με την μικρότερη απόκλιση η οποία γίνεται στον άξονα Κρόνου / Ουρανού (0.03’) και είναι όψη 45’ μοιρών . Αξιοσημείωτη είναι και συμμετοχή του δεσμού όπως προκύπτει στον κύκλο τον 90’μοιρών .
Έτσι έχουμε τον εξής πλανητικό σχηματισμό για αυτή τηv νέα σελήνη :
Ήλιος / σελήνη= δεσμός = Άρης / vesta = juno /* kronos = Κρόνος / ουρανός =vesta/πλουτων =Δίας /MC

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο οικο και είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο , για αυτό λοιπόν είναι φυσικό για την περίοδο της επιρροής της νέας αυτής σελήνης να μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το εσωτερικό της χωράς ,με θέματα δημοσίου βίου , με την ιδία την Ελλάδα.
Ο άξονας Κρόνου / ουρανού υποδεικνύει δυσάρεστη ένταση στο εσωτερικό της χώρας , και κάποια ξαφνική διακοπή ή εμπόδιο σε κρατικό πρόγραμμα μείζονος σημασίας για την κυβέρνηση ,δείχνει ότι οι κρίσιμες επιδιώξεις της κυβέρνησης συναντούν σημαντικό εμπόδιο (Κρόνος / ουρανός= vesta/Άρης =kronos).

Δίας και ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο στον οίκο της βουλής και εμπλέκονται με κόντρα αντισκια από τον οίκο τον συνεταιρισμών-φανερών εχθρών με τη νέα σελήνη, την ίδια ώρα ο Ερμής με αντισκια από τον οίκο της αντιπολίτευσης σχηματίζει τετράγωνο ακριβείας με την νέα σελήνη, ένας πλανητικός σχηματισμός ενδεικτικός για τον παρασκηνιακό πυρετό διαβουλεύσεων που θα ακολουθήσει για το ενδεχόμενο συνεργασιών εν όψη εκλογών , είναι επίσης ένδειξη για παρασκηνιακή κινητικότητα στα media .
Ο Άδμητος σε ιδιομοιρία με τον Ερμή εμπλέκεται επίσης με τετράγωνο αντισκιας ακριβείας με τη νέα σελήνη , είναι ένδειξη για κάθε είδους εμπλοκή και ίσως έχουμε επαναφορά στην δημοσιότητα υπόθεσης που σχετίζεται με κατάχρηση δημοσίου χρήματος – ακίνητα πλήττοντας των άξονα της υπόληψης (Δίας/mc)

AS=Άρης/admetos(0.08)=Δίας/πλουτωνας(0,08)= Δίας/Kronos*(0.09)=0’κριού/ Ποσειδώνας(0,13)= Ερμής/0’κριού(0,40) =Αdmetos/0’κριού(0,51)
Οι άξονες στου οποίους συμπίπτει ο ωροσκόπος της νέας σελήνης, είναι ενδεικτικοί της κατάστασης που επικρατεί στην χωρά μας και του κλίματος οπού θα συνεχίσει να υπάρχει, για το διάστημα που θα είναι υπό την επιρροή της νέας σελήνης.
Μιλήσαμε προηγουμένως για την εμπλοκή του Άδμητου (αντισκια ) στην νέα σελήνη , παρατηρούμε ότι και ο ωροσκόπος εμπλέκεται στον άξονα Άρη/Άδμητου= ένδειξη για νέα επίδοση της αγοράς κατοικίας και για νέα βάρη στους ιδιοκτήτες ακινήτων ,είναι επίσης ένδειξη για περιορισμό κάθε μορφής δραστηριότητας και νέων περικοπών θέσεων εργασίας .
Είδαμε πριν κάποιες ημέρες ίσως την μεγαλύτερη κίνηση κρατικού παρεμβατισμού που έχει γίνει κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης από κεντρική τράπεζα, η F.E.D έβαλε μπροστά τις μηχανές και άρχισε να τυπώνει νέα δολάρια οδηγώντας της ισοτιμία €/$ από το 1,24 στο 1,35 κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα. Ειναι πολύ πιθανόν να έχουμε ανακοίνωση από πλευράς
Τ.τ.Ε για νέα επιδείνωση των μακροοικονομικών μεγεθών της ελληνικής
Οικονομίας ή κάποιας μορφής παρέμβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χωράς.
Ο άξονας του Δια/Kronos εκφράζει τον γενικότερο κανονισμό στο χρηματοπιστωτικό σύστημα καλούμαστε να επιλύσουμε την εξίσωση του ωροσκόπου μαζί με τον άξονα του Δια/πλουτωνα , άξονα της μεγάλης δημοσιότητας που περιλαμβάνει επίσης και τους καταχραστές δημοσίου χρήματος +0 ’κριου/Ερμή είναι ενδεικτικοί άξονες για το τι θα απασχολήσει αυτό το διάστημα τα Μ.Μ.Ε . Κατά την γνώμη μου και λαμβάνοντας υπόψη τους άξονες αλλά και τη εμπλοκή του πλουτωνα στην εξίσωση, θα έλεγα ότι οι όποιες κυβερνητικές παρεμβάσεις γίνουν θα έχουν σαν αφετηρία το ασφαλιστικό και τα δημόσια ταμεία λόγω της εμπλοκής του πλουτωνα , επίσης είναι πιθανό να έχουμε κάποια “πυροτεχνήματα” οπού δημοσιά πρόσωπα θα προτείνουν την συνταξιοδότηση ατόμων σαν αντισταθμιστικά οφέλη σε περίπτωση συναίνεσης στα κυβερνητικά προγράμματα(Άρης / Άδμητος =Asc)
Οι παραπάνω αναγγελίες από πλευράς κυβέρνησης στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι κούφια λόγια λόγω της εμπλοκής του ποσειδωνα/0’κριου=asc , οπού θα συναντήσουν τεραστία αντίσταση από μεγάλες κοινωνικές ομάδες .

Τέλος ξαναλέω ότι η νέα αυτή σελήνη είναι ενδεικτική της κατάστασης οπού επικρατεί και από ότι φαίνεται το ερχόμενο διάστημα θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτιβο , δεν θέλουμε να κάνουμε τους παντογνώστες με πράγματα λίγο έως πολύ γνωστά σε όλους μας, ωστόσο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της αστρολογίας είναι εκπληκτικό το πώς βεβαιώνεται η επικαιρότητα και η πραγματικότητα (ο καθένας από εσάς εάν έχει την όρεξη μπορεί να τα εφαρμόσει και να το διαπιστώσει μονός του).
**
Εξετάζοντας το ωροσκόπιο της νέας σελήνης το μάτι μου έπεσε σε αυτό το μεσοδιάστημα
Vesta/Pluto=δεσμος η στιγμή της τρομοκρατίας που συνδέεται με αγνώστους
Επειδή ώμος μια όψη δεν φέρνει την καταστροφή το κλειδί είναι ο Κρόνος που χρίζει προσοχής
Saturn=Μars+Uranus-Zeus (ζημίες μέσω εκρήξεων – φωτιάς – πυροβόλων όπλων) = Vesta / Uranus (τραγικές συνθήκες που προκαλούνται από μια καταστροφή)=nodes/Apollon ( Η μέθοδος και το σύστημα που συνδέει πολλούς (ομάδες) - Ο περιορισμός της ελευθερίας )
Μανώλης Μπατζέρης

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -