Posted by : Unknown

Ο τελευταίος μήνας του έτους έφτασε και το πλανητικό σκηνικό είναι πλούσιο καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα με σημαντικότερο γεγονός , τόσο του μήνα όσο και της χρονιάς, την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω  . Οι όψεις που θα δούμε μέρα προς μέρα είναι οι παρακάτω : 

Την 01.12 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και χαρίζει αισιοδοξία, που όσο να΄ναι τη στερηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα που η Αφροδίτη ήταν στο Σκορπιό ενω την ίδια μέρα
ο Άρης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στην 25η μοίρα Ζυγού/Κριού ανάβει τα αίματα, φέρνοντας εντάσεις, οι οποίες όμως είναι εύκολα διαχειρίσιμες
03.12  Η Πανσέληνος στην 11η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη έρχεται να μας αποπροσανατολίσει σχετικά με τους στόχους αφού γίνεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πόσο μάλλον που την ίδια ημέρα …ο Ερμή γυρίζει ανάδρομος στην 29η μοίρα του Τοξότη προκαλώντας πάσης φύσεως προβλήματα, ασυνεννοησία, μπερδέματα και κακό συντονισμό. Την Ίδια μέρα ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα Σκορπιού/Ιχθύ βοηθά στο να ανέβουμε σε ένα ροζ σύννεφο στη προσπάθεια να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από την πραγματικότητα. Προσοχή στην ομαλή προσγείωση.
06.12 Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στην 28η μοίρα του Τοξότη, μια όψη που γίνετε για δεύτερη φορά λόγω της ανάδρομη πορείας του Ερμή.  Οι δυο του βέβαια θα βρίσκονται την ίδια μέρα σε εξάγωνο με τον Άρη από το Ζυγό κάτι που θα βοηθήσει στο να εξωτερικευτούν δημιουργικά οι σκέψεις μας παρ΄ όλη την απογοήτευση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.
09.12 Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και σαφέστατα η ζωτικότητα μας αρχίζει και ανεβαίνει .
10.12 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στην 24η μοίρα Τοξότη/Κριού φέρνει πρωτότυπες ιδέες οι οποίες είναι σε θέση να μας ξεβαλτώσουν και να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ίσως και παλιά σχέδια, λίγο αναθεωρημένα, να ξεμπλοκάρουν.  
10.12 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα Τοξότη/Ιχθύ προειδοποιεί για απογοητεύσεις αισθηματικές ή οικονομικές. Καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι αυτές τις μέρες.
13.12 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον  Ήλιο στην 21η μοίρα του Τοξότη  βοηθά σε θέματα επικοινωνίας
15.12 Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη 17η μοίρα του Τοξότη παροτρύνει σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
16.12 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στην 24η μοίρα Κριού/Τοξότη  κάνει τη μέρα ευχάριστα ανατρεπτική ενώ
Στις 18.12  πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στον Τοξότη, στην 26η μοίρα
20.12  Ο Κρόνος εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι τις 17/12/2020 όπου θα μπει οριστικά πλέον στον Υδροχόο.
Στις 21.12 Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και Εορτασμός του Χειμερινού Ηλιοστασίου είναι γεγονός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα βρίσκετε σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στην 24η Τοξότη/Κριού ενώ ο  Ήλιος  σε σύνοδο με τον Κρόνο στην 0η μοίρα του Αιγόκερω
23.12 Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από την 13η μοίρα του Τοξότη και πάσης φύσεως Ερμιακά θέματα με κύριο την επικοινωνία αρχίζουν σιγά σιγά να λύνονται.
25.12 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και η Τοξοτήσια αισιοδοξία δίνει τη σκυτάλη στην ψυχρή ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
25.12 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον  Κρόνο στην 0η μοίρα του Αιγόκερω  σφίγγει τα ζωνάρια ενώ η τελευταία όψη της χρονιάς είναι αυτή του  Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα Σκορπιού/Ιχθύ στις 28/12 το οποίο μας βοηθά να υποδεχθούμε την Νέα Χρονιά, παρ’ όλες τις δυσκολίες, με δημιουργική διάθεση η οποία ακολουθείτε και από την ανάλογη δράση.

Καλό Μήνα.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
  Πριν από 2 μήνες
 • - 123
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 2 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 3 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -