Posted by : Unknown

Οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν τελειώσει και ο Σεπτέμβριος μπαίνει δυναμικά σηματοδοτώντας τις εξελίξεις της επόμενης περιόδου. Από Αστρολογικής άποψης πρόκειται για έναν μήνα με έντονη πλανητική δραστηριότητα. Πιο αναλυτικά τα αστρολογικά φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν τον μήνα αυτόν, είναι τα παρακάτω :06 Σεπτεμβρίου 2015 : Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη στις 14.23 μοίρες του Λέοντα, βάζοντας θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσεως σε μία σειρά. Μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσει έως τις 23.25 μοίρες του Λέοντα επηρεάζοντας σταδιακά όλους όσους έχουν πλανήτες η προσωπικά σημεία σε αυτές τις μοίρες αλλά κυρίως τους Κριούς , τους Διδύμους ,τους Λέοντες, τους Ζυγούς, τους Σκορπιούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους.

 13 Σεπτεμβρίου 2015 : Μερική Ηλιακή Έκλειψη στην 20η μοίρα της Παρθένου. Είναι η τρίτη και προ-τελευταία έκλειψη της χρονιάς για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου για τις Εκλείψεις του 2015, σε αυτόν τον σύνδεσμο (εδώ)
Σε προσωπικό επίπεδο πάντως θα φέρει λύτρωση διαμέσων επώδυνων  καταστάσεων και αποφάσεων για τους γεννημένους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) οι οποίοι έχουν τον Ήλιο τους, πλανήτες και προσωπικά σημεία  κοντά στην 20η μοίρα.


18 Σεπτεμβρίου 2015 : O Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 15.55 μοίρες του Ζυγού απαιτώντας όλη μας την υπομονή για να ανταπεξέλθουμε σε θέματα επικοινωνιακά καθ΄όλη  την διάρκεια του μήνα, ενώ θα φτάσει μέχρι τις 7.48 μοίρες του Ζυγού ως το τέλος του μήνα, επηρεάζοντας μας όλους κατά πρώτον και κατά δεύτερον και κυριότερο τα παρακάτω ζώδια αλλά και όσους έχουν κάποιον πλανήτη ή προσωπικό σημείο σε αυτές τις μοίρες. Τα ζώδια αυτά είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι. Την ίδια μέρα ο Κρόνος μπαίνει οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017 .

23 Σεπτεμβρίου 2015 : Με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού μπαίνουμε, και επίσημα πλέον στο Φθινόπωρο αφού παραδοσιακά την μέρα αυτή Εορτάζεται η Φθινοπωρινή Ισημερία . Η φετινή Φθινοπωρινή Ισημερία λοιπόν, προμηνύει ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο, στο οποίο θα αναφερθώ αναλυτικότερα σε μεταγενέστερο άρθρο.

25 Σεπτεμβρίου 2015 : O Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου διανύοντας μόλις 3 μοίρες μέχρι το τέλος του μήνα κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολες τις μέρες αυτές για όσους έχουν πλανήτες και προσωπικά σημεία στην τελευταία μοίρα των Σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί Υδροχόοι) αλλά κυρίως στις πρώτες πρώτες μοίρες των Μεταβλητών ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύες).Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στις 12.58 μοίρες του Αιγόκερω.

28 Σεπτεμβρίου 2015 : Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 4.40 μοίρες Κριού/Ζυγού όπου ομοίως και με την προηγούμενη μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον σύνδεσμο (εδώ)
Πολύ προσεχτικοί, καθώς πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη έκλειψη η οποία θα βγάλει πολλές δυσκολίες, θα πρέπει να είναι όσοι έχουν τον Ήλιο τους, πλανήτες και προσωπικά σημεία στην 3η – 4η – 5η μοίρα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ).

Μέσα σε όλα βέβαια, δεν ξεχνάμε πως αυτόν τον μήνα έχουμε και τις δεύτερες εκλογές του 2015 οι οποίες είναι η συνέχεια των πρώτων και για τις οποίες την αστρολογική μου εκτίμηση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. Για το τι θα δούμε σε αυτές τις εκλογές οι οποίες γίνονται εν μέσω εκλείψεων, με ανάδρομο Ερμή και το οριστικό πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη, θα μιλήσουμε σύντομα. 


Καλό Μήνα
Μαριάννα Μπατζέρη


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • - 123
  Πριν από 5 μήνες
 • Η επιστροφή του τρελού - [image: Image result for parcival verhaal] Η κάρτα του τρελού στα ταρώ (the fool= o ανόητος) είναι η κάρτα με αριθμό 0 και έχει αρχετυπική εικόνα αυτή το...
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 2 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 3 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -