Posted by : Unknown

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 18.04.2015 στο Ζώδιο του Κριού έρχεται μετά από ένα διάστημα εκλείψεων να ολοκληρώσει κύκλους και να ανοίξει καινούριους.Με ωροσκόπο στο ζώδιο του Σκορπιού, για συντεταγμένες Αθήνας, την βλέπουμε να γίνετε στην ακμή του 6ου οίκου ταλαιπωρώντας μας αρκετά. Θέματα δουλειάς και καθημερινής ρουτίνας μας απομυζούν μεγάλα ποσά ενέργειας. Ευτυχώς, ο Κριός έχει αρκετή να μας διαθέσει. Χωρίς όψεις ωστόσο , η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης δείχνει σα να μη ξέρει προς τα πού να διοχετευτεί, προκαλώντας εκτός από κούραση και ιδιαίτερο εκνευρισμό.

Μιας και από τη θέση της κλασικής αστρολογίας δεν έχουμε όψεις μεταξύ της μοίρας της Νέας Σελήνης και των Πλανητών, ας δούμε τα μεσοδιαστήματα που αυτή ενεργοποιεί :

Νέα Σελήνη=

1.      Ερμής/Ουρανός – άξονας που συνδέεται με την επικοινωνία (κυρίως με τα ηλεκτρονικά μέσα), το νευρικό μας σύστημα, την πνευματική εγρήγορση, την βιασύνη και τα ξαφνικά περιστατικά.
2.      Δίας/Πλούτωνας – άξονας φήμης και δημοσιότητα καθώς και της επιθυμίας για δύναμη (σε όλες της της μορφές)
3.      Άρης/Ουρανός – άξονας των ξαφνικών γεγονότων, επεμβάσεων και του αγώνας για ανεξαρτησία.

Ο Ωροσκόπος στο ζώδιο του Σκορπιού αλλά και ο κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας, στον 2ο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης δείχνει πως θέματα οικονομικά αλλά και αξιών υπο μια γενικότερη έννοια θα μας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές. Η οργανωτικότητα και η επιμονή που δίνει το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα (που και οι δύο κυβερνούν τον ωροσκόπο) από τα δύο γήινα ζώδια (Ταύρο και Αιγόκερω αντίστοιχα ) βοηθούν στη σωστή μεθόδευση των στόχων ως προς αυτή τη κατεύθυνση.

Περισσότερο θα επηρεάσει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών που ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ( Κριούς-Καρκίνους-Ζυγούς και Αιγόκερους)  αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Hot Point:

1.      Ερμής-Αφροδίτη-Ποσειδώνας-Βόρειος Δεσμός = Έμπνευση, κατανόηση, καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και απρεπής συμπεριφορά, έλλειψη τάκτ, φαντασιόπληκτα σενάρια, εξαπάτηση και κακή διαχείριση οικονομικών και αισθηματικών θεμάτων. Επαφές και συναναστροφές με οργανώσεις ή ανθρώπους ιδιαίτερους ή ‘’περιθωριακούς’’

2.      Κρόνος-Ουρανός-Μεσουράνημα = Εκνευρισμός λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, παραίτηση, γρήγορές και βιαστικές αποφάσεις ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα. Προκλήσεις και επαναστατικότητα.

3.      Άρης-Διας = Πετυχημένες δραστηριότητες αλλά και ανταρσίαΚαλή Νέα Σελήνη 

{ 3 σχόλια... read them below or Comment }

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

 • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
  Πριν από 1 χρόνια
 • - 123
  Πριν από 1 χρόνια
 • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
  Πριν από 3 χρόνια
 • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
  Πριν από 4 χρόνια

Follow by Email

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -