Posted by : Unknown

               Συνεχίζουμε και φέτος τα Μαθήματα Αστρολογίας για Αρχαρίους. 




Η ημέρα παραμένει η ίδια ( Τετάρτη ), όπως και πέρσι ενώ τα μαθήματα θα διεξάγονται 18:00 – 20:00 στον χώρο μας , Αχαρνών 63 στην Αθήνα, 5ος όροφος.

Η έναρξη θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2014  και το κόστος για το φετινό τμήμα θα είναι 15€ το μάθημα. Ειδική τιμή (10€ ) μπορεί να γίνει κατά περίπτωση και μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου στην οποία θα παραθέτει τους λόγους για την οποία θέλει να γίνει δεκτή η αίτηση του. Στις κατηγορίες αυτές ανήκουν οι άνεργοι, φοιτητές έως 24 ετών και άτομα της ιδίας οικογένειας .
Για λόγους οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014. 

Η Υλη θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες … 

1)      Τι είναι Αστρολογία και ποια η χρησιμότητα της . Μια σύντομη ιστορική αναφορά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα . 
2)      Εισαγωγή στις βασικές Αρχές της Αστρολογίας .
3)      Τα 12 ζώδια και οι ιδιότητες τους. Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
4)      Στοιχεία και Ποιότητες . Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
5)      Οι 12 οίκοι και οι ιδιότητες τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
6)      Οι πλανήτες και οι ιδιότητες τους . Θέσεις κυριαρχίας , έξαρσης , αδυναμίας και πτώσης τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 4 μαθήματα
7)      Οι Όψεις και η ερμηνεία τους . Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
8)      Συστήματα Οικοθεσίας. Αναλυτική παρουσίαση σε 2 μαθήματα
9)   Από την Θεωρία στην Πράξη . Η σύνθεση του Αστρολογικού Χάρτη και η Ερμηνεία του . Αναλυτική παρουσίαση σε 3 μαθήματα.

Επίσης όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αστρολογίας για Αρχαρίους αλλά δε σας βολεύει η ημέρα ή οι παραπάνω ώρες ή μένετε μακριά, υπάρχει η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μέρα και ώρες που θα ορίζονται κατόπιν συνεννόησης και τα μαθήματα μπορεί να γίνονται είτε από κοντά είτε μέσω skype με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Το κόστος για τα ιδιαίτερα μαθήματα ανέρχεται στα 20€.

Όσοι έχετε αστρολογικές γνώσεις αλλά θέλετε να τις εμπλουτίσετε και να τις καλλιεργήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διαμορφώσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.  


Για δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες, και διευκρινήσεις καθημερινά 10:00 με 18:00

Μαριάννα Μπατζέρη - Αστρολόγος
Αχαρνών 63 - Αθήνα 10440
Σταθερό  : 2130264514
Κινητό : 6976134943
e-mail : marianna.batzeri@gmail.com

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -