Posted by : Unknown



Στις 30 Μαρτίου 2014 πραγματοποιείται η 2η Νέα Σελήνη του μήνα στις 9ο και 58΄΄ πρώτες μοίρες του Κριού .






Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της Νέας Σελήνης είναι η σύνοδος της με τον πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών , Ουρανό, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Δία από τον Καρκίνο και του Πλούτωνα από τον Αιγώκερο ενεργοποιώντας δυναμικά το Τ- τετράγωνο που κάνουν οι τρεις παραπάνω πλανήτες μεταξύ τους .

Ουρανός  = Δίας/Πλούτωνας : Ξαφνικός ανασχηματισμός , γρήγορη ανάπτυξη και προσαρμογή σε καινούριες συνθήκες ( Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών - σελ : 189 ).

Με δεδομένο ότι το ζώδιο του Κριού αλλά και η Νέα Σελήνη από μόνα τους μιλάνε για την αρχή ενός νέου κύκλου καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες αργότερα , ενώ τις ίδιες μέρες (της έκλειψης ) θα σχηματιστεί ο μεγάλος Σταυρός στα παρορμητικά ζώδια .

Κάτι λοιπόν αρχίζει να αλλάζει … τόσο σε προσωπικό επίπεδο , γι αυτούς που επηρεάζονται άμεσα από τα παραπάνω , όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Οι διεργασίες όμως ακόμα είναι εσωτερικές  ή κρυφές , αυτό τουλάχιστον μας λέει ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού αλλά και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης , ο Άρης ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στον 12ο οίκο του χάρτη. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μιλάει για κοινωνικοπολιτικές μεταρρυθμίσεις ενώ σε προσωπικό επίπεδο δείχνει αλλαγή στόχων , καριέρας , εργασίας και γενικά τρόπου ζωής  .


Από μόνη της η Νέας Σελήνη γίνετε στον 6ο οίκο φέρνοντας ξαφνική ένταση και αναστάτωση στην καθημερινότητα μας. Ο 6ο οίκος συνδέεται επίσης με την υγεία όπως και ο 12ος,  που εκεί βρίσκετε ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης γι αυτό καλό θα ήταν να ήμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί σε αυτόν τον τομέα . 

Περισσότερο σε εγρήγορση θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών του 1ου δεκαημέρου και των πρώτων ημερών του 2ου,  των παρορμητικών ζωδίων (  Κριός , Καρκίνος, Ζυγός , Αιγώκερος ) ,  όπως επίσης και όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία απο την 10η μέχρι την 13η μοίρα των ως άνω ζωδίων  . 



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -