Posted by : Silversurfer

Φιλές και φίλοι του Blog μετά την κρίση στην Αμερική το καλοκαίρι του 2008 η κρίση μεταφέρεται στην Ευρώπη και στην ζώνη του Ευρώ , μια κρίση που ξεκίνησε από τις τράπεζες και εξελίχθητε σε κρίση δημόσιου χρέους μετά την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχε τα αντανακλαστικά αλλά και τα εργαλεία να κάνει στην ουσία το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών κρατικό και να σώσει με αυτόν τον τρόπο το τραπεζικό της σύστημα, η κρίση μεταφέρεται στην Ε.Ε στις αρχές του 2010 σε μια Ε.Ε που δεν έχει ούτε τα αντανακλαστικά των Η.Π.Α αλλά ούτε και τους θεσμούς αλλά από ότι φαίνεται ούτε και την πολιτική βούληση για να αντιμετώπιση αυτή την κρίση χρέους.



Σε αυτό μας το άρθρο θα θέλαμε να θίξουμε 3 πολύ σοβαρά κατά την γνώμη μας αστρολογικά γεγονότα και να δείξουμε όχι ποια είναι η αίτια της κρίσης , αλλά το πώς αποτυπώνεται αυτός ο συσχετισμός στην χρηματιστηριακή τιμή του Ευρώ που αντανακλά αν το θέλετε τις συνέπειες τις κρίσης .
Ξεκινώντας να πούμε ότι για την ανάλυση μας έχουμε λάβει υπόψη μας τόσο τον χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της νομισματικής ένωσης Ο.Ν.Ε – Ευρώ καθώς και ένα γράφημα οχι αστρολογικό αλλά χρηματιστηριακό που δείχνει την ισοτιμία Ευρώ – δολαρίου Αμερικής .







Κρόνος –Πλούτωνας και μια εκλείψει δώρο :

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στους 2 αστρολογικούς χάρτες Ευρώ και Ε.Ε έχουν 2 σημεία όπου το ένα εξ αυτόν είναι κοινό . Ο ήλιος και στους 2 χάρτες βρίσκεται στην 10η μοίρα του Αιγόκερου πράγμα που θεωρούμε σημαντικό και θα φάνει παρακάτω το γιατί , ο Ωροσκόπος του ευρώ βρίσκεται στην 3η μοίρα του ζυγού ενώ της Ε.Ε 3μοιρες πιο πίσω δηλ. Στην 29,5 της παρθένου.
Γύρο στα μέσα Νοεμβρίου του 2009 ο Κρόνος έχει ήδη μπει στον ζυγό και είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον αιγόκερο ταυτόχρονα είναι σε σύνοδο δηλ. ακριβώς επάνω στους 2 ωροσκόπους ξεκινώντας το πρεσάρισμα αυτό αντανακλάται πολύ καθαρά στο γράφημα το οποίο έχουμε παραθέσει, στην κορυφή που έχει σημειώσει το Ευρώ στα μέσα Νοέμβριου του 2009 . Να θυμίσω εδώ ότι Κρόνος- Πλούτωνας είναι από τους πιο βαρύς συνδυασμούς που υπάρχουν . Στις 31-12-2009 1 μηνά αργότερα και ενώ είναι ακόμα ενεργός ο παραπάνω συνδυασμός γίνεται σεληνιακή έκλειψη στην 10η μοίρα Καρκίνου -Αιγόκερου ακριβός δηλ. πάνω στον ήλιο των 2 χαρτών (Ε.Ε-Ευρω) και ποιο συγκεκριμένα την μέρα εκείνη στο Asc/Mc του Ευρώ έχουμε Κρόνο-Πλούτωνα –Άρη και η ελεύθερη πτώση ξεκινά .

Το χτύπημα Κρόνου – Ουρανού:


Το δεύτερο και ίσως σημαντικότερο που μας αφορά και σαν χώρα , είναι η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού που λαμβάνει χώρα στις 23 Απριλίου του 2010 στην 28η παρθένου – Ιχθύων πάνω και απέναντι από τον ωροσκόπο της Ε.Ε δηλαδή .Ο ουρανός ακουμπά την ακμή του 7ου της Ε.Ε και οι εταίροι (7ος) αποκτούν ξαφνικά (Ουρανός) πρόβλημα .Την ημέρα εκείνη δηλ. 23/4/2010 ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητεί και επίσημα βοήθεια από το Δ.Ν.Τ , θα ακολουθούσουν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, και η πτώση συνεχίζεται ..


Το τρίτο και τελευταίο γεγονός που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ηλιακή έκλειψη που έγινε την 1η Ιουλίου του 2011 μετά από ένα 8μηνο ράλι περίπου για το Ευρώ με συνδυασμό 5-3 , έκλειψη ιδιαίτερα δυναμική για δυο λογούς , πρώτον η έκλειψη γίνεται απέναντι από τον ήλιο του Ευρώ και της Ε.Ε , δεύτερον ο Κρόνος από την 10η ζυγού εκτός από το ότι κάνει τετράγωνο με τον ήλιο του Ευρώ Βρίσκεται σε σχηματισμό Τ τετραγώνου με Πλούτωνα και Ουρανό, σχηματισμός ιδιαίτερα βαρύς και δυναμικός . μετά λοιπόν από 3 προωθητικά κύματα και το ράλι του Ευρώ, μετά την έκλειψη έρχεται η διόρθωση με a-b-c .

Κλείνοντας να πούμε ότι η είσοδος του Κρόνου στο σκορπιό αλλά και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα αυτόν τέλη του 2012 και όλο το 2013 ίσως είναι αρχή σημαντικών γεγονότων για την Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερο και λιγότερο για την νομισματική ..



{ 1 σχόλια... read them below or add one }

  1. ηρθε το 2013 και γιναιτε ειναι χαμος. ακομα δεν έχουμε δει τιποτα και μαλλον το 2013 ξεκινα η πραγματικη κατηφωρα. εχετε μηπως καποιο αρθρο ως συνεχεια του παραπανο;
    Νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -