Posted by : Unknown

Image Hosted by ImageShack.us






Ένας μεγάλος ροκ καλλιτέχνης , και πώς να μην είναι άλλωστε με τον κυβερνήτη του Μεσουρανήματος ( Πλούτωνα ) στην απόλυτη μοίρα έξαρσης του Ποσειδώνα σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης .




Η ζωή του λίγο πολύ γνωστή , αλλά ο Θάνατος του παραμένει ακόμα μυστήριος .


Οι οίκοι που έχουν να κάνουν με τον θάνατο είναι ο 4ος, ο 8ος, ο 12ος .

Ο κυβερνήτης του 4ου οίκου , Αφροδίτη , στον Σκορπιό, καθόλου καλή θέση και στον 9ο ,

Το 1971, ο Μόρισον μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι μαζί με την Πάμελα Κούρσον. Του άρεσε η αρχιτεκτονική της πόλης και έκανε μεγάλους περιπάτους εκεί, όμως λέγεται ότι τον είχε πιάσει κατάθλιψη και ήθελε να επιστρέψει στην Αμερική. ) άρα το τέλος της ζωής του το πέρασε στο εξωτερικό( 9ος οίκος ) με κατάθλιψη (Αφροδίτη στον Σκορπιό , ο Σκορπιός συνδέεται και με την ψυχολογία  .

Ακμή 8ου στην Παρθένο, κυβερνήτης Ερμής στον Αιγοκερο και στον 11ο οίκο λαμβάνοντας υπόψην μας και τον Ποσειδώνα μέσα από τον 8ο να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή . Ο Ποσειδώνας στον 8ο εκτός των άλλων δείχνει και θάνατο από ουσίες , δηλητήρια , φάρμακα, κλπ αλλά ο κυβερνήτης του 8ου στον 11ο και στον Αιγόκερο με προβληματίζει γιατί αφενός ο Αιγόκερος συνδέεται με την ‘’τελετουργία’’ αλλά και ο 11ος οίκος έχει να κάνει με συλλογικά επιτεύγματα (???). Καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες όμως ας αρκεστούμε στις εικασίες .

Ο 12ος οίκος έχει ακμή στον Αιγόκερο (!) ενώ ο Κρόνος κυβερνήτης είναι στους Διδύμους και στον 5ο οίκο ( παίζω με τον Θάνατο ) αλλά και ακμή 8ου με κυβερνήτη Ερμή το ίδιο δείχνει ….συν την αμοιβαία υποδοχή που έχουν μεταξύ τους οι πλανήτες , Ο Κρόνος του 12ου στο ζώδιο του Ερμή κυβερνήτη 8ου , και ο Ερμής του 8ου στο ζώδιο του Κρόνου κυβερνήτη 12ου .
Μια παρένθεση εδώ να πω πως ο Ερμής (και το ζώδιο των Διδύμων ) εκφράζουν την νιότη , εκεί πιθανώς να οφείλεται και ο Θάνατος του σε μικρή ηλικία . 27 ετών ! Πριν την Κρόνια επιστροφή του αλλά στην πρώτη γύρα της προοδευμένης του Σελήνης .

Αυτά υπόσχεται ο Γενέθλιος Χάρτης του για το ‘’Τέλος’’ του !
Πάμε να δούμε αστρολογικά την μέρα του Θανάτου του ….
3 - 07 – 1971

Image Hosted by ImageShack.us


Ο Ποσειδώνας από Ηλιακό τόξο έχει πιάσει το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Κρόνου (άξονας Θανάτου) με 135ο όψη . Αυτό κατά Ebertin μεταφράζεται ως ένας μυστηριώδεις θάνατος , η υπονόμευση της υγείας από δηλητήρια . Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών σελ. 169


Στον χάρτη του αυτό που βγάζει μάτι , είναι το τετράγωνο της Σελήνης με Β.Δεσμό-Πλούτωνα και στην μέση ο Κρόνος σε μισό τετράγωνο , όταν πέθανε , αυτό το Σελήνη - Δεσμός - Πλούτωνας - Κρόνος απο ηλιακό τόξο ήταν πάνω στον γενέθλιο Ουρανό κυβερνήτη Ωροσκόπου .

Κάνοντας απλούς συνδυασμούς στους άξονες , έχουμε Πλούτωνας / Δεσμός = Σελήνη (γενέθλιος άξονας ) , Μια ψυχολογική και συναισθηματική στέρηση η οποία επιβάλλεται με βία μέσα από άλλους . Αυτός ο άξονας από Ηλιακό τόξο ενεργοποιείται από τον Ουρανό (γενέθλιο) , = ένας ξαφνικός ,
βίαιος και ‘’ καρμικός ΄΄ χωρισμός .

Αν βάλουμε και την Σελήνη με τον Κρόνο σε αυτήν την εξίσωση ο Θάνατος παύει να είναι πια ‘’μυστηριώδεις’’.

Άλλωστε , Ο Άξονας Πλούτωνα / Βορείου Δεσμού είναι ο άξονας των Αγνώστου Προελεύσεων Οργανώσεων – Μυστικές Ομάδες Ανθρώπων που έχουν κοινή μοίρα .

Δεν έγινε αυτοψία, γιατί ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η απουσία αυτοψίας έδωσε λαβή για πολλές εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 7 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -