Posted by : Unknown




Οι ‘Πύλες’ του Carrelli

Συγγραφέας Δρ. Χρήστος Παΐζης

Ένα εξαιρετικό βιβλίο , γραμμένο από τον σοβαρότερο Έλληνα Αστρολόγο , τον Δρ. Χρήστο Παΐζη στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά τα φορτισμένα αυτά ενεργειακά σημεία του Ζωδιακού που αποκαλούμε ΠΥΛΕΣ οι οποίες ήταν γνωστές από την Αρχαιότητα και τα εισήγαγε στην Νεότερη εποχή ο μεγάλος Ιταλός Αστρολόγος Α. Carelli.
O Συγγραφέας στο βιβλίο του αυτό παρουσιάζει και εξηγεί γιατί αυτά τα σημεία θεωρούνται τόσο σημαντικά αλλά περιγράφει και την σημασία που έχει ένας πλανήτης όταν κάνει κάποια όψη συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα με το σημείο αυτό.

Ακολουθεί απόσπασμα :

ΠΥΛΗ 23ο ΤΟΞΟΤΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ
ΠΥΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ

Θεωρείται πως είναι η απόλυτη έξαρση του Χείρωνα μιας και η έξαρση του είναι στον Τοξότη. Ο λόγος που εκεί είναι η απόλυτη έξαρση του είναι γιατί στις 23 του Τοξότη είμαστε στο Δωδεκατημόριο της Παρθένου, ζώδιο που έχει κυβερνήτη τον Χείρωνα. Στο σημείο λοιπόν αυτό συναιρείται Παρθένος και Τοξότης και έτσι ο Χείρωνας είναι υπερτονωμένος , υπέρενυσχημένος μιας και αυτά είναι τα ζώδια του.

Σημασία της Πύλης :

Διδαχή μέσα από ένα τρομακτικό Σοκ, από ένα τραγικό πολλές φορές γεγονός.[…]


Ήλιος 23η Τοξότη Συγκλίνουσα.
[….]
Αποκλίνουσα [….]

Σελήνη 23η Τοξότη Συγκλίνουσα […]
Αποκλίνουσα[…]
Κ.ο.κ


Με αυτόν τον τρόπο ο Συγγραφέας παρουσιάζει τις ΠΥΛΕΣ εξηγώντας καταρχάς γιατί αυτή η μοίρα και όχι κάποια άλλη , ερμηνεύει την σημασία της ΠΥΛΗΣ και φυσικά τις όψεις συγκλίνουσες και αποκλίνουσες με ΌΛΟΥΣ τους Πλανήτες .

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο σύγγραμμα που κάθε μελετητής της Αστρολογίας πρέπει να το διαβάσει , πλήρως εμπεριστατωμένο και καλογραμμένο με τον απλουστευμένο αλλά όχι απλοϊκό τρόπο, που μας έχει συνηθίσει ο κ. Χρήστος Παΐζης .

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το βιβλίο

Τα τηλέφωνα του κ. Χρήστου Παιζη είναι ...
210-2223891 και 6942953223

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Καλωσήρθατε στο astroblogic

Popular Post

Ιστολoγια που διαβαζω

  • Πληροφορία, προσοχή, νόημα και μέτρο - *«Όταν η πληροφορία είναι φθηνή, η προσοχή γίνεται ακριβή»* Ζούμε στην εποχή του κορεσμού της πληροφορίας. Η διανομή της έχει γίνει πανεύκολη. Όλοι έχουν έ...
    Πριν από 4 χρόνια
  • - 123
    Πριν από 5 χρόνια
  • Arthur Middleton Young - Στην Ελλάδα ακούμε, διαβάζουμε, και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αυτά τα πεδία και οι υποτιθέμενοι δάσκαλοι και ταγοί τους, είναι για τα πανηγύρια, με ελ...
    Πριν από 6 χρόνια
  • Brexit : astrological analysis - *United Kingdom, January 1, 1801 Greenwich, 00:00 am* *Source 1* : *"...**It is cast for the moment of the coming into force of the Act for the Union of G...
    Πριν από 7 χρόνια

Αρχειοθηκη

Blogger templates

- Copyright © Astroblogic -- Powered by Blogger - -